ben varım canım dun ogrendım normal yolla hamıle oldugumu tup demıslerdı kesın ıns sanada nasıp eder
Tup bebek icin randevu aldik muayenemizi olduk haftaya persembe regl olursun cuma gel dedi doktorumuz ama o cuma hic gelmedi cunki regl olmadim hamile oldugumu ogrendim:) Nasilsa tup yapacagiz diye cok rahattik son ay ve ben o rahatlikla hamile kalmisim. Cift tarafli sorun vardi bizim esimde sperm az ileri hizli ve morfoloji sifirdi , bende de yumurta rezervim az fsh yuksek ve endrmtrium cikolata kisti vardi
Allahin mucizesi iste . Suan 5+4 hamileyim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Umidinizi kaybetmeyin mucadelenizi birakmayin.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa krıshazellllllll
senı cok ıyı hatırlıyorum
bahcecıde tedavı gormustun
kocana gobekten menegon vermıslerdı
canım yaaaaaaaaaaaa coksevındım
allahım tamamına erdırsın canım
sana bırsey sorsam sperm sayınız kactı
cunku bızde erkek ınfertılıte ama sayıları cok merakedıyorum
allahım neolur bızede uzat elını
ayyy inanmıyorum çok sevindim sanırım sizinle konuşmuştuk bende de çikolata kisti vardı ameliyat oldum,eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı mayıs ayında tüp bebekten negatif sonuç almıştık bende ağustosta kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalık hamileyim şu anda.senin adınada çok sevindim allah hepimizin bebeklerini korusun.
benn varımmm :) mayısda tüp bebekten negatif sonuç aldık.ağustosta kendiliğimden hamile kaldım.bende endometriozis eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı.arkadaşlar kafanızdan atabilirseniz bu iş oluyor bizzat ben yaşadım.tüp bebekle bile olmadıysa artık olmaz diyorduk seneye bi daha tüp denicektik.allahım isteyen herkese versin.
Amin insallah guzel kader arkadasim. Ben tup bebek icin gun sayiyorken Allahimin bana yasattigi mucizeye bak:) Yarin doktora gidecegim insallah kalp atisinida duyarim.
Nasil geciyor hamilelligin ?
Tup bebek icin randevu aldik muayenemizi olduk haftaya persembe regl olursun cuma gel dedi doktorumuz ama o cuma hic gelmedi cunki regl olmadim hamile oldugumu ogrendim:) Nasilsa tup yapacagiz diye cok rahattik son ay ve ben o rahatlikla hamile kalmisim. Cift tarafli sorun vardi bizim esimde sperm az ileri hizli ve morfoloji sifirdi , bende de yumurta rezervim az fsh yuksek ve endrmtrium cikolata kisti vardi
Allahin mucizesi iste . Suan 5+4 hamileyim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Umidinizi kaybetmeyin mucadelenizi birakmayin.
benn varımmm :) mayısda tüp bebekten negatif sonuç aldık.ağustosta kendiliğimden hamile kaldım.bende endometriozis eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı.arkadaşlar kafanızdan atabilirseniz bu iş oluyor bizzat ben yaşadım.tüp bebekle bile olmadıysa artık olmaz diyorduk seneye bi daha tüp denicektik.allahım isteyen herkese versin.
benimde tüplerim tıklaıydı ve tadvi sonucu 19 aylık bir kızım var. 3 ay önce kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef 11 haftalıkken kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim. kısmet değilmiş demekki..gerçi tedaviden sonra doktor normal yolla hamile kalabilirsin demişti ama...biz de korunmuyorduk nasıl olsa olmuyor diye... ama mucize oldu işte ...moral çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?