Insallah Allah rahmet eyleisn nasl atlattiniz tek basimaa ben sonculq yuzlestim yzuune bakinca agliyasim geliyor kemoterapi iyi gelir mi o skurecte cok mu kotuydu ki amcaNe desem bilemiyorum. Babamı bir ay önce kaybettim akciğer kanserinden. Teşhis konduktan sonra üç yıl yaşadı. Herkeste farklı tabi. .kurtulan da var. İnşallah senin baban kurtulur inşallah. Daha çok genç. Bünyesi kuvvetlidir. Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah evet dertt veren derman verir Allahim büyük isyan etmiyorum ondan gelen hsersey iyisni bilir oBol bol dua edin derdi veren Allah dermanını da verin belki bu sizin sınavınızdır elinizden geleni yapın gerisi Allahtan insallah tez zzamanda iyileşir babanız
Malesef gidemeyiz ki burada basket ya da ortadoguyu onerdiler devlet hastanesinde yüzümze bakmiuolar ya kudurdum orada yüzme pat dedi soru bile soramadim yıkıldim..pet filmi iste tümör nerede olup olmadigini hangi bolgede olup olmadgini teshis ettiler o filmle tarama yapildi. Ve yayilms sıçramiss vücuduna; (Yurt dışına götüremez misiniz?
Ve belki gerçekten iyileşir?
Bu arada pet filmi ne demek
Ya Allah rahmet eylesin bunlar sanki 1 ay sonra ölecek gibi konustular canimi cikarrp veresim geldi yok bole acıRabbim acil sifalar versin.. Allahtan ümit kesilmez.. Bende amcami kaybettim. teshisten sonra 6 sene yasadi...
Acini anlayabiliyorum.. Amcami kaybettiğim gün kuzenlerimin yerinde gibiydim kendi babamı düşünüp daha çok agladim... Bunu düşünmek bana amcamın acısını unutturmustu...Ya Allah rahmet eylesin bunlar sanki 1 ay sonra ölecek gibi konustular canimi cikarrp veresim geldi yok bole acı
Atlatmak mı? Son bir senede üzüntüden 14 kilo verdim. Şu anda da yaşamıyorum ki ben. Tek duam inşallah gerçekten öbür dünya vardır da babamı tekrar görürüm ölünce. Kemoterapi radyoterapi hepsi yapıldı. Babamda hiç başka organlara sıçramadı. Ama sadece ömrünü uzatabildiler. Siz neden yalnızsınız? Anneniz kardeşleriniz yok mu?Insallah Allah rahmet eyleisn nasl atlattiniz tek basimaa ben sonculq yuzlestim yzuune bakinca agliyasim geliyor kemoterapi iyi gelir mi o skurecte cok mu kotuydu ki amca
canim gecmis olsun umudunuzu yitirmiyin bizim tanidik akciger kanserini atlatti adam gayet iyi simdi hic uzulmeBabamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
Onlarda öyle dedi. Evet ama brri sanki zekarette gibi dedi aci çekiyo agrisi cok yikildim ben tektim bide bende yasamiorum suan ates düştüğü yeri kavruldum ben adeteee Nasil bas edecem akil ver banaAtlatmak mı? Son bir senede üzüntüden 14 kilo verdim. Şu anda da yaşamıyorum ki ben. Tek duam inşallah gerçekten öbür dünya vardır da babamı tekrar görürüm ölünce. Kemoterapi radyoterapi hepsi yapıldı. Babamda hiç başka organlara sıçramadı. Ama sadece ömrünü uzatabildiler. Siz neden yalnızsınız? Anneniz kardeşleriniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?