Keske ben olsaydim babamin yerine

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah şifa versin çok üzüldüm.

Reactions: tse
Cnm sakın yaninda aglama iyileseceksin diye umut ver moral cok onemli bu hastalikta guclu olmalisin bu gunlerini en iyi sekilde yasat ona ve soyleyemedigin ne varsa icinde sevgiye dair soyle ona Allah yardımcınız olsun cnm

önce bi sakin ol arkadaşım
annemin çok daha başka bir hastalığı var kanser değil
ama ölümcül ve tedavisi yok
ben de ilk öğrendiğimde şok oldum yanında bir tek ben vardım
hastalığın adına baktım internetten ömrü 1-3 sene diyordu
anneme söyleyemedim
neyse 3.5 yıl oldu annem iyileşmedi hastalık ilerledi ama yaşıyor
doktorlar kendileri ömür biçseler de onların dediği gibi olmayabiliyor
hem kanserin tedavisi için yöntemler var
çaresiz değilsiniz
çabuk toparlanıp savaşmalısınız
çok geçmiş olsun

Canım öncelikle Allah bol bol şifa versin.çok zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.RAbbim güç kuvvet sağlık versin babana ve ihtiyacı olan herkese

Cnm sakın yaninda aglama iyileseceksin diye umut ver moral cok onemli bu hastalikta guclu olmalisin bu gunlerini en iyi sekilde yasat ona ve soyleyemedigin ne varsa icinde sevgiye dair soyle ona Allah yardımcınız olsun cnm
Sarılıp opemk istiyorm ama dayanamam ağlarım djye yapamiyorum

Gözlerim doldu boğazım düğümlendi.Siz kendinizi bırakmayın güçlü olun ki el ele savaşasınız.Kanseri yenen bir çok kişi var üstelik yenmelerinde ki en büyük etkenlerden birisi moral...

Rabbim tez zamanda sifa versin insallah. baba kelimesini duydum mu kalbimin ince yeri sizlar.Allahim babanizi size bagislasin..

Gözlerim doldu boğazım düğümlendi.Siz kendinizi bırakmayın güçlü olun ki el ele savaşasınız.Kanseri yenen bir çok kişi var üstelik yenmelerinde ki en büyük etkenlerden birisi moral...
Sanahtan beri ağlıyormm inşallah yeneriz tum umutlar yok olsada Allahim büyük

İnsallah tedavisi olumlu sonuçlanır canım. Birçok yenen hasta da var. Babanın yanında güçlü durun moral verin. Allah yardımcınız olsun bol şifa versin

Rabbim tez vakitte sifa versin sizlere bagislasin

Allah babanizi size bagislasin basinizdan eksik etmesin insllah rabbim cok büyk bol bol dua edin neleri göryrz 1 ay ömrn kaldi deyip 100 yasina gelenler.
Allahm sifa versin insllah

Allahim acil sifalae versin babaniza.
Sabirli olun.
Uzulmek yerine umitli ve hevesli olun iylesicegine.
Bu onada yansir.

Rabbim acil şifalar versin öncelikle..
Sizi çok iyi anlıyorum malesef bende babamı bu sebepten kaybettim
Ama hep şunu söylüyorum şimdiki aklım olsa asla kemoterapi almasına müsade etmezdim.Kemoterapiden sonra eridi resmen babam .Ve kesinlikle bitkisel tedaviye yonlenirdim.Tanıdığım iki kişi önce Allahın izni ile sonra bitkisel tedavi ile kurtuldu..
Rabbim yardımcınız olsun..

Canım senin yaşadıklarının aynısını 4 ay önce bende yaşadım Ped sonuçları kötü huylu ve hızlı yayılan çıktı 3. Evredeydi babam çoğu yerinde vardı. Sadece midendeki yara büyüdü ameliyat olcaksin korkma dedik ama doktor alistirin kendinizi çok Yaşamaz dedi. Biz Kahrolduk dünya durdu. Babamda çok saf iyi kalpli bi insandır Ohhh kanserim sandım bişey olmaz mideden dedi gülümsemeye başladı. .. Aradan 4 5 ay geçti babam ameliyattan 1 2 hafta sonra toparlandı suan dördüncü kemoterapisini bitirdi turppppp gibi maşallah sende korkma üzülme. Aynı şekilde arkadaşımın babasının 10 yıl önce her yerine yayilmisti adam suan gayet sağlıklı 10 senedir ayakta

Gece gece yarama tuz basıldı resmen. Ben de babami 21 yil evvel bu illetten kaybettim.. cok doğru diyorsunuz. Kemoterapi öldürüyor. Benim aslan babam 10 yaşında cocuk gibi kalmisti ve gözümden o görüntüsü hic gitmez. Arkadaşımıza ozel mesaj attim. Hatta burdan da yazayim. En sık kullandigimiz sosyal paylasim sitesinde kemal can milar isimli kisinin sayfasini takip etmesini söyledim. Cok basit yontemlerle kurtulabiliyor insanlar. Cok sükür devir eskisi gibi degil. Rabbim sifasini verir inşallah. Bizim kaderimizi yasamaz. Aminnn

Demekki bazı insanlara kemoterapi iyi gelmiyor benim babama iyi geldi.

Allah babanizi size bagislasin basinizdan eksik etmesin insllah rabbim cok büyk bol bol dua edin neleri göryrz 1 ay ömrn kaldi deyip 100 yasina gelenler.
Allahm sifa versin insllah
Aynenn ole suan bitigim ama rabbimden umut kesilmez Alalh razi olsun aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…