kesin ayrılıyoruz 20 yaşında dul kalmak?

Zararın neresinden dönerseniz kardır. 20 yaş bence hayatın başında bir yaş. Böyle bir talihsizlik yaşamısınız, olur her şey insan için ve emin olun bunu yaşayan ilk insan siz değilsiniz. Her şey gönlünüzce olsun inşallah hiç de üzülmeyin. Boşanın zaten; ancak dul diye bir etiket yapıştırmayın kendinize. Evlilik kadar doğal bir durum boşanmak. Tüm ömrü böyle bir adamla geçirmek mantıklı olabilir mi?
Bu arada şu an arkadaşımızın gerçekten desteğe ihtiyacı var. Bazı arkadaşların sanki anı kolluyor gibi insanın kendini en çaresiz hissettiği anda Yok o yaşta evlenilir mi, yok hayat söyle böyle öğrenilir diye, anacı yardım etmekten çok uzak, tavsiye niteliği değil de eleştirinin en acımasız halini kullanması beni inanılmaz derecede irite ediyor.
Hayat sizin. Evlenirsiniz de boşanırsınız da. Burda kimse kimsenin hayatını nasıl öğreneceğinin önderliğini yapacak kadar ilme sahip değil. Bu tarz yorumlara hiç takılmayın.

allasen ne kardeşim ??keske boyle yapmasak

Allasen; Allâh'ını seversen demenin daha bıkkınlık ve ünlem içeren, sorunun aslında Rabbimizi sevip sevmemek olmadığını ve "tabiiki seviyorum konumuzla ne alakası var?" diye cevap verilmesini önlemek için kullanılan, toplum tarafından kısaltılmış bir kalıptır. Bir duruma karşı "Allâh'ını seviyorsan yapma" demek yerine biraz daha usançla "yapma allasen be kardeşim!" denilebilir.
Kusura bakmayın sizin görüşleri bilemem ama bana göre bekar bir kadına dul demek "bu ne allasen?!" lik bir konu.

Saygılar sevgiler bizden olsun...

bu kadar açıklamanıza gerk yoktu ben Allahi seversen demenizi daha uygun gördüm *allasen değil. Sizin dul kelimesini sevmediğiniz gbi bu sizin görüşünüz benimde bu kelimeyi sevmemem haktır değil mi saygılar yurekten

Allah kimseyi 18 nde evlenecek kadar gözünu koreltmesin. Boşan kendine hayat kur dunya ondan ibaret değil

Sanki 30unda evlenen boşanmıyormu bre hanımlar?
Dul demeyeydin iyiydi konu sahibi çünkü senin tırt koca halen sağ.

Dul ne ya? Hem idealist hem hemşire kod adlı birine hiç yakışmayan bir laf... Bekardır o, boşanmıştır yada. Dul değildir..

Bir işin var sanırım. Valla senden arkadaşım 24 yaşında evlenip 25inde boşandı benim. Sorumsuz bir kocası vardı. Mükemmel bir hayatı var şimdi geziyoruz eğleniyoruz ailesi de destekçi güzel bir işi de var. Kısmetleri de çıkıyor arada ama o istemiyor. Yani daha çok gençsin. Ama eşin olgun biri değil ve sanki pişman olacak gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…