Keske ben olsaydim babamin yerine

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C
Cok tsk ederim canmm Allah razi olsun

Yaaaaaa ay

Allah rahmet eylesin ama suan cok aci çekiyor napicam bilmiorm zayf bide

Allah şifa versin, inşallah iyi olur babacığınız. Yaşadıklarınız çok zor ama umudunuzu sakın kaybetmeyin, tedavi kadar moral ve umut da bu işin ilacı, siz güçlü kalın ki, babanız da sizden güç alsın.

Reactions: tse
( zor, içim yandı inşallah tedavi güzel gider iyileşir hemen kotu yönden düşünme.

Rabbim şifa versin inşallah şu mübarek günün hürmetine

Canım benim gözlerim dolu dolu okudum ne kadar zor tahmin edebiliyorum Allah şifa versin inşallah dualarımdasın....

Allah şifa versin canım. Umudunuzu kaybetmeyin, bu hastalıkta hastanın moralinin iyi olması çok önemli, siz güçlü olun umutlu olunki, babanız da sizden güç alsın moralini yüksek tutabilsin. bu hastalığı Atlatıp iyileşen bir sürü insan var inşallah babanızda iyileşecek

Nasıl vicdansızlar nasıl Moralinizi yüksek tutun Rabbimin bileceği bir şey doktorlar halt yemiş inşallah iyi olacak babanız yemesi gerek kendine çok iyi bakması gerek of ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum şuanda içim sızım sızım sızlıyor dedem geldi aklıma

Allahım şifa versin inşallah kanseri yenebilir inşallah çok iyi olur babanızı sizlere bağışlasın rabbim başınızdan eksik etmesin...

canım canımmm
gercekten ne dıyecegımı bılmıyorum benım babamla baban aynı yasta
babam 2 senedır kalp krızı gecırıp anjıyo oluyor valla o kadar kotukı boyle yasamak
ınsallah duzelır ya ne yapacaksın duzelecegıne ınanmaktan baska bı carenız yok lutfen olumlu olun

canım, yaşadığın acıyı biliyorum. içinin tam ortasına kor düşmüş gibi, babanın acısının beterini yaşıyormuşsun gibi yanıyorsun, acılar içinde kıvranıyorsun.
38 yaşında gencecik anneciğime meme kanseri konulup iyileştikten sonra, 48 yaşında kemik metastazı teşhisi konduğunda, doktorlar yüzüme baka baka, acımasızca annen ölecek dediğinde yaşadım bunları ben.
Allah'ım babana şifalar, size dayanma gücü versin.
Dr. resmen öldü, hiçbir şansı yok dediği anneciğim şu anda hayatta ve sağlığına yüzbinlerce kez şükürler olsun.
Canımmm ben yaptıklarımızı anlatayım.
dr. teşhisi koyduğunda zaten annem de biliyordu. O yüzde kendisinden saklayamadık, zaten saklayamazdık...
kemoterapi, radyoterapi.... hasta anlıyor herşeyi....
Teşhisden sonra eve geldik. Kulaklarımda güçlü olmalısın, morall çok önemli vs. cümleleri dönüyor ama ben güçsüzlükten bıraksan yerlere atıcam kendimi, değil yüzümün gülmesi, ayakta duramıyorum...
ev dışında heryerde hıçkıra hıçkıra ağladım, kendimi yere atıp atıp ağladım
Yeter ki annem beni ağlarken görmesin, yeter ki o üzülmesin...
Teşhisden 2 gün sonra falan annem acılar içinde kıvranırken, dayanamadım sarıldım boynuna
ikimizde ağladık, ikimizde içimiz çıkana kadar ağladık...
artık açık açık konuşma vakti gelmişti. evet annem kanserdi ve hastalığın en sonundaydı
dr. demesine göre de ölümü çok yakındı...
Bu hastalığı , bu derdi Rabbim vermişti, şifayı da elbet Rabbim verecekti. Bu hastalığı yoktan var eden Rabbim, vardan da yok edecekti. Çok dua ettik, çok Yasinler okuduk
Rabbim'e her şey için şükürler olsun. Rabbim'den gelen herşey başımızın üstünde. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin, ama eğer verdiği bu dertten vefat olacaksa, o da kabulümüz. Rabbim herşeyi bilir görür.
Ne olur, acınızı bir günde olsa yaşayın. İçinize atarak, babanızdan kaçarak yapamazsınız bunu
Açık açık konuşun, ağlayın, bağırın ama asla isyan etmeyin
Şimdi biz kul olarak ne yapabiliriz?
Dr. gitmeliyiz, tedavimizi olmalıyız, moralimizi yüksek tutmalıyız Tamam Kemoterapi çooook zor ama ne yapalım?
Bol bol dua. Ümitsizlik yok. Allah'a tam teslimat var...Dua ve inanç en büyük moral kaynağı...

kardeşim güçlü dur.. Babanın yanında..Elinden geldikçe pozitif ol.. Sakin olmaya çalış.. Allah'tan Ümit kesilmez.. Benim annem zamanında beyin kanaması geçirdi aylarca yattı hastanede artık ümit kesilmişti.. Eve gönderdiler şuursuz biçimde yatan annem.. Kapatın şu televizyonu diyerek gözlerini açtı.. Takdir Allah'ın.. sabır ve tevekkül edelim..

