Keşke buluşmasaydım:(

Dul derken kadin anlaminda demek istemistim.

Konuştukça batıyorsunuz

Kadınlık vücudumuzdaki bi zar parçasıyla alakalı olamaz. Bedensel ve zihinsel olgunlaşmayı ifade eder.

40-50 yaşında ve bakire birine kız denilmez. Tıpkı 12-13 yaşında evlendirilip hamile kalan birine kadın denilmeyeceği gibi...

Kocasından ayrılan kadın dul kadın değil bekar kadın olur. İlla bir kalıba sokacaksanız da boşanmış kadın deyin bari

Pozitif mesajlarinizla içimi açtınız ya sagolun gerçekten: )
Kendimi gordum sende : )
Benimde taa evlenmeden once asiret birseysi sevgilim olmustu
Aman diyeyim bak bir anlik zaafina sakın yenilme.
Sonra evlendim bosandim ustelik kizimda var.ve simdi ki erkek arkadasim bana kralice gibi hissettiriyor.
O yorgunlugumu aldi uzerimden atti kendisi.
Yani seninkide bahar yorgunlugu ufle gitsin.
Seversen kitap oku
Yabanci diziler iyidir.
Gez eglen kahkaha at bol bol
Sarap kalbi saglamlastirir arada odullendir kendini.
Bir bakmissin bu yorgunum bitap dustum hallerine nasil ergenmisim diye guluyorsun.
Bol sanslar : )

Bencede faydalanmak istedi evlendiginde umudunu kesti bosandigini duydugunda Ohh kullanırım. Dedi sende müsade etmeyince konuşmak istemiyor bence en güzelini yapmışsın başta zaten oluru olsaydı olurdu simdide böyle bi insan için hiiic kendini üzme olmadığına üzülme öyle bir gün gelir ki olmadığına sevinirsin

Niyetini bu kadar acik belli eden erkeklerde var iste erkek müsveddeleri

Ilk buluşmada öpmeye sarılmaya kalkışması iğrenç ötesi bundan sonra aramayın engeli de kaldırmayın ararsa da açmayın

Böyle bir insandan yara almadan zarar görmeden kurtuldugunuza sevinmelisin. Benden vazgecmedi yine aradi sordu diye kendinizi kandirmayin. Eve siz evlendiniz bosandiniz o sizi hala aradi çünkü o an yalnizdi. Yada artık daha rahat bişeyler yasayacakti seninle. Ama sen karşılık vermeyince oda senden bisey cikmayacagini düşünüp sallamadi. Caninizi sikmayin. Bakin basinizdan bir evlilik geçti. Tecrübe kazanmissiniz en azindan simdi daha mantikli hareket etmeniz gerekiyor

Ya 4 sene hiç gorusmediginiz, mimiklerini bilmediginiz, elini kolunu nereye nasıl koydugundan emin olmadığınız birini nasıl sevebilirsiniz? Ben anlayamiyorum ya! Hadi sevdin, 4 sene görüşmeden bu nasil sevgi? Insan sevdiginden bir an ayrilmak istemez 4 sene hic gormemek ne demek?
Bi erkegin garsona seslenmesi, valeye muamelesi bile benim için birer işarettir. Ne demek 4 sene hic gormedim sadece internetten konustum ama seviyorum

Ancak bukadar guzel anlatilabilirdi cok duygulandım tesekkur ederim yorumunuz için
Sizin adınıza cok sevindim umarım omurluk olur ve sizi cok mutlu eder arkadasim hayatinizda basarilar dilerim:)

dul derken neyi kastettiğini herkes anladı de mi.

anlamayanlar nasıl anlamadı ki.türkiyede yaşıyoruz.

eskiden öyle bilirdik yeni öğrenildi kocası ölen kadın olduğu.kavramı karıştırdı yani.

dul kadına bakış farklıdır hani toplumumuzda ve erkeklerde onu anlatmak istemiş iyi niyetiyle.

konu sahibi bence de uzak dur .

vur kaç yapmış ve başarılı olmuş.erkekler çok iyi yapar kendine bağlayıp sonra pat diye uzaklaşırlar.

işte tam o noktada da kız ona saplanır.

yol yakınken dön.

Iyi okuyamamışsınız 4 sene boyunca konuşmadık 4 sene önce tanışmıştık ama ben evlendim ve ayrıldıktan sonra tekrar karşıma çıktı hem sevmek için insan plân program yapamaz maalesef kalbe söz geçemeyebiliyor o yüzden kimsenin sevgisini kınamam ben..

Anladım ama kusura bakmayın canım sıkkın sadece o acı tecrübeyi yaşadım sorumsuz bi adamla evli olmak dünyanın en zor çilesi bi kadın için..
Bende boşanmış bir kadın olarak yazıyorum yanlış anlamayın, tekrar acı çekmenizi istemem. İkinci evlilik için ince eleyip sık dokuyun lütfen, inşallah iyi bir insan çıkar karşınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…