Keske ben olsaydim babamin yerine

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah acil şifalar versin. Tıbben yapilmasi gerekenleri geciktirmeden yapın. Moral çok önemli. Size özelden bir link göndereceğim. Kanserle mücadele edenlerin ve çok güzel sonuçlar alanların paylasimlari var. Umarım yapacaklarınız konusunda fikir verir.

Çok geçmiş olsun.
SiZin yaşadıklarınızı bende yaşadım. Annem meme kanseriydi ve tıpkı babanız gibi metastaz yapmıştı.
Şimdi çok şükür herşey yolunda...
İçinizi ferah tutun siz güçlü olucaksınız ki babamıza o enerjinizi hissetriceksiniz ki babanızda sizi için savaşsın...
Evet zorlu bir süreç belki ama imkansız değil... Siz inanın çok inanın ço inanın ki babamızda çok inansın...
Biz annemle bunu başardık.. Inanıyorum sizde başarıcaksınız...

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Adana'da mısın? Saydığın hastaneler burada da var çünkü.

ne dıyecegımı bılemedım
cok uzucu zor bı durum cok guclu olmanız lazım

Rabbim acil sifalar versin.
En korktugum kanser tipi
Siz bol bol dua edin
Patolojide calistim bir donem. Ay nefret ediyorum bu illetden

Onlarda öyle dedi. Evet ama brri sanki zekarette gibi dedi aci çekiyo agrisi cok yikildim ben tektim bide bende yasamiorum suan ates düştüğü yeri kavruldum ben adeteee Nasil bas edecem akil ver bana
Şu an güçlü olacaksın. Babana moral vereceksin. Yapacak başka bir şey yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Dilerim benim babam yattıkća seninki ömürlü olsun Allah şifasını versin acısını göstermesin

Agladim msjina cok agladim Rabbimden ümit kesilmez allahim hayirli acil şifa versin
İsyan etmeyin sabredin
Sen babana üzuluyorsun Rabbimin merhameti çok daha buyuk bir ananin evladina olan merhametin kac kati
Ona siginin korktuguza ugratmasin rabbim..

Merhaba; Evlendikten sonra ilk kez bu konu için giriş yaptım siteye. Konunuz çok ilgimi çekti çünkü benzerini yaşadım, yaklaşık 8 yıl önce. Babam akciğer kanseriydi ve doktor benim de yüzüme direkt babanız kanser demişti. Yıkılmıştım, sizin gibi bende canımı verebilirdim babama.

Babamın tümörü üçüncü evreydi buna rağmen bize de geç kaldığımız söylendi. Tümör hiçbir yere sıçramamıştı, ciğerinden su çektiler, ciğeri de su toplamamıştı. Ama şanssızlık bu ya, tümör kalp damarlarına çok yakındı ve bu yüzden ameliyat ihtimali yoktu. Eğer ameliyat olabilseydi, yaşayabilirdi babam. Sonra kemoterapilere, radyoterapilere başladık, tümör bir küçülüp bir büyüyordu. Küçüldükçe seviniyor, kendimize güvenimiz geliyordu, büyüdükçe yıkılıyorduk.

Sonra alternatif tıbba yönelelim dedik. Babam bizzat kendi ağrı ya gitti. Orada otlarla şifa verdiğini iddia eden bir adamdan bir koli ot getirdi. Hepsini her öğün kaynatıp içirdim babama. Babam kanser olduğunu öğrendikten sonra bu şekilde 2 sene daha yaşadı. Ne ağrı ne acı çekti. Bu esnada kemoterapileri vs de bırakmadık tabii. Ve bir gece bir öksürükle acile gittik ve solunum yetmezliğinden kaybettik babamı. Erken teşhis çok ama çok önemli bu hastalıkta. Doktora ilk gittiğimizde, doktorun babama üzülerek dönüp 'keşke geçen yaz gelseydiniz' demesini hiç unutamıyorum bu yüzden.

Bugün sonuçların çıkacağını ve burada paylaşacağınızı okuyunca içimden girip 'çokta umutlanmayın' demek geldi ama iyice üzmek istemedim sizi. Sonucun iyi çıkmayacağını az çok öngörüyordum çünkü. 8 sene geçti ama ben daha yeni yeni atlatıyorum babamın ölümünü. gerçekten çok ama çok zor bir süreç. Allah yardımcınız olsun.

Ya bi de benim teyzemin eside ayni teshis kondu 2 ay once doktorlar kemoterapiye bile gerek yok göturun evine cok ilerlemis dedi
Teyzemlerde bursada alternatif tip yapan bir doktor varmis ona göturduler
Adam cok umut vermis ben senden kotuleri iyi ettim diye mutlaka goturun oraya ama hic kemoterapi almayacaksin dedi direk bana gel dedi
Ama enistemin panik atagi var adamin dediklerini uygulamiyor sigarayi bile cogaltti birakmadi hani ne bileyim bi gidin
İnternetten arastirip bulabilirsin belki kim oldugunu

Yaşlılarda hastalık daha yavaş ilerliyor diye duymuştum ben ne kadar doğru bilmiyorum . Bol bol dua et .Geçmiş olsun .

Kuzum benim ne olur toparla kendini babana moralli görün.Allahın mucizeleri çoktur buna inan..Yediğine ,içtiğine bol dua oku şifa duaları rabim sizi yanlız bırakmasın inşallah lütfen ingiliz karbonatını araştır.Akciğer kanserine iyi geliyormuş .En sevdiği yemekleri yedirin,temiz dağ havasına çıkarın biliyorum şu an çok saçmaladım.Bende yakın zamanda bu acıyı yaşadım ve öğrendiğimde senin gibi tektim.Çok acı çok

Reactions: tse
hangi şehirdesizi acaba Ankara ibni sina da radyo nükleid diye bir tedavi uygulanıyormuş böyle hastalara.Mehmet Sadık Bilgiç adında bir prof uyguluyormuş.En çaresiz hastalarda bile olumlu sonuçlar veriyormuş

biz çok araştırmıştık bu yöntemleri birebir gidip görüşmüştüm ama bizim durum çok vahimdi kimse birşey yapamadı

Canım, çok ama çok geçmiş olsun. Doktorlarin her dedigine bakma nolur. Allah isterse herşey olur, Rabbimiz bizimle. Şafi ismiyle sifalar versin inşallah, bütün hastalara. 8aralikta ben dünyanın 5para etmedigini daha iyi anladım, babam beyin kanamasi geçirdi. Hem de heryere yayilmis kan, doktorlar öyle seyler soylediler ki... hissettiklerini gercekten anlayabiliyorum, babam şimdi nasıl mı? Yasamaz dedikleri adam, yürüyor kendi işini görüyor:) dua et canim, Allah'tan başka kimse bilemez kimin iyilesip iyilesmeyecegini. Tedavi olsun, iyi beslensin, moraliniz iyi güçlü olun ve en önemlisi bol bol dua edin. Ben inaniyorum iyilesecek, bütün hastalar iyilessin inşallah...

Bizede boyle mucizler lazm sizde gecms olsun ağlarim diye yannda duramıyorim. Yikildim yüzüme uzulmeisn diye tek kendim gittim bide hastaneye ömrümden on yil gitit belkide

biz çok araştırmıştık bu yöntemleri birebir gidip görüşmüştüm ama bizim durum çok vahimdi kimse birşey yapamadı
Bizede yasama suresini uzatiriz diyolar birisi 1 ay sonra olecek gibi konuştu

Hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…