- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 34
Ne oldu ?Arkadaşlar kafayı yicem artık sağlıklı düşünemiyorum
Cimri erkek... düşman başınaMerhaba! Arkadaşlar bugün kaban almak için Bir Avm ye gittik eşimle kaban deniyorum diğer botlarını giyseydin bunlar hiç kıyafetinin altına olmamış dedi bende onlar eskidi Artık dedim senmisin diyen neresi eski ,eski deyip durma şuna iki yıldır giyiyorum bu arada marka olduğu için ne kadar giyersem giyeyim yırtılmıyor ama bariz eskidi yani bende dedim Ne zaman bana bişey alacak olsam burnundan getiriyorsun almıyorum bişey deyip sinirlenip eve geldik yol boyu tartışma tabi benim aldığım ayakkabıların ne zaman aldığımı tarihini biliyormuş topuklu alana kadar giyebileceğim bişey alsaymışım çok bi ayakkabısı olan bi insan olsan gam yemeyeceğim sürekli alışveriş yapan biri de değilim en son 2-3 ay önce kendime bir iki bişey almışımdır onlarda uygun fiyatlı neyse eve geldik balkona çıktı bu ekmek poşetinin ağzını açık unutmuşum oda yere dökülmüş bir bağırıyor ama bişey oldu sandım geri zekalı kadın mısın sen kadınım diye geçiniyorsun bu ne hal kaç defa söyleyeceğim ekmeğin ağzını açık bırakma diye daha ne hakaretler yeter artık bak içimde bi gram koca sevgisi bırakmadın sürekli kadınlığımı sorguluyorsun bende insanım dedim sen düzgünce söylemekten anlamıyorsun yine aynısını yapıyorsun bide kadın olacaksın,seni Allah’a havale ediyorum Allah seni bildiği gibi yapsın dedim ben bişey alırken karımda insan içine çıkıyor iyi giyinsin demiyorsun en son ne zaman kendi paranla bana bişey aldın diyorum cevap blender aldım neymiş ben kullanıyormuşum yok artık dedim ya bana mı aldın eve aldın bu kadarsın işte dedim hep böyle ya bıktım yıldım artık bunun boş beleş takıntılarından hanımlar güzel sözlerinize ihtiyacım var
Kocan haklı.Adam durulmuyor ya dakika geçmiyor yeni bir olay iş yerinde bir bayan arkadaşı var gelmiş onu örnek veriyor bana oda çalışıyor ama eşinin yemeğini hazırlıyor bende dedim eşinin yemeğini hazırlıyorsa hafta da bir temizlikçi tutuyordur kocası kıyafet alıyor diye karışmıyordur çok güzel giyinen bir bayan. ben laf ediyomuyum diyor geçen gün avm de olay çıkarmamış hibi niye evlendim ben senle diyor sen kendine eş mi aldın yoksa hizmetçimi dedim kocanın yemeğini önüne koyamıycaksan kadınlığından utan diyor bana sen dayak yemediğin için böyle çok konuşuyorsun dayan yesen susmayı herşeye cevap vermemeyi öğrenirsin diyor
Çocuğumun olduğunu nerden çıkardınız çocuğum yokBen cidden bizim kadınları anlayamıyorum,bu kadar sorunlu bir adamla evli kalıp üstelik çocuk yapıp çocuğu da bu psikolojik şiddete maruz bırakmak nasıl bir akıl tutulmasıdır?İyi ki de yapmışım demekte bana çok saçma geliyor.Yazık değil mi çocuğa,bu kadar sorunlu bir babayı ve mutsuz bir anneyi hak etmiyor.
Cidden düşünüyorum evlilik terapisti hastanelerde mi oluyor nasıl ulaşabilirim bilginiz varmıDeğerli arkadaşım biraz sakinleşir misin? Kadınlar klubunde pire deve yapılır ve hemen dava acman istenir ve hemen o kocayı defet boşa denir.buradaki insanlarida anlıyorum çünkü tek bir kaç hadise üzerinden değerlendirirler onlarında haklı yönleri var.fakat koskoca evlilik birkaç hadise uzerinden değerlendirilemez.bosanma şu bu değil ama öncelikle evlilik terapistine gidin.nasil ve neden evlendiniz bunu düşünün.eminim güzel hatiralariniz vardır ve bu yaşananlar duzelmeyecek şeyler değil.birbirinizin üzerine gitmeyi bırakıp biraz dinlenin.arti ve eksilerinizi kenara koyun.
Cevap veriyorum susamıyorum ama onun İsteği susmam o konuşacak ben karşılık vermeyeceğim amacı oSende cevabını vermişsin bacim iyide yapmissin bu ne herseyi kusur ederse isin zor valaha kac yillik evlisiniz
kusura bakmayın o zaman,başka üyeyle karıştırmışım.Çocuğumun olduğunu nerden çıkardınız çocuğum yok
geldi mi eşiniz eve gerievet haklisiniz bazen olmayinca olmuyor ne yapsaniz o durumlar istisna ben bazi gereksiz mevzular icin söylemistim allah iyi etsin esinizi en dogru karari yine siz veririsiniz
Niye hangi üstün özelliğine istinaden susacakmışsınızonun İsteği susmam o konuşacak ben karşılık vermeyeceğim amacı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?