Kemoterapi biten kan kanseerlerine iyi gelmiyor dediler inşallah iyilsir akciger kanseri miydiDemekki bazı insanlara kemoterapi iyi gelmiyor benim babama iyi geldi.
Cok tsk ederim canmm Allah razi olsunGece gece yarama tuz basıldı resmen. Ben de babami 21 yil evvel bu illetten kaybettim.. cok doğru diyorsunuz. Kemoterapi öldürüyor. Benim aslan babam 10 yaşında cocuk gibi kalmisti ve gözümden o görüntüsü hic gitmez. Arkadaşımıza ozel mesaj attim. Hatta burdan da yazayim. En sık kullandigimiz sosyal paylasim sitesinde kemal can milar isimli kisinin sayfasini takip etmesini söyledim. Cok basit yontemlerle kurtulabiliyor insanlar. Cok sükür devir eskisi gibi degil. Rabbim sifasini verir inşallah. Bizim kaderimizi yasamaz. Aminnn
Canım senin yaşadıklarının aynısını 4 ay önce bende yaşadım Ped sonuçları kötü huylu ve hızlı yayılan çıktı 3. Evredeydi babam çoğu yerinde vardı. Sadece midendeki yara büyüdü ameliyat olcaksin korkma dedik ama doktor alistirin kendinizi çok Yaşamaz dedi. Biz Kahrolduk dünya durdu. Babamda çok saf iyi kalpli bi insandır Ohhh kanserim sandım bişey olmaz mideden dedi gülümsemeye başladı. .. Aradan 4 5 ay geçti babam ameliyattan 1 2 hafta sonra toparlandı suan dördüncü kemoterapisini bitirdi turppppp gibi maşallah sende korkma üzülme. Aynı şekilde arkadaşımın babasının 10 yıl önce her yerine yayilmisti adam suan gayet sağlıklı 10 senedir ayakta[/QUOT
Yaaaaa cok sevindimm cok darisi bize inşallah babaminda oyle yayilmsss umutsz konustular inşallah umut bulacağım
Allah rahmet eylesin ama suan cok aci çekiyor napicam bilmiorm zayf bideRabbim acil şifalar versin öncelikle..
Sizi çok iyi anlıyorum malesef bende babamı bu sebepten kaybettim
Ama hep şunu söylüyorum şimdiki aklım olsa asla kemoterapi almasına müsade etmezdim.Kemoterapiden sonra eridi resmen babam.Ve kesinlikle bitkisel tedaviye yonlenirdim.Tanıdığım iki kişi önce Allahın izni ile sonra bitkisel tedavi ile kurtuldu..
Rabbim yardımcınız olsun..
Nasıl vicdansızlar nasılBende devletttdm yuzumuze bakmiolar direk yapacak bsy yok vefati bu yuzden dedi agzimi acamadim ya yigildm orada agladim sizladim bi ikinsaat hastanede sonuclari aldim ozele gititm dr kemoterapi dedi . Cok sicramis yayilms dedi. Bana yide deneylm dedi bide baska ozele sorumndiyoem napayim siz soleyn yaninda duramiyorm acidan iki buklum agkarim diye morallo gorunuyorum ama cok zor ; ( hayatimjn en acimasz günü naparm ona bsy olsa; ( aci çekiyo cok aciyorm kahroluoem
canım canımmmBabamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
Mide kanseriydi ama o kanser akcigerine daha çok yayilmisti yani çoğu yerinde kötü huylu hızlı yayılan kanser hücreleri doluydu. Binevi her organı kanserliydi. Akciğer kanserine ne ameliyat yaptılarsa babamda aynısını olduKemoterapi biten kan kanseerlerine iyi gelmiyor dediler inşallah iyilsir akciger kanseri miydi
Doktorların her dediğine kulak asmayın. Benim babam pankreas kanseri. En sinsi ve en çok ölümle sonuçlanan kanser türlerinden. Ocak ayında öğrendik kanser olduğunu ve doktorlar bize 3 ay 5 ay ömür biçtiler. pankreas kanserinin asıl tedavisi ameliyatla olur öyle olduğunda bile maksimum 5 yıl ömür biçiyorlar. Birde kemoterapi görebiliyor ama bunu sadece genel durumu daha kötüye gitmesin diye yapıyorlar. Velhasıl zaten pankreas kanseri sinsi bi hastalık olduğu için son evrelere gelmiş ve babam ameliyat için uygun değil. Kemoterapiye başladık şubat mart gibi. Kemoterapi alsa da 6 ay yaşar en fazla dedi doktorlar. Günden güne kötüye gideceğini söylediler ağrı merkezleriyle görüşün acı çekmesin falan dediler.. Birsürü şey biz ailecek koşturduk uğraştık. Hepimiz heba olduk ağladık sızladık oyüzden durumunuzu çok iyi anlıyorum başa gelmeden insan anlamıyor gerçekten. Daha sonra babam kemoterapiye başladı takviye olarak bitkisel çaylar arı sütü poleni vs kullandık. 3 ay kemoterapi gördü kemoterapide ilk başlarda çok zorlandı ama genel durumu kötüye gitmedi. Hatta kanser değerleri düşüş gösterdi. Allaha şükürler olsun ki şuan hala hayatta ve hala eski görüntüsünde. Allah'tan umudunuzu kesmeyin bol bol dua edin. İmkanının varsa konunun uzmanı iyi bir doktora götürüp tedavisini orda devam ettirin. Ama işin sırrı dua ve inanç. Her şey Allah'ın takdiri bizi o dünyaya getirdi ve dünyadan o alır. Ne zaman olacağını da kimse bilemez. Keşke ben olsaydım deyip isyan etmeyin. Bunların hepsi bir imtihan..Babamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?