Kesinlikle obsesif kocam:(

Nazille0

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
608
357
303
38
Merhaba! Arkadaşlar bugün kaban almak için Bir Avm ye gittik eşimle kaban deniyorum diğer botlarını giyseydin bunlar hiç kıyafetinin altına olmamış dedi bende onlar eskidi Artık dedim senmisin diyen neresi eski ,eski deyip durma şuna iki yıldır giyiyorum bu arada marka olduğu için ne kadar giyersem giyeyim yırtılmıyor ama bariz eskidi yani bende dedim Ne zaman bana bişey alacak olsam burnundan getiriyorsun almıyorum bişey deyip sinirlenip eve geldik yol boyu tartışma tabi benim aldığım ayakkabıların ne zaman aldığımı tarihini biliyormuş topuklu alana kadar giyebileceğim bişey alsaymışım çok bi ayakkabısı olan bi insan olsan gam yemeyeceğim sürekli alışveriş yapan biri de değilim en son 2-3 ay önce kendime bir iki bişey almışımdır onlarda uygun fiyatlı neyse eve geldik balkona çıktı bu ekmek poşetinin ağzını açık unutmuşum oda yere dökülmüş bir bağırıyor ama bişey oldu sandım geri zekalı kadın mısın sen kadınım diye geçiniyorsun bu ne hal kaç defa söyleyeceğim ekmeğin ağzını açık bırakma diye daha ne hakaretler yeter artık bak içimde bi gram koca sevgisi bırakmadın sürekli kadınlığımı sorguluyorsun bende insanım dedim sen düzgünce söylemekten anlamıyorsun yine aynısını yapıyorsun bide kadın olacaksın,seni Allah’a havale ediyorum Allah seni bildiği gibi yapsın dedim ben bişey alırken karımda insan içine çıkıyor iyi giyinsin demiyorsun en son ne zaman kendi paranla bana bişey aldın diyorum cevap blender aldım neymiş ben kullanıyormuşum yok artık dedim ya bana mı aldın eve aldın bu kadarsın işte dedim hep böyle ya bıktım yıldım artık bunun boş beleş takıntılarından hanımlar güzel sözlerinize ihtiyacım var

Çalışmayı tavsiye edenler olacaktır size.

Ama ben "kocam bana bunlari söyleyemesin diye" çalışmak zorunda hissetsem çok üzülürüm.

Ben kendi parami az çok kazaniyorum.

Ama kazanamadığım zamanlarda oldu ve olacaktır. O zamanlarda da sürekli kadınlığını sorgulayan bir eşim olsaydı çok çok kırılırdım.

Milyonlarca issizin yaşadığı bir ülkedeyiz neticede.

Eşinizi karşınıza alin. Sakince konuşun. Hatalarınızı anlayıp karşılıklı düzeltin.

Aksi halde geriye 2 secenek kalıyor:

Ya bunlari size söyleyememesi için çalışmak (ki eşinizin vaziyetinden anladığım odur ki çalışmanız da istediğiniz neticeyi yüksek oranda vermeyecektir çünkü eşiniz hem cimri hem saygısız)

Ya da boşanmak.

Obsesif değil bence resmen cimri,düşüncesiz kaba bir adam. Tek başınıza gidip alin ve gerçekten beklemeyin ne oldu şimdi o kabalik yapti siz kaban alamadiniz. Valla almam etmem demeyin alsaydiniz en pahalisini , diyecek guzel sey bulamıyorum. Kendinize alin inan kiymeti yok erkek icin aldim almadim durumlarının

Bu adam obsesif degil ki. Obsesif takintilidir. Bu adam resmen cimri ve saygisiz. Neden kabani alnadan ciktin? Adama mi yaranacaksin? Bir de uzerine ayakkabi alsaydin. Erkekler para harcadigi kadina deger verir ya da deger verdigi kadina para harcar. Cunku herseyi yatirim olarak gorurler. Yani kime ne kadar yatirim yaptiysa o kadar deger verirler.

Objektif olmak için soruyorum; mesela bir ayakkabı konusu veya ekmeğin ağzını açık bırakma konusu çok defa gündeme geldi de siz yine de açık mı bıraktınız? Bardak taştı mı adam için? Direkt onu suçlamadan onun gözünden yorumunuzu merak ettim. Tabiki tavrına bahane olamaz, tavrı yanlış. Ama öncesi neydi? Yakın akrabamdan biliyorum. Kadın adamı çileden çıkardı. Dinlesen o da kocasını böyle anlatacak. Ama kadının hatalarını da bildiğim için..

Eşiniz şımarık sizden yüz buluyor
Ekmeğin ağzı açık kaldı döküldü diye size hakaret etme hakkı vermez
Mesafeli davranın alışverişe tek gidin
Tabi herkesin fikri aynı olmaz saygı duyuyorum ama bir bot 2 sene önce alındı yeniden almak doğru gelmiyor

Çalışıyorum aynı zamanda evde değilim defalarca konuştum bak bi hatamı görürsen ki hata değil yani bunlar düzgünce söyle yapayım diye neymiş bi kaç kez güzelce söylemiş ben yine aynı şeyleri yapmışım

Önceki konunuzda eşinizden şiddet gördüğünüzü yazmışsınız.
Bu adamdan ne beklenir ki zaten.

Eşinizin ne olduğunun bir önemi yokta, siz neden böyle bir adamla evlisinz hala?
Sabrediyorum nereye kadar bilmiyorum ama tutunmaya çalışıyorum

Eşinizin anlatamadığı, çözemediği bir derdi var sanki içinde. Resmen yer arıyor kavga için.Obsesif mi bilmem ama saygısız olduğu çok net. Karşınıza alıp konuşmayı deneyin. Sizi sevse böyle davranmaz.İnşallah düzelir, her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…