Ama karşı tarafda boyle düşünürse kimse çaba gostermez ki ? Yuva da kurulmaz ?Ben kendime bile güvenmem artık, yani hata yapmayacağım konusunda. Başkalarına hele erkeklere hiç güvenemem, onlar güvensin çok istiyorlarsaen önemli kural, kimsenin üstüne düşmeywceksin, hakediyorsa seni;hayatında kalmak için çaba gösterir zaten...
Valla her kadin ayni bizim gibi dusunmuyor, erkekler artik kadinin pencesinde oldugu icin erkek dogal olarak kadini pek ti ye almaz haldeBiz de kadın olsakta insanız etten kemikten yaratildik bizim de nefsimiz var ama hep kendimizi frenlemek zorunda kalıyoruz kendini frenlemeyen erkekleri de sapık diye kafadan siliyoruz ve istemiyoruz neolacak boyle gercekten bilmiyorum
Bosanmis bir kadin olarak sana tavsiyem uzak dur.Eskiden sex mevzularını konuşurduk ordan aklında kalmış olabilir ama eski muhabbetleri actirmiyordum hic . Bukadar nasıl rahat davranabildi anlamis değilim
Siz daha da guzel ifade etmissiniz gercekten.Bir de uzun zamandir kendisini kazanmaya calisiyor guya. Insan bu kadar zor ulastigini kaybetmekten korkar daha hassas davranir. Tipik abazan iste. Bakti istedigini alamayacak koymus mesafeyi.
Herşey o kadar zor ve ağır geliyorki cok yorgunum.. tavsiyelerinize uymaya çalışacağım cok tesekkur ederimBosanmis bir kadin olarak sana tavsiyem uzak dur.
Cok daha kaliteli elit kendini bilen seni seven ve sevecegin biri olacak emin ol.
Donemsel yalnizligini giderecek biri degil karsinda ki
Daha ilk bulusmada sarilip opmek istemesi igrenc bir durum cidden. Uzak durun derim. Simdi dul oldugunuzuda biliyor ya seviyorum vs suslu cumleler kurabilir sizi elde etmek icin.Ben evlenmeden önce bana cok mesaj atmıştı o sırada nişanlanmak uzereydim. Nolur başkasıyla evlenme istersen yarından istemeye gelirim ailemle dedi. Ben istemiyorum dedim (o donemde univ okuyordu) şuan işi de durumu da cok iyi ama benim güvenim sarsıldı yine
Peki bizler neden onları sex malzemesi olarak görmüyoruz? Hep kaçan taraf kadın..Valla her kadin ayni bizim gibi dusunmuyor, erkekler artik kadinin pencesinde oldugu icin erkek dogal olarak kadini pek ti ye almaz halde
Gören var yok degil. Bizler karakter sahibiyiz bence ondan...Peki bizler neden onları sex malzemesi olarak görmüyoruz? Hep kaçan taraf kadın..
Bahar yorgunlugudur o : ))degerli olan sensin.Herşey o kadar zor ve ağır geliyorki cok yorgunum.. tavsiyelerinize uymaya çalışacağım cok tesekkur ederim
Eşim ölmedi ki dul olayım ! Bu tabiri oldum olası sevemedim ya!! Bende zaten anladığım için uzak durmaya calistimDaha ilk bulusmada sarilip opmek istemesi igrenc bir durum cidden. Uzak durun derim. Simdi dul oldugunuzuda biliyor ya seviyorum vs suslu cumleler kurabilir sizi elde etmek icin.
Pozitif mesajlarinizla içimi açtınız ya sagolun gerçekten: )Bahar yorgunlugudur o : ))degerli olan sensin.
Rica ederim
Dul derken kadin anlaminda demek istemistim.Eşim ölmedi ki dul olayım ! Bu tabiri oldum olası sevemedim ya!! Bende zaten anladığım için uzak durmaya calistim
Kadın her türlü çaba gösterir, ama erkek başta çaba göstermiyorsa sonda hiç göstermez. Size anlatmak çok güç. Acı tecrübelerle anlamayı seçeceksiniz gibi. Kolay gelsin...Ama karşı tarafda boyle düşünürse kimse çaba gostermez ki ? Yuva da kurulmaz ?
Dul demek kadın demek mi ? Hayret birşeyDul derken kadin anlaminda demek istemistim.
Dul sadece kadınlar için kullanılan bir kelime değildir. Konu sahibi hanım da boşanmış...Dul derken kadin anlaminda demek istemistim.
Kadın her türlü çaba gösterir, ama erkek başta çaba göstermiyorsa sonda hiç göstermez. Size anlatmak çok güç. Acı tecrübelerle anlamayı seçeceksiniz gibi. Kolay gelsin...
Anladım ama kusura bakmayın canım sıkkın sadece o acı tecrübeyi yaşadım sorumsuz bi adamla evli olmak dünyanın en zor çilesi bi kadın için..Kadın her türlü çaba gösterir, ama erkek başta çaba göstermiyorsa sonda hiç göstermez. Size anlatmak çok güç. Acı tecrübelerle anlamayı seçeceksiniz gibi. Kolay gelsin...
Bakmis denemis seninle birlikte(cinsel anlamda)olamayacagini zaman kaybetmek istememis uzak durmalisinIyi akşamlar arkadaşlar. Ben 4 sene önce internetten biriyle tanışmıştık cok iyi anlaşıyorduk ama kültür farkı olduğu için ailem istemez diye reddetmiştim çünkü ailem milliyetci insanlar.. neyse asıl mevzuya geleyim..
Bu cocuk benimle görüşmeyi cok istemesine rağmen ben reddetmiştim hatta başkasıyla evlendim. O dönemlerde cok dokunaklı şeyler paylaşıyordu.. ben eşimle anlaşamadım ayrıldık ve uzun bi aradan sonra bu cocuk bana mesaj attı .. hatta evlenip ayrılmış olman senin suçun degil ben seni evlenirsek baş tacı yaparım filan dedi.. ben ona yine mesafeli davrandım bu iş olmaz dedim seninle sadece iki arkadas olabiliriz ilerisini dusunmuyorum evlilik olmaz dedim (ama seviyorumda) o da bana cok bozuldu sen beni ne olarak dusunuyosun ciddi ilişki olmayacaksa hic olmasın dedi..
Ben de üzüldüm ve dün karar verdim onunla bir defalığına da olsa görüşmeliyim diye düşündüm.. bulusduğumuz da gayet mesafeli gorunuyordu pek düzgün konuşmadı ama sonradan sarılmaya başladı hatta öpmek istedi musade etmedim..
Ve.. dünden sonra hic konuşmadı mesaj attım neoldu neden böylesin dedim maçtayım musait degilim dedi başından savdı. Ve sürekli watsapa girip çıkıyor bu sırada... bugün de mesaj attım senin niyetini anladım bidaha karşıma sakın çıkma dedim.. ve engelledim.. ama aklım halâ onda daha doğrusu neden bunu yaptığın da kaldı kaldım.. benimle konuşmamaya yemin etmiş gibi... üstüne düşüp şımartmak istemiyorum benimde bi gururum var ama neyapsak bilemedim cok şaşkınım..
Sizlerinde yorumlarını dusuncelerini almak istedim cunku bazen insan kendi yaşantısı hakkında objektif bakamıyor sizce neden böyle davranıyor olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?