- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Yok kuzum boşandım 2. Evliliğimi yaptim
Oğlak burcuEşinizin kişilik bozukluğu var ve burcu nedir? Başak mı?
Oğlak burcu evlendiğimden beri çalışıyorum maaşımı çoğunlukla o çekti o çekmese bile içinden 300 TL alıyodum gerisi onda kalıyordu borç ödüyorum vs. Şuan şehir değişikliğinden dolayı yeni işe girdim üç dört aydır çalışıyorum zaten asgariden az fazla alıyorum taşınınca benim kartımla 5 bin TL ye buzdolabı almıştık onu ödedim dişlerim çok sorunluydu implant yaptırdım neymiş bu kadar borç varken bide dişlerimi çıkarmışım ona para kalmıyor ya derdi o para vermiyorum deyince işi bırakacaksın diye tehdit ediyorOhaa resmen kelimeler dahi aynı bunun bir hastalığı olmalı aynısını eski kocamdan hissediyordum ben seni dovmedim dovseydim hastanelik olurdun derdi....sonra etrafa karşı iyi ben bosaninca çoğu kişi şaşırdı...çalışırken maaş kartım zaten ondaydi riski gebelik sonucu işten ayrıldım hizmetçi gibi muamele gördüm işten ayrılınca... bebeğim buyunce ise gireyim dedim bosanirim diye korktu demedigi hakareti bırakmadı ...bu çok çirkin laf ama aynı kadın gibi kiskanirdi beni ..bir iş yapsa 10 laf ederdi yeterki süs ben yaparım herşeyi derdim vs ahh ahh çekme sen bunu daha bu iyi günlerin burcu ne
Cimri. Benim eşimde öyle hiç bir şey almak istemez bırakın kıyafeti evin ihtiyacını alırken bile yüzünü asar. Yiyecek alışverişi yaparız bunu niye aldın bunu ne yapacaksın bunla yemek oluyor mu yani böyle saçma saçma sorular ama ben yemek yapıp ortaya getirincede koca tencereyi yer bitirir çoçuklarla benim 2 kat yediğimizi yer koca bir tava pilav yaparım nerdeyse 10 kişiye yetecek kadar ama eşim bir oturmada bitirir yanında ana yemeği çorbası salatası da cabası. Ben onunla birlikte kıyafet alışverişine çıkmam kredi kartını isterim kendim gider alırım akşam bir ton laf söyler ama umrumda değil yine isterim yine alırım
[/QUOTEmarkette De aynı şeyi yapıyor şunu alıyım diyorum napacaksın onu gerek yok boşver ama kendi istediği saçma sapan şeylere para verir gözü hiç görmez
O kadar nefret ettim ki artık bişeye elini sürme yeterki çenesi gelmesin bana diyorum hiç bi halt yapmıyor ha kıymetim oluyor mu asla bişey yapmıyorsun karışma diyorum neymiş benim arkamı toplamaktan bıkmış o yüzden yapmıyormuş artıkOhaa resmen kelimeler dahi aynı bunun bir hastalığı olmalı aynısını eski kocamdan hissediyordum ben seni dovmedim dovseydim hastanelik olurdun derdi....sonra etrafa karşı iyi ben bosaninca çoğu kişi şaşırdı...çalışırken maaş kartım zaten ondaydi riski gebelik sonucu işten ayrıldım hizmetçi gibi muamele gördüm işten ayrılınca... bebeğim buyunce ise gireyim dedim bosanirim diye korktu demedigi hakareti bırakmadı ...bu çok çirkin laf ama aynı kadın gibi kiskanirdi beni ..bir iş yapsa 10 laf ederdi yeterki süs ben yaparım herşeyi derdim vs ahh ahh çekme sen bunu daha bu iyi günlerin burcu ne
Var çocugum 3 yaşında önceden kafaya taktiğim hiç birseyi oğlum sayesinde takmıyorum kavga ediyoruz gel oğlum diyip odasında oyun oynuyoruz iyi ki var oğlum yaşamama sebep yoksa bu hayat çekilmez hale gelirKiz aynısı ya resmen çocuk var mı cocuk olunca gör sen hayatın nasıl cehennem oluyor
İkinizde çalışıyorsanız neden ev işleri sizin göreviniz olsun ki, haa derseniz ki ben çalışıyorum ama maaşımdan eve veya eşe 5 kuruş vermiyorum hepsini kendime harcıyorum o zaman ev işleri size düşer. Ev işi sizdeyse bile yaptığınızı beğenmeme hakkı yok, olduğu kadarve bunu sürekli yapan bir koca düşünün dezgahta bulaşık görür kadınmısın sen ev süpürülecek olur kadınmısın sen benim kadınlığımı sorgulama artık yeter diyorum yok adam ertesi gün yine aynı
E sen de öyle yapıyorsun.Akşam gelmiş sanki hiç bişey yaşanmamış gibi gidelim de beğendiğin kabanı alalım diyor senle bidaha hiç biyere gitmem alacaksam kendim gidip alırım dedim hep böyle yapar yapar sonra hiç bişey olmamış gibi devam eder
Garanti ediyorum zaman kaybıSabrediyorum nereye kadar bilmiyorum ama tutunmaya çalışıyorum
Evet boşanmak en kolayı yuva kolay kurulmuyor diyorsun bir çok şeye sabrediyorsun ama olmayınca olmuyor bazı şeyle seni Birgül boşayacağım dedim bu dört duvar arasında yalnız kal buna layıksın dedim ne dersem deyim adam bi şekilde üste çıkıyor ben şuan boşansam bile eminim ki herkes beni hatalı görür kötü kadın ben olurumValla ne diyeyim sinirli huysuz aksinbi adamin kahrinu cekmek gercekten zor benimde var basmda bi tane disari ciktiginizda illaki kavga edceek birsey bulur geliriz cözmünü disari cikmamakla buldun kendin cikip aliyorum gezmeye desen gitmuyorum en azindan kafam rahat ediyor moralim bizulmaktansa ha evde de böyle en ufak birseyi büyük bi sorun haline getiriyor kiziyor baguriyor siniringecince hic birsey olmamis gibi eslerimiz keske istedigimiz gibi olsa sans o da bize düsmez yorumlsra baktim hemen bosanun ayrilin yazmislar anlamiyorum bosanmak bu kadar basit ve kolaymi hafife aliyorlar cok ayri bi konu olur amenna bosanilir ona birsey demem pekela düzgünübü namuslu karakterinu nasil bulucaz bugünün bu huyu olan yarin kim bilir baskasinu nasil huyu olur karpuz gibidur icini acmadan bilemiyorsun ne ciakcagini oturun konusmayi deneyin en azindan birakin söylesun dursun kulaklarinuzu kapayin..
evet haklisiniz bazen olmayinca olmuyor ne yapsaniz o durumlar istisna ben bazi gereksiz mevzular icin söylemistim allah iyi etsin esinizi en dogru karari yine siz veririsinizEvet boşanmak en kolayı yuva kolay kurulmuyor diyorsun bir çok şeye sabrediyorsun ama olmayınca olmuyor bazı şeyle seni Birgül boşayacağım dedim bu dört duvar arasında yalnız kal buna layıksın dedim ne dersem deyim adam bi şekilde üste çıkıyor ben şuan boşansam bile eminim ki herkes beni hatalı görür kötü kadın ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?