Doktorlar gerçekten çok acımasız sonuçlara bakıp hemen Ya ölücek diyolar yada hazırlayın kendinizi.. böyle diyip sağlığına kavuşan çok insan var babama 4 ay önce ameliyata bile gerek yok masada kalır diyolardi babam suan 10 yıl genclesmis gibi. Kemoterapi den sonra mideniz bulanabilir balgam şeklinde siyah siyah akcigerindeki katranlarida çıkarmaya başladıkca dahada güçlendi. Şimdi sadece cenesi tutuluyor oda kemoterapidenmis.

Offf
dudaklarımı ısırdım
Gözlerim doldu
Rabbim en iyisini bilir çok çok dua edin

Kemoterapi biten kan kanseerlerine iyi gelmiyor dediler inşallah iyilsir akciger kanseri miydi
Mide kanseriydi ama o kanser akcigerine daha çok yayilmisti yani çoğu yerinde kötü huylu hızlı yayılan kanser hücreleri doluydu. Binevi her organı kanserliydi. Akciğer kanserine ne ameliyat yaptılarsa babamda aynısını oldu

Bizim bir tanıdık kadın vardı 80 yaşında kanseri yendi.. doktorlar 1 aya çıkmaz dedi kadın 10 yıl daha yaşadı ..
İlk gördüğümde ben yarına çıkmaz diyordum.. sonraki yıllarda bi gördüm ki kadın bana taş çıkarır hale gelmiş.
Çıkmayan candan ümit kesilmez sen elinden geleni yap taktir Allah'ın.
Çok geçmiş olsun babana sabrınız bol olsun inşallah.

Doktorların her dediğine kulak asmayın. Benim babam pankreas kanseri. En sinsi ve en çok ölümle sonuçlanan kanser türlerinden. Ocak ayında öğrendik kanser olduğunu ve doktorlar bize 3 ay 5 ay ömür biçtiler. pankreas kanserinin asıl tedavisi ameliyatla olur öyle olduğunda bile maksimum 5 yıl ömür biçiyorlar. Birde kemoterapi görebiliyor ama bunu sadece genel durumu daha kötüye gitmesin diye yapıyorlar. Velhasıl zaten pankreas kanseri sinsi bi hastalık olduğu için son evrelere gelmiş ve babam ameliyat için uygun değil. Kemoterapiye başladık şubat mart gibi. Kemoterapi alsa da 6 ay yaşar en fazla dedi doktorlar. Günden güne kötüye gideceğini söylediler ağrı merkezleriyle görüşün acı çekmesin falan dediler.. Birsürü şey biz ailecek koşturduk uğraştık. Hepimiz heba olduk ağladık sızladık oyüzden durumunuzu çok iyi anlıyorum başa gelmeden insan anlamıyor gerçekten. Daha sonra babam kemoterapiye başladı takviye olarak bitkisel çaylar arı sütü poleni vs kullandık. 3 ay kemoterapi gördü kemoterapide ilk başlarda çok zorlandı ama genel durumu kötüye gitmedi. Hatta kanser değerleri düşüş gösterdi. Allaha şükürler olsun ki şuan hala hayatta ve hala eski görüntüsünde. Allah'tan umudunuzu kesmeyin bol bol dua edin. İmkanının varsa konunun uzmanı iyi bir doktora götürüp tedavisini orda devam ettirin. Ama işin sırrı dua ve inanç. Her şey Allah'ın takdiri bizi o dünyaya getirdi ve dünyadan o alır. Ne zaman olacağını da kimse bilemez. Keşke ben olsaydım deyip isyan etmeyin. Bunların hepsi bir imtihan..

ortaokula gittiğim sıralar arkadaşımın babası kanserdi çok üzülmüştük. 2002 yılında ise hiç bir şeyi olmayan sapasağlam babamı kalp krizinden kaybettim arkadaşımın babası ise atlattı, hala yaşıyor. hayatta neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz. arkadaşım için üzülürken birden babamı kaybettim.
çok zor ama umudunuzu kaybetmeyin. allah şifasını versin babacığınızın ve tüm hastaların inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…