Kesinlikle obsesif kocam:(

Aşırısı titiz bi önceki konumda bahsetmiştim titizlikten kastım dağınıklığa gelemiyor ortalıkta bişey görsün onu dolaba tıkıştırır bu onun düzeni oluyo dolaba tıkıştırdığı şeyin mahvolduğunun hiç önemi yok asla dağınık bi insan değilim ama insanlık hali çalışan bi insanım illaki oluyor ekmek meselesine gelince illaki unutmuşumdur daha öncede ama belki 2 ay önce belki beş ay önce insanlık hali bilerek bırakırmıyım

Adam mağaza da yaşadığınız şeyin hıncını evdeki ekmekten almış. Yani anlamıyorum ki o ekmeğin ağzını bağlamak sadece sizin göreviniz mi. Odun şey kavgayı sürdürmek istemiş aklınca. Çalışıyormuşsunuz da niye bu kadar minnet ediyorsunuz?

O kadar çok konuştum ki sonuç hep aynı hiç bişey değişmiyor tıpkı insanların değişmediği gibi

Aynı kaldırımda bile yürünmeyecek biriyle evlenmişsiniz ve zaten aranızda sevgi saygı kalmamış. Aileniz yanınızdaysa, işiniz v.s varsa hiç minnet etmeyin. Yoksa da çareler arayın derim.
Gerizekalı misin? sen kendini kadın mi sanıyorsun ne demek ya?
Insan sinir krizi geçirir. Insanliktan ciddi anlamda nasibini almamış bir yaratık canlandı gözümde.

ve bunu sürekli yapan bir koca düşünün dezgahta bulaşık görür kadınmısın sen ev süpürülecek olur kadınmısın sen benim kadınlığımı sorgulama artık yeter diyorum yok adam ertesi gün yine aynı

Gerçekten gram sevgi kalmadı içimde

Eşiniz ne işe yarıyor o evde?

İkinizde çalışıyormuşsunuz ki çalışmasanızda size bu şekilde davranmaya hakkı yok. Siz eşisiniz, hizmetçisi değil.

Gerçekten yeter deyip kurtulmalısınız bu adamdan, canınıza yazık.

Aynı zamanda ciddi takıntıları olan bi insan sen obsesifsin dediğimde kendisi de kabul ediyor zaten ben bu huylarımla mutluyum diyor
eh zaten böyle hastalıkları olanlar ya bunla mutluyum der ya da hiç kabul etmez : ) işin çok zor gerçekten, şahsen bana geri zekalı mısın kadın mı sanıyorsun kendini diyen birine ne saygım kalırdı ne sevgim, siz de bir daha yaşamazsınız umarım tabi bu kocayla zor ama. bir insanı belli bi yaşa geldikten sonra düzeltemez farklı nitelikler aşılayamazsınız, karakterin temeli 5 yaşında atılır zaten.. Umarım ona muhtaç değilsinizdir

Neden kendinize bunu yapiyorsunuz ? Madem çalışıyormuşsunuz. Ayrılın. Ne yaparsa yapsın. Kendinizle ilgilenin. Spora yazılın. Kuaföre gidin. Yeni kıyafetler alın. Bu 3 günlük dünyaya bir ayıdan hakaret yemeye mi geldiniz ? Niye eyvallah ediyorsunuz ?

Belki düzelir iyi olur herşey diye ümid ediyorum sadece sabrediyorum ben koz kardeşimi çok yakın bir zamanda kaybettim annem onun acısı atlamadı bi darbede benden yemesin istiyorum

Ve şuan gelmiş hiç bişey olmamış gibi aşkım çay içermisin diyor işte böyle dengesiz böyle acayip bi adam ya tarif edemiyorum

Bu adamı takip et. Narsiste benziyor ve narsistler aldatıyorsa boyle daha da kötü davranmaya başlarlar

Son derece saygısız ve takıntılı bence. Allah yardımcınız olsun.

Cocuklarimdan sonra çalışmıyorum eşim el üstünde tutar beni Allah bin kere razı olsun.Esiniz büyük saygısız.

Ayrıca çalışan kadınların boynu bükük alışveriş yapmalarını anlamıyorum kendi emeğinizin parasını yemek için başkasının rızasını iznini almak nedir ya kimseye bu tavizi vermeyin lütfen, kötü insanlar değişmez bunu bekleyen kendi hayatından çalar yapmayın, kendi hayatınıza insan gibi insanlarla devam edin.

Sen çalış sen sl ne bakion kocanın eline canim

Belki düzelir iyi olur herşey diye ümid ediyorum sadece sabrediyorum ben koz kardeşimi çok yakın bir zamanda kaybettim annem onun acısı atlamadı bi darbede benden yemesin istiyorum
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. O zaman son derece az muhattap olarak geçirin bu süreci. Birde kardeşinizi yeni kaybetmişken size böyle kaba davranmasına zaten denecek söz yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…