Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kesinlikle bunu istiyorummmmm

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul

bu resmi 1 yıldır saklıyorum... her baktığımda ben bunu giymek istiyorum diyorum... çok sıcak geldi bana...
geçen bir modaevine sordum internetten.kiralama 900 tl dedi satın alırsam 1300 tl dedi... çok pahalı değilmi kızlar ya?
siz diktirdinizmi yoksa hazır bir model mi beyendiniz ne kadara aldınız paylaşırmısınız?
bildiğiniz modaevi yada terzi varmı bu modeli uygun fiyata diktirebileceğim???
yardımlarınıza ihtiyacım var
şimdiden teşekkür ederim​

aslında çokta ince işi yok, ablamın gelinliğinin her yeri taştı 600'e diktiler Fatih'te, istersen oradaki moda evlerine sor canım. Tabi aynısınıda dikmeleri önemli...

aslında çokta ince işi yok, ablamın gelinliğinin her yeri taştı 600'e diktiler Fatih'te, istersen oradaki moda evlerine sor canım. Tabi aynısınıda dikmeleri önemli...

Evet tatlım çok büyük bir işçiliği yok umarım dediğin rakamlarda bir fiyata dikerler.Fatih'e mutlaka bakmayı düşünüyorum zaten.Teşekkür ederim

modaevi ismi icerisinde gecen yerler cok pahalı normal gelinlik diken yerler var moda evi diye gecmiyor isimleri oyle biyere bakabilirsin..

ben abiye almıstım magazadan kırmızı renkti. ama bu nişanlıkta güzelmiş canım .. arastır magazaları.

aslıcım benım sana dedıgımıı secmısın:) ınsallah hersey gonlunce olur amaa bana fıyat baya ucuk geldııı forumda bır kac kısı sormustuu abıyemın fıyatınıı sende begenmıstın benım abıyemı fıyatı 500 cıvarıymıss gecen nısanlıma sordum merak edıp bizde moda evinden almıştık ınşallah hersey gonlunce olur bıtanem

ucuza diktirrisen b,r çok arkadaşımınki gibi sennkininde sonu hüsran olur benden söylemesi..böyle şeyleri hazır almak en mantıklısı....bence gez dolaş..bundan çok daha fazla beğeneceğin şeyler bulabilrsn..................

ucuza diktirrisen b,r çok arkadaşımınki gibi sennkininde sonu hüsran olur benden söylemesi..böyle şeyleri hazır almak en mantıklısı....bence gez dolaş..bundan çok daha fazla beğeneceğin şeyler bulabilrsn..................

Çok teşekkür ederim canım.Bende böyle düşündüm ve hazır bir model kiraladım mor saten kabarık çok hoş bir şey... bunun fiyatı hem pahalıydı hemde dikildiğinde istediğim gibi olmaz tereddütüyle hazır aldım bende.2,5 ay sonrada nişanlanıyorum inşallah

Çok teşekkür ederim canım.Bende böyle düşündüm ve hazır bir model kiraladım mor saten kabarık çok hoş bir şey... bunun fiyatı hem pahalıydı hemde dikildiğinde istediğim gibi olmaz tereddütüyle hazır aldım bende.2,5 ay sonrada nişanlanıyorum inşallah

tatlım içine sinen bir şey olmasına çok sevindim...mutlulukla giy inşallah....darısı isteyen herkesin başınaaaboshayallersmile

Back
X