Kesinlikle obsesif kocam:(

Adam durulmuyor ya dakika geçmiyor yeni bir olay iş yerinde bir bayan arkadaşı var gelmiş onu örnek veriyor bana oda çalışıyor ama eşinin yemeğini hazırlıyor bende dedim eşinin yemeğini hazırlıyorsa hafta da bir temizlikçi tutuyordur kocası kıyafet alıyor diye karışmıyordur çok güzel giyinen bir bayan. ben laf ediyomuyum diyor geçen gün avm de olay çıkarmamış hibi niye evlendim ben senle diyor sen kendine eş mi aldın yoksa hizmetçimi dedim kocanın yemeğini önüne koyamıycaksan kadınlığından utan diyor bana sen dayak yemediğin için böyle çok konuşuyorsun dayan yesen susmayı herşeye cevap vermemeyi öğrenirsin diyor

Sende cevabını vermişsin bacim iyide yapmissin bu ne herseyi kusur ederse isin zor valaha kac yillik evlisiniz

Cimri erkek... düşman başına

Benimde bir yakınımın eşi böyle çok iyi anlıyorum seni çekilcek gibi değiller kendilerine harcarlar eşlerine alacak herşey gözüne batar çok zor böyle insanla kendinden soğutur çünkü çok üzülüyorum geri kafalı oluyorlar birde

Önce evden uzaklaştırma aldır snr boşanma davası aç yada hayatın boyunca şiddet görmeye dvm et

Saygı problemi var ikinizin arasında saygı kalmamış. Önce onu toparlamanız lazım. Çiftlerin birbirine bağırması bana göre birbirini duymamasıyla alakalı. Hani çok uzaktaki insan sesimizi duysun diye bağırırız ya o hesap

Tabi adam cimri o ayrı ama parayı zor şartlarda kazanıyorsa ve bu aralar iş kaygısı taşıyorsa yaşanabilecek bir şey bu. Eşinize hak verdiğimden asla değil. Sadece bu yüzden yapmış olabilir diye bir tahmin

Önerim terapist mümkünse çift halinde değilse tek tek bile kurtarır.

Kocan haklı.
Er geç dayak yiyeceksin ve boşanmak yerine susup oturacaksın. Adam seni çözmüş.

Ben cidden bizim kadınları anlayamıyorum,bu kadar sorunlu bir adamla evli kalıp üstelik çocuk yapıp çocuğu da bu psikolojik şiddete maruz bırakmak nasıl bir akıl tutulmasıdır?İyi ki de yapmışım demekte bana çok saçma geliyor.Yazık değil mi çocuğa,bu kadar sorunlu bir babayı ve mutsuz bir anneyi hak etmiyor.

Değerli arkadaşım biraz sakinleşir misin? Kadınlar klubunde pire deve yapılır ve hemen dava acman istenir ve hemen o kocayı defet boşa denir.buradaki insanlarida anlıyorum çünkü tek bir kaç hadise üzerinden değerlendirirler onlarında haklı yönleri var.fakat koskoca evlilik birkaç hadise uzerinden değerlendirilemez.bosanma şu bu değil ama öncelikle evlilik terapistine gidin.nasil ve neden evlendiniz bunu düşünün.eminim güzel hatiralariniz vardır ve bu yaşananlar duzelmeyecek şeyler değil.birbirinizin üzerine gitmeyi bırakıp biraz dinlenin.arti ve eksilerinizi kenara koyun.

Çocuğumun olduğunu nerden çıkardınız çocuğum yok

Cidden düşünüyorum evlilik terapisti hastanelerde mi oluyor nasıl ulaşabilirim bilginiz varmı

evet haklisiniz bazen olmayinca olmuyor ne yapsaniz o durumlar istisna ben bazi gereksiz mevzular icin söylemistim allah iyi etsin esinizi en dogru karari yine siz veririsiniz
geldi mi eşiniz eve geri
adam obses değil cimri kaba dayakçı
dayaktan sonra ne ara barıştınız da alışverişe gittiniz
gerçi o ekim de olmuş

Koca obsesifse ben değilim galiba. :) Obsesiflikle hayvanlık arasındaki ince çizgide olabilir mi?

Şaka bir yana, gerçekten üzülüyorum. Kısacık hayatımızı bunlarla uğraşmakla geçirmek bana çok saçma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…