- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi idealisthemsire
-
Günlüğümle dertleştim öyle söyleyeyim
Sevindim teşekkürlerEsiniz icin hakaret tarzi seyler yaziyosa belki bi ihtimal kullanabilir. Karim bana saygi duymuyodu diye. Anladigim kadariyla esiniz kendi kararlar alamiyor. Yazik olmus gercekten. Esyalarinizi bi an evvel alin. Eve girip almakta sorun degil
Çalışmıyo ki boş gezenin boş kalfasıGünlükte ne yaziyor? Adamin is saati belli degil mi o isteyken onu gormeyecek sekilde gidip alamaz misin?
Çalışmıyo ki boş gezenin boş kalfası[QUOTE
Amann şu kaldırım mühendisi kocalara bakan güçlü kadinlardansin dimi sende dittirrr et gitsin umuruna bile katma
Sen birde ondan medet umdun oyy oyyy22.beyin yaşı olarak 2.annesine bağımlılığı vardı da
Çalışmıyo ki boş gezenin boş kalfası
Ona şüphem yok zaten sadece zaman lazımBirde şöyle düşün belki daha çok mutlu olacaksın ????
onun yerine akrabaları konuşuyo en iyisi polisle gitmekTüh... peki senin ailen nasil sana yardimci olacak kisiler mi? Gel bosaniyorsaniz bile bi konusalim diye onu biyere cagrip oyalasalar? Siz girseniz o arada?
Ay ama lutfen su dulum dul kaldim gibi seyleri agziniza almayin. Yakistirmayin kendinize. Siz insansiniz. Karsinizdaki kisilere ne sizin medeni durumunuzdan? Evli bekar bosanmis ne farkeder insansin ya kiymetin azalabilir mi? Olumsuz bir deneyim yasayabilirsin. Bu seni yaftalamaya sebep olmamali.
Cahillik ilgisizlik falan diyelim yeni bi hayata başlayalımSen birde ondan medet umdun oyy oyyy
At sırtındaki kamburu çalışmayıp kadın sırtından geçinen adamdan baba olmaz dua et hamile değilsin bebeğin yok dimiOna şüphem yok zaten sadece zaman lazım
yok diye tahmin ediyorum yine de kan testi yaptırcam bugünAt sırtındaki kamburu çalışmayıp kadın sırtından geçinen adamdan baba olmaz dua et hamile değilsin bebeğin yok dimi
Adetin gectimiyok diye tahmin ediyorum yine de kan testi yaptırcam bugün
Gunlugunde mahkemede senin aleyhine kullanabilecegi ne yaziyo kiBaşka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama aklım o evdeki eşyalarımda.sizce günlügümü mahkemede kullanabilir mi mesela
Bekarım ben doğruAyol devletimiz kocası 10 yıl önce ölen (rahmetli babam) 65 yaşındaki annemin nüfus kağıdına bile BEKAR yazmış, sen hala dul olma peşindesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?