- 30 Haziran 2017
- 73
- 48
- 3
- Konu Sahibi idealisthemsire
-
Haklısınız çok teşekkür ederim☺ toplum genelde öyle gördüğü için kötü hissediyorum aslında ben böyle şeylere hiç aldırmam nasip derim çevremde bir sürü boşanmış insan varÖncelikle dul demeyi bırakın, evlenmek gibi boşanmak da hayatın akışında normal, yaşanabilecek bir süreç.
Nickinizden anladığım kadarıyla hemşiresiniz, ne güzel mesleğiniz var, ayaklarınızın üstünde durabileceksiniz.
İleride yine sever sevilir, mutlu bir evlilik yapabilirsiniz isterseniz.
Ama hayata dul kadın penceresinden bakmayı bırakın önce, siz kendinize öyle bakarsanız herkes bakar.
Başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi meselaZaten çok kısa Süreli bir evliliktir yanlış Kişiyi seçmişsin demek ki bundan sonra doğru Kişiyi bulup sevip sevilebilirsin baska şeylere odaklan ve olumsuz Düşünceleri kafandan at
Ailemden destek görmedim hayatı onlarla öğrenirim dedim yanıldımNe acelen vardi 20yasinda evlendin
Cok guzel ogrenirsin iste simdi evlenince hayat mi ogreniliyor oku is bul calis hayat boyle ogreniliyorAilemden destek görmedim hayatı onlarla öğrenirim dedim yanıldım
Haklısınız ne desem boş.manevi destek istedim sadece ondan başka bi şey değilCok guzel ogrenirsin iste simdi evlenince hayat mi ogreniliyor oku is bul calis hayat boyle ogreniliyor
O kac yasinda idiHaklısınız ne desem boş.manevi destek istedim sadece ondan başka bi şey değil
teşekkürler ☺ daha çok gencim evet en azından onlara heba edeceğim onca yaşı kurtardımDul olabilmen için kocanın ölmüş olması gerekiyor diye biliyorum. Bosaninca dul olmuyorsun. Bir de geriye değil ileriye bakarak devam etmeni öneririm. Boşuna bununla vakit harcadım diye değil önümdeki yollarımı kurtardım diye bak.
Ne diye kullanacak hadi kullandı diyelim ne olacak ? Eve git al günlüğünü bence kullanmaz amaBaşka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi mesela
22.beyin yaşı olarak 2.annesine bağımlılığı vardı daO kac yasinda idi
Eve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorumNe diye kullanacak hadi kullandı diyelim ne olacak ? Eve git al günlüğünü bence kullanmaz ama
Başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi mesela
Çok teşekkür ederim sanırım siz ve sizin gibiler yoldaşım olacak yeni yolumda.eşim bile bana şu anlayışı göstermediCanım önceki konunu hatırlıyorum. Çok şükür elinde gül gibi mesleğin var,kimseciklere de muhtaç değilsin. Hayata yeniden başlıyor gibi yaşa çünkü bu senin her şeyi en güzel şekilde yaşaman için ikinci şansın❤ Yalnız hissedersen bana ya da tüm KK hanımlarına yazabilirsin bence kimse konuşmamazlık etmez asla❤❤❤
Günlüğümle dertleştim öyle söyleyeyimGunlugunuzde ne yaziyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?