Sarılıp opemk istiyorm ama dayanamam ağlarım djye yapamiyorumCnm sakın yaninda aglama iyileseceksin diye umut ver moral cok onemli bu hastalikta guclu olmalisin bu gunlerini en iyi sekilde yasat ona ve soyleyemedigin ne varsa icinde sevgiye dair soyle ona Allah yardımcınız olsun cnm
Sanahtan beri ağlıyormm inşallah yeneriz tum umutlar yok olsada Allahim büyükGözlerim doldu boğazım düğümlendi.Siz kendinizi bırakmayın güçlü olun ki el ele savaşasınız.Kanseri yenen bir çok kişi var üstelik yenmelerinde ki en büyük etkenlerden birisi moral...
Aminnn oyle böyle bi aci degilne çok acı var Allahımtüm dertlilere derman ol
Babamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
Gece gece yarama tuz basıldı resmen. Ben de babami 21 yil evvel bu illetten kaybettim.. cok doğru diyorsunuz. Kemoterapi öldürüyor. Benim aslan babam 10 yaşında cocuk gibi kalmisti ve gözümden o görüntüsü hic gitmez. Arkadaşımıza ozel mesaj attim. Hatta burdan da yazayim. En sık kullandigimiz sosyal paylasim sitesinde kemal can milar isimli kisinin sayfasini takip etmesini söyledim. Cok basit yontemlerle kurtulabiliyor insanlar. Cok sükür devir eskisi gibi degil. Rabbim sifasini verir inşallah. Bizim kaderimizi yasamaz. AminnnRabbim acil şifalar versin öncelikle..
Sizi çok iyi anlıyorum malesef bende babamı bu sebepten kaybettim
Ama hep şunu söylüyorum şimdiki aklım olsa asla kemoterapi almasına müsade etmezdim.Kemoterapiden sonra eridi resmen babam.Ve kesinlikle bitkisel tedaviye yonlenirdim.Tanıdığım iki kişi önce Allahın izni ile sonra bitkisel tedavi ile kurtuldu..
Rabbim yardımcınız olsun..
Aynenn ole suan bitigim ama rabbimden umut kesilmez Alalh razi olsun aminnnnnAllah babanizi size bagislasin basinizdan eksik etmesin insllah rabbim cok büyk bol bol dua edin neleri göryrz 1 ay ömrn kaldi deyip 100 yasina gelenler.
Allahm sifa versin insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?