Kesin tüp bebek deyip normal yolla gebe kalanlar lutfen yazın bır umut olun

ben varım canım dun ogrendım normal yolla hamıle oldugumu tup demıslerdı kesın ıns sanada nasıp eder

merhaba canım.öncelikle gozunaydın.inan senin adına cok sevindim.darısı bizlerin basına.merak ettığım tup bebek için problemin neydi,bizimle paylaşki aynı problemi olan kişilerede umut olsun.bizde temmuzun 1 nde baslıyacaz.inşallah bizde senin gibi o mutluluğu tadaruz.

canim bende cok duydum dogal hamile kalani cunku doktorlar cok kolay tup bebek diyorlar. sperm hic yok degilse ve yumurtlama duzenli olmasa bile bazen oluyorsa, tupler tamamen tikalai degilse biri en azindan islev goruyorsa neden olmasin. Insallah bir ornek de sen olursun.

canım erkek ınfertılesı hareket sayı dusuktu bende sorun yoktu ıns sızde tadarsınız bebegım benımle kalır bırakmaz benı

insallah canım
cunku bu ıslemler cok yıpratıcı oluyor ınsan dogal yolla ıstıyor hep olmasını
gercı bızde problem bende yumurtam catlamıyor benım

Tup bebek icin randevu aldik muayenemizi olduk haftaya persembe regl olursun cuma gel dedi doktorumuz ama o cuma hic gelmedi cunki regl olmadim hamile oldugumu ogrendim:) Nasilsa tup yapacagiz diye cok rahattik son ay ve ben o rahatlikla hamile kalmisim. Cift tarafli sorun vardi bizim esimde sperm az ileri hizli ve morfoloji sifirdi , bende de yumurta rezervim az fsh yuksek ve endrmtrium cikolata kisti vardi
Allahin mucizesi iste . Suan 5+4 hamileyim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Umidinizi kaybetmeyin mucadelenizi birakmayin.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa krıshazellllllll
senı cok ıyı hatırlıyorum
bahcecıde tedavı gormustun
kocana gobekten menegon vermıslerdı
canım yaaaaaaaaaaaa coksevındım
allahım tamamına erdırsın canım
sana bırsey sorsam sperm sayınız kactı
cunku bızde erkek ınfertılıte ama sayıları cok merakedıyorum
allahım neolur bızede uzat elını

ayyy inanmıyorum çok sevindim sanırım sizinle konuşmuştuk bende de çikolata kisti vardı ameliyat oldum,eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı mayıs ayında tüp bebekten negatif sonuç almıştık bende ağustosta kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalık hamileyim şu anda.senin adınada çok sevindim allah hepimizin bebeklerini korusun.

Canim mucadelenizi birakmayin bizim olduysa herkesin olur
Biz cok cabaladik ama cok mucadele ettik gitmedigimiz doktor kalmadi hepsi olmaz dedi ama oldu iste .
andrologumuz cok iyiydi Allah razi olsun ondan Prof. Dr/ Kaan Aydos.

benn varımmm :) mayısda tüp bebekten negatif sonuç aldık.ağustosta kendiliğimden hamile kaldım.bende endometriozis eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı.arkadaşlar kafanızdan atabilirseniz bu iş oluyor bizzat ben yaşadım.tüp bebekle bile olmadıysa artık olmaz diyorduk seneye bi daha tüp denicektik.allahım isteyen herkese versin.

Amin insallah guzel kader arkadasim. Ben tup bebek icin gun sayiyorken Allahimin bana yasattigi mucizeye bak:) Yarin doktora gidecegim insallah kalp atisinida duyarim.
Nasil geciyor hamilelligin ?

Kesinlikle haklisin bizde nasilsa tup e baslayacagiz diye esimle tatil yapalim dedik Mardine gittik kafamiz rahat :) Gelince baslayacaktik ignelere regl gunumude hesaplamisti doktorum birgun sonrasina randevu verdi ignelere baslayalim diye . Orada oldu zaten bebegimiz:)
Stres yapmayin diyor herkes ama mumkun degil ki gectigimiz aya kadar bizde hep stres altindaydik .

