- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
Dul derken kadin anlaminda demek istemistim.
Peki tesekkur ederimBakmis denemis seninle birlikte(cinsel anlamda)olamayacagini zaman kaybetmek istememis uzak durmalisin
Kendimi gordum sende : )Pozitif mesajlarinizla içimi açtınız ya sagolun gerçekten: )
Dul derken kadin anlaminda demek istemistim.
Ben sadece konuyu okuyup yazdim yorumlari okumamistim tekrar tekrar yazildigi icin benimle dalga gecmissiniz sanirim muhim degilPeki tesekkur ederim
Eskiden sex mevzularını konuşurduk ordan aklında kalmış olabilir ama eski muhabbetleri actirmiyordum hic . Bukadar nasıl rahat davranabildi anlamis değilim
Bide şu seks i x le yazmaktan vazgecsek ne güzel olucak
Olucak değil olacak deeeermişim
Iyi akşamlar arkadaşlar. Ben 4 sene önce internetten biriyle tanışmıştık cok iyi anlaşıyorduk ama kültür farkı olduğu için ailem istemez diye reddetmiştim çünkü ailem milliyetci insanlar.. neyse asıl mevzuya geleyim..
Bu cocuk benimle görüşmeyi cok istemesine rağmen ben reddetmiştim hatta başkasıyla evlendim. O dönemlerde cok dokunaklı şeyler paylaşıyordu.. ben eşimle anlaşamadım ayrıldık ve uzun bi aradan sonra bu cocuk bana mesaj attı .. hatta evlenip ayrılmış olman senin suçun degil ben seni evlenirsek baş tacı yaparım filan dedi.. ben ona yine mesafeli davrandım bu iş olmaz dedim seninle sadece iki arkadas olabiliriz ilerisini dusunmuyorum evlilik olmaz dedim (ama seviyorumda) o da bana cok bozuldu sen beni ne olarak dusunuyosun ciddi ilişki olmayacaksa hic olmasın dedi..
Ben de üzüldüm ve dün karar verdim onunla bir defalığına da olsa görüşmeliyim diye düşündüm.. bulusduğumuz da gayet mesafeli gorunuyordu pek düzgün konuşmadı ama sonradan sarılmaya başladı hatta öpmek istedi musade etmedim..
Ve.. dünden sonra hic konuşmadı mesaj attım neoldu neden böylesin dedim maçtayım musait degilim dedi başından savdı. Ve sürekli watsapa girip çıkıyor bu sırada... bugün de mesaj attım senin niyetini anladım bidaha karşıma sakın çıkma dedim.. ve engelledim.. ama aklım halâ onda daha doğrusu neden bunu yaptığın da kaldı kaldım.. benimle konuşmamaya yemin etmiş gibi... üstüne düşüp şımartmak istemiyorum benimde bi gururum var ama neyapsak bilemedim cok şaşkınım..
Sizlerinde yorumlarını dusuncelerini almak istedim cunku bazen insan kendi yaşantısı hakkında objektif bakamıyor sizce neden böyle davranıyor olabilir?
Konuştukça batıyorsunuz
Kadınlık vücudumuzdaki bi zar parçasıyla alakalı olamaz. Bedensel ve zihinsel olgunlaşmayı ifade eder.
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi cok duygulandım teşekkür ederim mesajiniz icin
40-50 yaşında ve bakire birine kız denilmez. Tıpkı 12-13 yaşında evlendirilip hamile kalan birine kadın denilmeyeceği gibi...
Kocasından ayrılan kadın dul kadın değil bekar kadın olur. İlla bir kalıba sokacaksanız da boşanmış kadın deyin bari
Ancak bukadar guzel anlatilabilirdi cok duygulandım tesekkur ederim yorumunuz için
Sizin adınıza cok sevindim umarım omurluk olur ve sizi cok mutlu eder arkadasim hayatinizda basarilar dilerim:)Kendimi gordum sende : )
Benimde taa evlenmeden once asiret birseysi sevgilim olmustu
Aman diyeyim bak bir anlik zaafina sakın yenilme.
Sonra evlendim bosandim ustelik kizimda var.ve simdi ki erkek arkadasim bana kralice gibi hissettiriyor.
O yorgunlugumu aldi uzerimden atti kendisi.
Yani seninkide bahar yorgunlugu ufle gitsin.
Seversen kitap oku
Yabanci diziler iyidir.
Gez eglen kahkaha at bol bol
Sarap kalbi saglamlastirir arada odullendir kendini.
Bir bakmissin bu yorgunum bitap dustum hallerine nasil ergenmisim diye guluyorsun.
Bol sanslar : )
Iyi okuyamamışsınız 4 sene boyunca konuşmadık 4 sene önce tanışmıştık ama ben evlendim ve ayrıldıktan sonra tekrar karşıma çıktı hem sevmek için insan plân program yapamaz maalesef kalbe söz geçemeyebiliyor o yüzden kimsenin sevgisini kınamam ben..Ya 4 sene hiç gorusmediginiz, mimiklerini bilmediginiz, elini kolunu nereye nasıl koydugundan emin olmadığınız birini nasıl sevebilirsiniz? Ben anlayamiyorum ya! Hadi sevdin, 4 sene görüşmeden bu nasil sevgi? Insan sevdiginden bir an ayrilmak istemez 4 sene hic gormemek ne demek?
Bi erkegin garsona seslenmesi, valeye muamelesi bile benim için birer işarettir. Ne demek 4 sene hic gormedim sadece internetten konustum ama seviyorum
Bende boşanmış bir kadın olarak yazıyorum yanlış anlamayın, tekrar acı çekmenizi istemem. İkinci evlilik için ince eleyip sık dokuyun lütfen, inşallah iyi bir insan çıkar karşınıza..Anladım ama kusura bakmayın canım sıkkın sadece o acı tecrübeyi yaşadım sorumsuz bi adamla evli olmak dünyanın en zor çilesi bi kadın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?