Keske ben olsaydim babamin yerine

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İki yakınımızı kanserden kaybettik ve tek ilacı hastaya hiçbir şey belli etmeden son anlarını harika geçirmek... Allah yardımcınız olsun..

Reactions: tse
Canım benim amcam daha doğrusu eşimin amcasına karaciğer sirozu teşhisi kondu 1 yıl önce.en fazla 2 ay yaşar dediler adamcağız iyileşti 1 sene oldu çok iyi şimdi.tedaviye devam ediyor.bu teselli değil kesinlikle,derdi veren Allah dermanı da verir elbet.Allah şifa versin babacığınıza.

Reactions: tse
Cok gecms olsun aminn inşallah bizde bole guzel habelre alırız

Cok gecmsi olsun rabbjm şifalar versin gulemiyorim bile insallah duzeliriz

İnşallah Rabbim yar ve yardimiyla

nasılsın tse baban psıkolojık olarak nasıl?
bırsey belllı etmedınız dımı
baska doktor arastırdınız mı nasıl yaptınız

Ayyy canimmm ayni şeyleri yaşıyorum ben sarilamiyorum opemiyorum koyveririm kendimi diye bugun daha güçlüyum biz surat asik gezince. Oda üzülüyor annemle bi karar aldik nolursa olsun icimiz kan aglasada kziilcik serbeti icsekte soylemicez yannda kahkahalr atacagz dedik dr da soledim soylemeyin adını diye hastalgin demedik canm babam cunku iyilesirim diyo insallah iyilesir adaklar adadim ömrüm feda edilse veirriddim dusunmeden yüzüm gülmuyor boyle bi aci yok dr lar yasarken insani öldruyor yasama sevincim giiti evet bende oyle sizin gibi düşünüyorum isyannn yokk. Rabbim neyi uygun gördüyse yaşıyoruz bazen gafletle neden biz Allahim diyorm sonra tovbe ediyorum dr lar kurtulma sansi yok desede ben inanıyorum ..Ben yüzleştim. Dr lar annemede pek diyemedim bilio ama detay cunku uzulurse moralli gezemez diye rabbim görsün kimseyi anasiz babasiz koymasin herkese şifalar diliyorum anniskonuza da acil sifalar diliyorum rabbim tum hastalara sifa versin .Insallah bizde boyle mutlu oluruz yasar babam

nasılsın tse baban psıkolojık olarak nasıl?
bırsey belllı etmedınız dımı
baska doktor arastırdınız mı nasıl yaptınız
Bugün diger gunler gore biraz daha iyim tsk ederim ama iicm kan agliyo arastriidm adanada yiz biz en iyi onkolglarin oldugu hastaneyi buldm tavsiyeyle babam bilemedigm icin bole biseyi devlet hastanesiydi aldim oradan sonclari siz siz olun devlete gitmeyin beni yiktilar yüzüme umursamz halde diyerek kaldim ole sonra agladm sizladm kahrodlm oluyorm da eczxi tanidgm araclgiyla 6-7 onllkoj prof olan ozel goturdum insallaf sifa bulacak bzim suratlar dusnce üzülüo iki gun eve gelemedim gozlerim sis diye sonra bu dr umut olur inşallah yaa filmler kanlar alindi radyoterapi ardindan kemoterapi biraz neselendi iyi olacaksn baba dedim dr da adini soylemyin umudu krilmasn dedim doc.dr götürdüm inşallah derman olur nolur dua edin bakinca kondramiyorm inanamıyorum ama Allah büyük

agrısı acısı dınsın allahım hayırlı ömur versın sıfa versın ınsallah...

Merhaba tse, bir kac gundur kk ya girmemissiniz merak ettim sizi. Babaniz nasil oldu bir gelisme var mi? Insllah hayirli haberlerle gelirsiniz Allah yardimciniz olsun.

Bu arada eski konuyu yeniden gundeme getirmek gibi olduysa ozur dilerim.

Allah şifa versin özel hastanelerde var sigortayla anlaşmalı onları da araştırabilirsin birkaç doktordan daha fikir almak doğru olur. Yeni tedavi yöntemleri cihazlar var Allah yardımcınız olsun

Sen size özelden mesaj atmak istedim ama ulaşamadım bana geri dönebilirseniz çok memnun olacağım

Kün fe yekün
Rabbim ol der ve oluverir
Tez zamanda hasarsız kalıcı şifa diliyorum yazınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu acınızı paylaşıyorum Allah feraha çıkarsın

Sen size özelden mesaj atmak istedim ama ulaşamadım bana geri dönebilirseniz çok memnun olacağım
Su orucu da düşünebilirsiniz bi araştırın
Aidin Salih hanım su oruçlarının Allah’ın izniyle kansere bile şifa olduğunu söyler

Çok duygulandım okurken.
2015 tarihinde açılmış konu,son görülmesi de 2021 konu sahibinin.
İnşallah güncelleme yapıp,babacığının iyi olduğunu söyler.

Babacığınıza acil şifalar diliyorum Çok üzüldüm ,moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Kendisine de elinizden geldiği kadar yansıtmamak için gayret sarf edin. Moral bu hastalıkta çok önemli. Allah'tan ümit kesilmez. Tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…