kesin ayrılıyoruz 20 yaşında dul kalmak?

idealisthemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
73
48
3
kendi başına bi iş yapamamasından rahatsız olduğum eşim yalnız konuşmamızı bile sağlayamadı kavgaya akrabaları karıştırdı ve bana ağır sözler edilirken o susup oturdu sonuç olarak ayrılmaya zorlandım başka yolu kalmadı gecenin o saatinde annemin evine döndüm.tam beklediğim gibi beni akrabaları kovdu.özellikle genç yaşta dul kalan eşi maddi manevi yetersiz olan kişilerden mesaj ve yorum bekliyorum.ağırıma gitti onun yerine akrabalarının ayrılığa karar vermesi ve onun susması

Öncelikle dul demeyi bırakın, evlenmek gibi boşanmak da hayatın akışında normal, yaşanabilecek bir süreç.
Nickinizden anladığım kadarıyla hemşiresiniz, ne güzel mesleğiniz var, ayaklarınızın üstünde durabileceksiniz.
İleride yine sever sevilir, mutlu bir evlilik yapabilirsiniz isterseniz.
Ama hayata dul kadın penceresinden bakmayı bırakın önce, siz kendinize öyle bakarsanız herkes bakar.

Haklısınız çok teşekkür ederim☺ toplum genelde öyle gördüğü için kötü hissediyorum aslında ben böyle şeylere hiç aldırmam nasip derim çevremde bir sürü boşanmış insan var

Asıl sinirimi bozan ne biliyo musunuz ben evimin sırrını çıkarmamak için sorunlarımı kardeşime anneme bile anlatmamıştım ama onlarda duymayan kalmadı.bir sürü olana rağmen sen beni böyle kabul ettin dedi hiç anlamadı beni

Zaten çok kısa Süreli bir evliliktir yanlış Kişiyi seçmişsin demek ki bundan sonra doğru Kişiyi bulup sevip sevilebilirsin baska şeylere odaklan ve olumsuz Düşünceleri kafandan at
Başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi mesela

Canım önceki konunu hatırlıyorum. Çok şükür elinde gül gibi mesleğin var,kimseciklere de muhtaç değilsin. Hayata yeniden başlıyor gibi yaşa çünkü bu senin her şeyi en güzel şekilde yaşaman için ikinci şansın❤ Yalnız hissedersen bana ya da tüm KK hanımlarına yazabilirsin bence kimse konuşmamazlık etmez asla❤❤❤

Dul olabilmen için kocanın ölmüş olması gerekiyor diye biliyorum. Bosaninca dul olmuyorsun. Bir de geriye değil ileriye bakarak devam etmeni öneririm. Boşuna bununla vakit harcadım diye değil önümdeki yollarımı kurtardım diye bak.

teşekkürler ☺ daha çok gencim evet en azından onlara heba edeceğim onca yaşı kurtardım

Çok teşekkür ederim sanırım siz ve sizin gibiler yoldaşım olacak yeni yolumda.eşim bile bana şu anlayışı göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…