keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Şimdi ikna edilcek aile var birde edilmicek aile var.
Mesela damat parası yok , evi yok, arabası yok yada ailesi istedikleri kadar zengin değil gibi konularda aile kızını vermiyor.
Eğer böyle sebepleri varsa ikna etmekle uğraşma.
Ama seni karşına alıp derler.
Bak kızım sen seviyorsun gözün görmüyor ama o adam işinin gücünün peşinde değil, tembel, yalanı dolanı varmış çevrede konuşuluyor, orda burda takılıyormuş biliyoruz görüyoruz ilerde sen üzülür pişman olursun gibi sebepler denirse zaten o aileyi öp başına koy.
Dediğim gibi sence hangisi senin ailen.

Ailem "geleceğinde yokluk çekme elinde daha iyi fırsatlar var elinin tersiyle itme"diyen.."Eger bizim gibi düşünmeyip kendi kararini kendin vereceksen sonra karşimiza çıkıp ağlayıp zırlama"..diyen.Ve ses çıkarma biz demiştik.."

Öbür konularinada yazmistim canim biliyorsun ama anlasilan suki sen aileni ikna edemezsin. Kendi "dogrularindan" baska birseyi görmüyorlar, görmeyecekler. Bilmiyorlarki su dünyada hicbirseyin ve hickimsenin bir garantisi yok. Yarin kimin ne olacagi belli degil bunu yalnizca Rabbim bilir.

Ben senin gecmis konularina baktim.1-netten tanismissin..4 aydir taniyorsun .Bekle tani daha.2-Sen fake hesaptan isletmissin dusmus.Birgun surmedi demiasin ama cok hevesli konusmasi bile yetmez mi?Bir an once tanismak istiyorum falan"demis.Sen yukarda baska birsey soylemis gecistirmissin.Yasin da kucuk.Tecrubesizsin.Hata yapmayasin.
Öbür konularinada yazmistim canim biliyorsun ama anlasilan suki sen aileni ikna edemezsin. Kendi "dogrularindan" baska birseyi görmüyorlar, görmeyecekler. Bilmiyorlarki su dünyada hicbirseyin ve hickimsenin bir garantisi yok. Yarin kimin ne olacagi belli degil bunu yalnizca Rabbim bilir.
Haklisiniz ben Aileme böyle biri var tanimanizi istiyorum dedigimde demediklerini bırakmadılar,rencide edici laflar,.."Seni akıllı sanırdık,ne hakla böyle bir yola girersin,biz yokuz senin yaninda,canin ceheneme.."kırıldım hevesim kursağımda kaldı.Ailemin bile bana böyle davranmasi üzerine birde yeni bir hayat kurduğum insanlardan korktum.Güvenemiyorum...
Herşey Allahįn takdiri ile olur sevdigim insani tanimam karsilikli birsey yasamamiz Allahin izniyle oldu yaşanmasi gerekiyordu yaşandı.Direnmek zor oldu..Bu mübarek Cuma gününün hatrina Rabbim hepimize hayırlı kapilar açsin..Rabbim bilir Amenna

Back
X