Amin insallah guzel kader arkadasim. Ben tup bebek icin gun sayiyorken Allahimin bana yasattigi mucizeye bak:) Yarin doktora gidecegim insallah kalp atisinida duyarim.
Nasil geciyor hamilelligin ?

gerçekten yaşadığımız bi mucize allahıma bin kere şükürler olsun.8.haftamdayım canım 6+5de kalp atışını duyduk.bulantılarım oluyor bazen çıkarıyorumda ama hiç şikayet etmiyorum bulantılarım dışında bi sıkıntım yok allaha şükür.süt falan içemiyorum ama doktorum dedi ki ilk 3 ay bebek senin yediklerinden beslenmiyor içemiyorsan zorlama dedi.3aydan sonra zaten bulantılarım azalcakmış öyle işte.mutluyum heyecanlıyım.yarın hayırlı haberlerle gel canım mutlaka yaz buraya içini ferah tut duyucaksın pıt pıtlarını da :)

inşallah bizlerde aynı şeyi yaşar seviniriz. sizden bu haberler gelince bir kat daha umutlanıyorum.

benimde tüplerim tıklaıydı ve tadvi sonucu 19 aylık bir kızım var. 3 ay önce kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef 11 haftalıkken kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim. kısmet değilmiş demekki..gerçi tedaviden sonra doktor normal yolla hamile kalabilirsin demişti ama...biz de korunmuyorduk nasıl olsa olmuyor diye... ama mucize oldu işte ...moral çok önemli..

süper arkaadaşım ya çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende pko eşimdede sperm sayı az morfoloji ve ileri harekette problem var. ilk denemem temmuz ikincisi donmuşlarla ekimdydi maalesef negatif oldu. eşim yapalım tekrar diyor ben ümitsizim ama normal yoldan deneyelim diyorum. yaza tüp yapalım diyorum para da yok tabii. napalım kısmet ama umut oldu yazdıklarınız.allah büyük...

amin arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yazdıklarınız gerçekten çok güzel rabbim bize de verir inşallah normal yoldan. her ay olduğu gibi bu ayda umutlu olmak istiyorum ama hazır embriyo tutmadı. şimdi nasıl onca yolu sperm gidecekte dölleyecekte bi de yerleşecek rahme ne uzun iş. tabii allah ın işine karışılmaz rabbim diliyor ve oluyor inşallah bizim içinde ol der de önümüzdeki ay hamiş kalırım :)) :Saruboceq:

doğru söylüyorsun arkadaşım moral çok önemli.rabbim sabır versin.
bende bir doğurayım korunmayacağım hiç. diğerini ne zman verirse allah ım razıyız. (belki 5-6 ay emsin diye korunabiliriz.) aman ortada hiç birşey yok kurduğum hayllere bak. 1. yaptım ikincisi kaldı sempatiksalakcinni

benim dayımla yengemin evlendikten 2 sene sonra bi ogulları oldu ama bebek yaşamadıı cigerlerii gelişmemişş...........aradan tam 8 yıl geçtii vee herşey hazırr rapor falan artık tüp beberger başlıyckalarr dok adet olunca gel demişş.ama o adet hiç gelmediii.........o ay hamile kaldıı şok oldukkkkkk.rapaorlar falan elinde kaldıı....simdiii 5 aylıkk bi erkekk bebişlerii daha dünyasya geldiiiiiiiiiii...umut kesilmiyoo yaniii.dayım azospermiyddiiiiii buaradaa ilk bebişi ölünce ani üzüntüsen olmuss

canım ben 2010 yılında ilk denememi yaptım tüp bebekte bizimki sebepsiz infertiliteydi ilk denemem başarılıydı fakat malesef 9. haftada kalbi durdu ve kaybettim ama Allahım bana bir mucize yaşattı ve tam ilk bebeğim yaşasaydı onu doğurucağım ay tekrar bu sefer KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALDIĞIMI öğrendim şimdi 10 aylık bir kızım var sakın ümidinizi yitirmeyin sizin neler yaşadığınızı çok çok iyi biliyorum anlıyorum ama Allaha sığının ve bol bol dua edin Allah en uygun zamanı bilir Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize hayırlı evlatlar nasib etsin kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…