• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Kesin sonuçlu cinsiyet hesaplama

Cok tesekkur ederim herkes erkek diyor zaten ben okeyim cevaba 😅 arkadasimin kiz temmuz 1988 erkek subat 1994 bebek 2026 mayis buna da bakar misin

Hayda😅 son bir tane kiz 1989 mart erkek 1985 mart bebek 2026 mayis 😅

Sonuç belli olunca ilk sana yazıcam :))

benim de gönlümden geçen o, hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. 2 hafta sonra öğreneceğiz dönüş yapıcam size 💘

Ay inşallah allahım o kadar istiyorum ki bir oğlum var birde kızım olsa ne mutlu olurum Salı günü özele gideceğim öğrenince Burdan yazarım

bugün ikili test yaptırdım doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra tam netleşir dedi. 1 kızım var umarım doğru çıkar🙏🏻
Kızlar haftalar geçmiş kimlerin tuttu kimlerin tutmadı bi yazın bakalım 😂💕

Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşinizin kendinizin ve çocuğun doğum yılını ve ayını yazın hesaplayalım
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin 😄
Benim Aralık 1994
Eşim Kasım 1990
Bebiş Ağustos 2026

Ben 1991 eşim 1992 bebegim Mayıs'ta doğacak. Fakat tüp Bebek embriyom Martin başında dondurulmustu. Martta transfer olsam Aralık'ta dogcakti. Banada cevap verir misiniz

Back
X