Kesinlikle obsesif kocam:(

obsesif değil cimri ve saygısız. kadınlık ekmek poşetinin ağzını kapatmakla olmuyor. ayrıca ihtiyacınız olan birşeyi elbette alacaksınız. insan içine çıkın çıkmayın..
size ciddi bir psikolojik şiddet uyguluyor.
eğitim durumunuz eşinizden iyi mi ? yada ailenizin maddi durumu eşinizin ailesinden iyi mi ? böyle şeyler varsa belki kompleks içerisinde bunları yapıyordur.

Oğlak burcu evlendiğimden beri çalışıyorum maaşımı çoğunlukla o çekti o çekmese bile içinden 300 TL alıyodum gerisi onda kalıyordu borç ödüyorum vs. Şuan şehir değişikliğinden dolayı yeni işe girdim üç dört aydır çalışıyorum zaten asgariden az fazla alıyorum taşınınca benim kartımla 5 bin TL ye buzdolabı almıştık onu ödedim dişlerim çok sorunluydu implant yaptırdım neymiş bu kadar borç varken bide dişlerimi çıkarmışım ona para kalmıyor ya derdi o para vermiyorum deyince işi bırakacaksın diye tehdit ediyor

Mar

O kadar nefret ettim ki artık bişeye elini sürme yeterki çenesi gelmesin bana diyorum hiç bi halt yapmıyor ha kıymetim oluyor mu asla bişey yapmıyorsun karışma diyorum neymiş benim arkamı toplamaktan bıkmış o yüzden yapmıyormuş artık

Kiz aynısı ya resmen çocuk var mı cocuk olunca gör sen hayatın nasıl cehennem oluyor
Var çocugum 3 yaşında önceden kafaya taktiğim hiç birseyi oğlum sayesinde takmıyorum kavga ediyoruz gel oğlum diyip odasında oyun oynuyoruz iyi ki var oğlum yaşamama sebep yoksa bu hayat çekilmez hale gelir

Sevgiye ve ilgiye o kadar aç hissediyorum ki kendimi böyle evlilikleri görünce imreniyorum iliklerime kadar yorulduğumu hissediyorum bazen ölmek istiyorum o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi

yahu dayağı yemişsin. derdin kaban mı? 1000 liralık kaban alsan ne olacak?

İkinizde çalışıyorsanız neden ev işleri sizin göreviniz olsun ki, haa derseniz ki ben çalışıyorum ama maaşımdan eve veya eşe 5 kuruş vermiyorum hepsini kendime harcıyorum o zaman ev işleri size düşer. Ev işi sizdeyse bile yaptığınızı beğenmeme hakkı yok, olduğu kadar

Akşam gelmiş sanki hiç bişey yaşanmamış gibi gidelim de beğendiğin kabanı alalım diyor senle bidaha hiç biyere gitmem alacaksam kendim gidip alırım dedim hep böyle yapar yapar sonra hiç bişey olmamış gibi devam eder

E sen de öyle yapıyorsun.
Kocan dövüyor, sövüyor, hakaret ediyor, paranı yiyor.
Ama sen hiçbir şey olmamış gibi adamla aynı evde yaşıyorsun.

Evi terk etti !!gülemmi ağlayammı bilemedim yine üste çıkmayı başarıp bağırıp çağırdı evden gideyim de rahatla dedi keşke gitsen bidaha gelmesen kafam rahatlar dedim gidiyorum dedi ve gitti

Birazdan gelir belli adam keyfine düşkün. Asıl siz ne yapmak istiyorsunuz ?

Valla ne diyeyim sinirli huysuz aksinbi adamin kahrinu cekmek gercekten zor benimde var basmda bi tane disari ciktiginizda illaki kavga edceek birsey bulur geliriz cözmünü disari cikmamakla buldun kendin cikip aliyorum gezmeye desen gitmuyorum en azindan kafam rahat ediyor moralim bizulmaktansa ha evde de böyle en ufak birseyi büyük bi sorun haline getiriyor kiziyor baguriyor siniringecince hic birsey olmamis gibi eslerimiz keske istedigimiz gibi olsa sans o da bize düsmez yorumlsra baktim hemen bosanun ayrilin yazmislar anlamiyorum bosanmak bu kadar basit ve kolaymi hafife aliyorlar cok ayri bi konu olur amenna bosanilir ona birsey demem pekela düzgünübü namuslu karakterinu nasil bulucaz bugünün bu huyu olan yarin kim bilir baskasinu nasil huyu olur karpuz gibidur icini acmadan bilemiyorsun ne ciakcagini oturun konusmayi deneyin en azindan birakin söylesun dursun kulaklarinuzu kapayin..

Evet boşanmak en kolayı yuva kolay kurulmuyor diyorsun bir çok şeye sabrediyorsun ama olmayınca olmuyor bazı şeyle seni Birgül boşayacağım dedim bu dört duvar arasında yalnız kal buna layıksın dedim ne dersem deyim adam bi şekilde üste çıkıyor ben şuan boşansam bile eminim ki herkes beni hatalı görür kötü kadın ben olurum

Böyle bi nedenden dolayı boşanmayacağiniza göre dört dörtlük ihtiyaçlarimi almadan çıkmazdım ben olsam.neden cici kiz olmaya çalışıp güzel ağzınızı zorluyorsunuz ona dert anlatıcam onu halden anlayan adam haline getirecem diye..

Koyverin gitsin..şuna şuna şuna ihtiyacım var.laf kalabalığı yapacaksan senle çikmak istemiyorum ver kartı ben hallederim deyin.

Kendinize en layik neyi görüyorsanız onu alın.o herifin istediklerini değil.ve bunu yaparken cici kadın olucam diye kasmayın.gerekiyirsa mücadele edin.hayat cici kadınlara çok da adil davranmiyor malesef.

Hakli olmak kimin umrunda.muhim olan güçlü olmak.lütfen aciz gibi davranmayın.
.

evet haklisiniz bazen olmayinca olmuyor ne yapsaniz o durumlar istisna ben bazi gereksiz mevzular icin söylemistim allah iyi etsin esinizi en dogru karari yine siz veririsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…