diğer konudaki cümlelerinizi görünce hikayenizi merak etmiştim, anlatmanız çok iyi olmuş :)
herkes karşı çıksa da demişsiniz ya o kısma takıldım ben. neden herkes karşı çıkıyor hep sizce ilişkilere? yaşandığında harika olabilecek ilişkilere tutkulu aşk dolu ilişkileri neden herkes kıskanıyor ve istemiyor? salakça bir şey olacakca olur gözüyle bakıyorlar? bu sorular vardı aklımda bugün ve denk geldi belki de fazla bağlantısı yok ama ben bağlantı kurdum. :)
başlık bence harika! okullarda aşk kelimesi bile yasaktır. edebiyat dersinde aşk geçince fısıldaşmalar vs başlar. ama herkes aşkın peşindedir bu gerçek değişmez.
elbette okulda aşk öğretilmesi derken taktikler vermekten bahsetmiyorsunuz, aşkın samimiyetten doğabileceğini anlatabilsek yetecek...
bu konuyu nedenmi açtım çünkü bu sadece benim derdim değil herkesin evliliğinde ilişkisinde hayatında mutluluğu yakalayaman herkesin derdi...biraz önce kocama baktım yatakta uzanıyordu...biz 3 yıllık evliiyiz ve bu üç yılda öyle büyük sorunlar yaşadıkki ve ben hep kocamı suçladım oysa bana hep sen sevmiyorsun beni derdi..sen kimseyi sevemezsin çünkü sevmeyi bilmiyorsun derdi..derken bbirgün ayrıldık ona dedimki seni sevemedim sevememde kusura bakma dedim çektim gittim...gerçektende içim hiç sızlamadı hiç zlemedim onu aramadım numarası vardı ama ben numaramı değiştirmiştim biliyordumki o beni arayacaktı tüm bağları kopardım ortak tanıdıklarlada alakamı kestim...tam bir yıl...onun kocamın adını bile anmadım unuttum yani kısaca ve bu hiçte zor olmamıştı diyordumki..bigün genç bi meslektaşım benden çok hoşlandığını ve niyetinin ciddi olduğunu syledi.ve birazda lavbali davrandı elimi tutmaya kalktı....o vakte kadarda biçok teklif alıyordum ancak hiçbiri bunun kadar yakın olduğum ve önemsediğim biri değildi..kafamdan aşağı kaynar sular dküldü...ağlayarak çıktım işyerinden hıçkırıyordum nasıl olurdu ben evliydim...birden nasıl oldu anlayamadım telefona sarıldım ve onu aradım...açtı alo dedi kimsin dedi...ben hıçkırıyordum...dedimki ben senin neyinim karınmıydım eğer yleyse şimdi neden çevremde bisürü erkek dolaşıyor neden teklifler alıyorum..sen kimsin nerdesin neden yalnızım dedim...oda ağlamaya başladı...seni çok aradım kızkardeşini aradım tüm ailen suratıma kapattı teli dedi...bırakma beni ayrılmayalım dedi...ve ben ağladım saatlerce ağladım oda dinledi..ve artık sık sık arıyordu beni...derken bigün dedimki ben hep derdim ya sana SENİ HİÇ SEVMEDİM DİYE... MEĞER YALANMIŞ BEN SENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVMİŞİM AMA BEN SEVMEYİ AŞKI HİÇ BİLEMEDİMKİ AŞKI ÖĞRENEMEDİMKİ OYÜZDEN SANA OLAN DUYGULARIMIN NE OLDUĞUNUN FARKINA BİLE VARAMADIM....DEMEKKİ BU AŞK MIŞ DEDİM....ODA DEDİKİ...BEN SANA HEP SYLEDİM SEN KİMSEYİ SEVEMEZSİN ÇÜNKÜ SEVGİYİ BİLMİYORSUN AMA BENİ SEVDİĞİNİ BENDE BİLMİYORDUM DEDİ...ŞİMDİ TEKRAR EVLENDİK TÜM DÜNYAYA KAFA TUTARAK..HERKES AMA HERKES KARŞI ÇIKTI BİZ GENEDE EVLENDİK ....ŞİMDİ YAN ODADA YATIYOR...ARADA YİNE TARTIŞIYORUZ ANNESİ RAHAT VERMİYO BEN ÇILDIRIYORUM BAĞIRIYORUM AMA EN FAZLA YARIM SAAT KÜS KALIYORUZ...BANA NE DİYOR BİLİYORMUSUNUZ.....NEKADAR KIZIARSAN KIZ İSTEDİĞİN KADAR SEVİYORUM DİYE BAĞIR BEN İNANMAM SANA ÇÜNKÜ SEN BENİ DELİ GİBİ SEVİYORSUN...ÜSTELİK BUNUN FARKINDA BİLE DEĞİLSİN....BIRAKMAM SENİ...sen benim yegane aşkımsın der..sımsıkı sarılır.....
bence sen sadece kendini kandırıyorsun
kocam beni seviyor ben onu seviyorum diye
eski konularına baktım
boşanmak mı zor geliyor yoksa töre mi var oralarda bilemem
ama madem memursun boşan kur kendi hayatını
tayin iste git uzaklara
mutsuz olduğun o kadar belli ki
kayınvalidendi kendi ailendi geç bunları adam kocasına sahip çıktıktan sonra herkes dışarda kalır
bence sen sadece kendini kandırıyorsun
kocam beni seviyor ben onu seviyorum diye
eski konularına baktım
boşanmak mı zor geliyor yoksa töre mi var oralarda bilemem
ama madem memursun boşan kur kendi hayatını
tayin iste git uzaklara
mutsuz olduğun o kadar belli ki
kayınvalidendi kendi ailendi geç bunları adam kocasına sahip çıktıktan sonra herkes dışarda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?