kesin ayrılıyoruz 20 yaşında dul kalmak?

Günlükte ne yaziyor? Adamin is saati belli degil mi o isteyken onu gormeyecek sekilde gidip alamaz misin?

Günlüğümle dertleştim öyle söyleyeyim

Esiniz icin hakaret tarzi seyler yaziyosa belki bi ihtimal kullanabilir. Karim bana saygi duymuyodu diye. Anladigim kadariyla esiniz kendi kararlar alamiyor. Yazik olmus gercekten. Esyalarinizi bi an evvel alin. Eve girip almakta sorun degil

Hic uzulmeyin. "Cok erken evlenmissin. 20 yas ne ki. Aa bosanmis bi kadin oldun artik. Acelen neydi" bilmem ne diyen insanlari zaten takmayin. Evlenmek istedim evlendim. Bosanmak istedim bosandim. Bakin cok guzel bi aciklama. İsinize devam edin. Daha cookk insan cikacak karsiniza.

Haneye tecavuz meselesine gelince dava acilmadan esyalarinizi alin. Acilsada sorun olacagini sanmiyorum bosanmadan. Orasi hala sizin eviniz. Kaldi ki esyalariniz icinde. Size esyalarinizi kendileri vermek isterlerse vermedikleri copu bile yazip maddi manevi tazminat davasi acin. Belki o zaman buyur esiniz.

HErşye ailesi karışıyorsa ailenizle gitmekten çekinmeyin. Bu kadar üstünüze gelip evi basıyorsa herkes annenizi alın gidin eve eşyalarınızı toplayın . Bu sizin en doğal hakkınız
Daha boşanma gerçekleşmemiş sonuçta.
Eğer izin vermezlerse bi şey almanıza mahkemede bunu da belirtip tazminat davası açarsınız

Çalışmıyo ki boş gezenin boş kalfası

Tüh... peki senin ailen nasil sana yardimci olacak kisiler mi? Gel bosaniyorsaniz bile bi konusalim diye onu biyere cagrip oyalasalar? Siz girseniz o arada?

Ay ama lutfen su dulum dul kaldim gibi seyleri agziniza almayin. Yakistirmayin kendinize. Siz insansiniz. Karsinizdaki kisilere ne sizin medeni durumunuzdan? Evli bekar bosanmis ne farkeder insansin ya kiymetin azalabilir mi? Olumsuz bir deneyim yasayabilirsin. Bu seni yaftalamaya sebep olmamali.

Yasitlarin daha universiteye yeni basliyor. Onune bak. Takma bunlari

onun yerine akrabaları konuşuyo en iyisi polisle gitmek

Genç yaşta dul kalacağım diye üzülmek yerine, bir senemi daha bu adamla harcamadım diye sevinmen lazım. İnsanlar anlaşamayıp ayrılabilir. Bunu felaket senaryosu olarak görmeyin. 3 çocukları oldukları halde, Annem ve babam 15 sene önce ayrıldı. Ve biz, iyiki öyle olmuş diyoruz. Evlilikte saygı ve sevgi yoksa, berabere geçirilen her dakika zaman kaybından başka bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…