- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Ben açıkçası biraz acımasız konuşacağım. Öncelikle eski konularınıza baktım, sürekli aynı konuyla ilgili başlık açmışsınız. Bu bana itici geldi.
Bir de ben ilişkinizde sevginizin tek taraflı olduğunu düşünüyorum. En azından sizin daha fazla sevdiğinizi düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vgilisini-sanal-alemde-isleten-var-mi.921790/ böyle bir konu açmışsınız mesela. Bu olayı nasıl çözümlediniz? Bu konuda sevgiliniz pat diye gözümden düştü açıkçası.
Bir de sevgilinizin ayrılmamak için uğraşmaması biraz tuhaf geldi. Bizim de aynı sizin meselenize benzer şekilde bir ayrılığımız olmuştu(eski konularımda görebilirsiniz). Ben kesinlikle ayrılmıştım babam istemediği için, ama sevgilim(şu anki eşim) asla bırakmam demişti ve öyle de yaptı. Ben arama mesaj atma dedim, o her gün mail attı. Ayrı şehirlerdeydik, şehrime geldi, hayatını burada yeniden kurdu. Bir şekilde irtibatı kesmedi benimle. Babamı ikna etmek için elinden geleni yaptı ve etti de.
Ve hala derim, şu an evli isek eşimin fedakarlığı ve sabrı sayesindedir. İyi ki o zamanlar susup sineye çekmemiş ayrılığı. Ben sizin sevgilinizde de böyle bir çaba beklerdim. Mesele uzaklıksa gelsin şehrinize orada iş bulsun mesela. Yabancıysa da çıksın babanızın karşısına tanıtsın kendisini. Eminim bahsettiğiniz gibi biriyse zaten babanızın gözüne girecektir.
İkiniz de oturduğunuz yerden "kısmet" deyip kendiliğinden bir şeylerin olmasını beklerseniz ikinizin de bir kaç yıl içinde başka kişilerle olmanız kaçınılmaz son bence.
Arkdas diyince actim baktim konuya.
Deja vu oldu. Konu sahibi benim yasadiklarimi yasiyosun. Ve sonun hic hayra alamet degil. Sen sadece sevdigini dusunuyosun. @Minik peri sen onun sana verdigi aska sevgiye asiksin. Ilk sevgilinmi? Sen sadece begenilmeyi seviyosun. Sen asik olmayi cok benimsiyosun. Her konun ama her konun dair. Neden? Adam basbaya baskalariyla yazisiyor. Sense burda cok asigiz buyuk sevda diye anlatiyosun. Buyuk sevda senin icinde, ama sadece senin. Onunkisi oyle degil. Senin pembe gozlugun bayaaa bi kalin. Aciklik getirildimi o yazismalara?