- 30 Haziran 2017
- 73
- 48
- 3
- Konu Sahibi idealisthemsire
-
En iyisini yaptığımı daha ilk günden farkettim zatenGenç yaşta dul kalacağım diye üzülmek yerine, bir senemi daha bu adamla harcamadım diye sevinmen lazım. İnsanlar anlaşamayıp ayrılabilir. Bunu felaket senaryosu olarak görmeyin. 3 çocukları oldukları halde, Annem ve babam 15 sene önce ayrıldı. Ve biz, iyiki öyle olmuş diyoruz. Evlilikte saygı ve sevgi yoksa, berabere geçirilen her dakika zaman kaybından başka bişey değil.
Hatırlamıyorum ama onunla konuşamadıklarımı kağıda döktümGunlugunde mahkemede senin aleyhine kullanabilecegi ne yaziyo ki
Doğru.istesem kalırım bile orda ama kalmıcam tepe tepe dursunlar ana oğul bi de daha büyük eve çıkmıstık kirada kitlendi onlaraO ev hala senin evin mesela kilidini degistirse esin suc islemis sayilir istedigin gibi gider esyani alirsin yasal olarak hakkin bu.bosanma olana kadar orasi senin evin.
ilk günden anlamaya başladım zaten oh be dünya varmış20 yas nedir ki hayatın başi , zaten eşinizi birsey yapmıyormus nefes alsa yeter mantığınız yoksa herşey daha guzel olur once bu şoku atlatin zamanla anlarsınız
Gerçekten çocuksun... Kirada kitlendi diye seviniyorsunDoğru.istesem kalırım bile orda ama kalmıcam tepe tepe dursunlar ana oğul bi de daha büyük eve çıkmıstık kirada kitlendi onlara
en güzel yaşlarındasın hayırlısı bu deyip geç.şansız bir evliliğn olmuş.önüne bak ve boşver herşei topluma göre yaşama sakın.kendi başına bi iş yapamamasından rahatsız olduğum eşim yalnız konuşmamızı bile sağlayamadı kavgaya akrabaları karıştırdı ve bana ağır sözler edilirken o susup oturdu sonuç olarak ayrılmaya zorlandım başka yolu kalmadı gecenin o saatinde annemin evine döndüm.tam beklediğim gibi beni akrabaları kovdu.özellikle genç yaşta dul kalan eşi maddi manevi yetersiz olan kişilerden mesaj ve yorum bekliyorum.ağırıma gitti onun yerine akrabalarının ayrılığa karar vermesi ve onun susması
18de evlendim her yazıyı okudum da alın yazımı okuyamadımKaç yaşında evlendin de 20 de ayriliyorsun
Ne acelen vardi
teşekkürler iyi ki varsınızen güzel yaşlarındasın hayırlısı bu deyip geç.şansız bir evliliğn olmuş.önüne bak ve boşver herşei topluma göre yaşama sakın.
Bence de hayırlı inş. İdealist olduğumdan anlaşamadım zaten o cahil yerinde sayan insanlarla.yanlış anlaşılmasın cehalet okumakla bitmez ama okumadan da cehaletle savaşmak öğrenilmez kolay kolayhayaller idealist hemşire.
hayatlar işsiz askerliğini yapmamış adamla evlenip kaynana yanına yerleşme.
valla süper mantık. boşanmanız hayırlı bence.
Mezun olunca evlendim ortaöğretimden.ne yapayım canım benimki züğürt tesellisi sinirden ne dediğimi biliyoGerçekten çocuksun... Kirada kitlendi diye seviniyorsun
Evliyken mı okudun hemsireymissin
20 yaşına gelmeden evlenmiş olmak da cehalet bana göre.Bence de hayırlı inş. İdealist olduğumdan anlaşamadım zaten o cahil yerinde sayan insanlarla.yanlış anlaşılmasın cehalet okumakla bitmez ama okumadan da cehaletle savaşmak öğrenilmez kolay kolay
Yaşadıklarımı bilmeden yorum yapmak kolay.iyi günler20 yaşına gelmeden evlenmiş olmak da cehalet bana göre.
Yaşadıklarımı bilmeden yorum yapmak kolay.iyi günler
Git al herseyini.Yaninda birileri olsunEve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?