Keşke buluşmasaydım:(

Sizin kadar temkinli olmayı cok isterdim ama maalesef insanlara çabuk inanıyorum sanırım. Sırf bu yuzden bigun başım fena yanacak diye korkuyorum hatta yandı da.. anneme de durumu anlattım hicbiseyi gizlemeyi istemem..

Bazi seyler bastan olursa olur yani sevgi ask saygi durustluk...eger bunlarin yerine arzu ve sehvet, tutku girerse o iliski temelden eksik olur ve bitmesi kesindir. Bence bu bir isaret olmus sana. Yeni adaylara yelken acabilirsin.

Birde bunları empati yaparak düşünürseniz eğer bu durumu siz yaşasaydiniz sebebini merak etmezmiydiniz?
Şuanki aklımla etmezdim. Merak etmek demek kandırılmaya açık olmak demektir. O size ulaşmaya çalışmıyorsa hele, merak etmemelisiniz. Evlenip boşanan bir kadın bu kadar temiz düşünceli olmamalı bence, çünkü karşıdakiler hiç temiz değil.. yoksa çok zorlanırsınız...

Görüşmeden nesini sevdinizki?
Boşanmış bir kadın olarak bundan sonraki seçimlerinizde biraz daha mantıklı olmanız gerekir.

Af buyurun adam sizi kullanmak istemiş, olmayınca savmış gibi geldi bana.
Görüşmeden birbirini seven cok insan var ki ben görüntü olarak degil konuşma uslubu guven verici muhabbetlerine baglandım sadece oyle cok aşık oldugum soylenemez..

Bazi seyler bastan olursa olur yani sevgi ask saygi durustluk...eger bunlarin yerine arzu ve sehvet, tutku girerse o iliski temelden eksik olur ve bitmesi kesindir. Bence bu bir isaret olmus sana. Yeni adaylara yelken acabilirsin.
Daha önce de gorustuklerim oldu ve hepsi de sizin saydiklarinizi bekliyor arzu şehvet tutku.. hiçbiri kadın ruhundan hassasiyetinden anlamiyor.. kafam cok karışık bi omur boyu evlilik dusunmicem sanırım..

Doğru soyluyorsunuz ama şuan bir erkek tarafından sevilmek ve guven duymayı okadar cok istiyorum ki
Şansıma tüküreyim hepsi hayırsız...

Daha önce de gorustuklerim oldu ve hepsi de sizin saydiklarinizi bekliyor arzu şehvet tutku.. hiçbiri kadın ruhundan hassasiyetinden anlamiyor.. kafam cok karışık bi omur boyu evlilik dusunmicem sanırım..
Maalesef...evlenmeyi gec, iliski bile dusunulmuyor... Adam gibi adam bitmis galiba

Sizin kadar temkinli olmayı cok isterdim ama maalesef insanlara çabuk inanıyorum sanırım. Sırf bu yuzden bigun başım fena yanacak diye korkuyorum hatta yandı da.. anneme de durumu anlattım hicbiseyi gizlemeyi istemem..

Yasadiklariniz size ders olsun.

Artik sizde temkinli olun.

Insanlara hemen inanip cabuk guvenmeyin.

Ozellikle internet aleminde.

Adam evli bile olabilir.

Bu kadar zaman siz evlenmissiniz onun bos duracagini hic zannetmiyorum.

Bence çocuk evlenip ayrıldın diye seninle farklı birşry yapabileceğini düşünmüş ondan birşey olmaz yol ver gitsin

Doğru soyluyorsunuz ama şuan bir erkek tarafından sevilmek ve guven duymayı okadar cok istiyorum ki
Şansıma tüküreyim hepsi hayırsız...
Bu istek normal, ama kontrol altına almazsanız hata üstüne hata yaparsınız. Biraz sabır.. başkasından önce kendi kendinize güvenmeye çalışın bide; kendine güvenmeyen kadınlar güvenilmeyecek erkekleri çekiyor bence..

Maalesef...evlenmeyi gec, iliski bile dusunulmuyor... Adam gibi adam bitmis galiba
Biz de kadın olsakta insanız etten kemikten yaratildik bizim de nefsimiz var ama hep kendimizi frenlemek zorunda kalıyoruz kendini frenlemeyen erkekleri de sapık diye kafadan siliyoruz ve istemiyoruz neolacak boyle gercekten bilmiyorum

Görüşmeden birbirini seven cok insan var ki ben görüntü olarak degil konuşma uslubu guven verici muhabbetlerine baglandım sadece oyle cok aşık oldugum soylenemez..
Bağlanmasaydınız keşke.
Neyse, herkes böyle denyo değil.
Kendinizi kapatmayın, iyi adamlar da var.
Karşılaşmanızı dilerim onlardan biri ile.

Hata bende sanırım insanları doğru seçemiyorum kolay inanıyorum özgüvenim var ama insanlara güvenim de var keşke güvenmesem şüpheci olsam..

Bir de uzun zamandir kendisini kazanmaya calisiyor guya. Insan bu kadar zor ulastigini kaybetmekten korkar daha hassas davranir. Tipik abazan iste. Bakti istedigini alamayacak koymus mesafeyi.

Dun derbi vardi o an icin anlarim konusmamasini.
Ama ilk defa bulustugu birini kim sarilip oper ki ustelik ciddi olacaksak baslasin dedikten sonra.sapik gibi

Yasadiklariniz size ders olsun.

Artik sizde temkinli olun.

Insanlara hemen inanip cabuk guvenmeyin.

Ozellikle internet aleminde.

Adam evli bile olabilir.

Bu kadar zaman siz evlenmissiniz onun bos duracagini hic zannetmiyorum.
Yok evlenmedi onu iyi araştırdım nerdeyse sulalesini tanıyorum aşiret falanlar. Abisinin dugunune varana kadar biliyorum cunku 4 sene oldu insan az cok anliyor

Dun derbi vardi o an icin anlarim konusmamasini.
Ama ilk defa bulustugu birini kim sarilip oper ki ustelik ciddi olacaksak baslasin dedikten sonra.sapik gibi
Eskiden sex mevzularını konuşurduk ordan aklında kalmış olabilir ama eski muhabbetleri actirmiyordum hic . Bukadar nasıl rahat davranabildi anlamis değilim

Hata bende sanırım insanları doğru seçemiyorum kolay inanıyorum özgüvenim var ama insanlara güvenim de var keşke güvenmesem şüpheci olsam..
Ben kendime bile güvenmem artık, yani hata yapmayacağım konusunda. Başkalarına hele erkeklere hiç güvenemem, onlar güvensin çok istiyorlarsa en önemli kural, kimsenin üstüne düşmeywceksin, hakediyorsa seni;hayatında kalmak için çaba gösterir zaten...

Yakınlık gösterdiğinde engellediğiniz için gücenmiş size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…