Keşke buluşmasaydım:(

En güzeli
Mutlu edecek biri çıkması dileğiyle :)

Rica ederim

Şanslısıniz aslında. Seviyorum diye düşündüğünüz kişinin ilk günden boyasının dökülmesini görmüş oldunuz.
Ya yaşanmışlıklar olsaydı, o zaman yara alırdınız işte.

Bu insan yine size ulaşmak isteyecektir eminim, sakın ikinci bir şansı vermeyin.

Aranızda çekim olmamış ve madem çekim yok keyfime bakayım diye düşünmüş.
Bakmış ki cevap yok, umursamaz olmuş.

Karşılıklı gerçekten birbirinizi sevip sayacaginiz bir ilişkiniz elbet olacaktır.. Sadece sabırlı ve çok temkinli olun.

Buluşana kadar ulasilmazdin yani olur mu olmaz mı ihtimali ona hep çekici geldi kesinliktense.Bulustuktan sonra da hevesi kaçtı bu kadar basit.Ben senin yerinde olsam bir daha konuşmazdım.Heyecan arıyor bence

Kendine haksızlık etme.Uzun süredir sanalda olsa görüşmüş, doğal olarak yüz yüze gelmek istemişsin bundan daha doğal bişi yok.Doğru kişi olmadığını anlayıp, senin işini bile kolaylaştırmış..
ee daha ne olsun
Herkesin zaafı vardır..önemli olan İnsanların söyledikleri değil icratlarınla eşdeğer olmasıdır​

karsilik bulamayinca boyl3 yapmistir

Muhafazakarlıkla alakam yok ama ilk günden öpmeye çalışmasını geçtim, benim direk onaylar bi yaklaşımım olmadan elini kolunu omzuma falan atmaya çalışmaları, elimi tutmak ya da her nevi fiziksel bi yakınlık kurmaya çalışmaları beni delirtiyo. Bi kadın isteği olduğunda gözleriyle çok net anlatır zaten, bunlar tam bir görgüsüz, ayı. Sırf bu yaklaşımdan ilk günden sepetlediğim çok kişi var:) bi tanesinin arkasından bile ay yapmasa mıydım bi şans daha mı verseydim acaba demedim.

İlk günden sırnaşan biri zaten olmasın hayatınız da daha iyi takmayın ,bazı faktörler de uyuşmuyormuş zaten, tek o kalmadı dünya da nice kibar beyler denk gelmesi dileğiyle, keşkeleri eşik de bırakın ,nice baharlar geçecek ,elbet de çiçekler her daim dökülecek ...

Bizim milletin erkeklerinin çoğunda bu düşünce vardır.Evlenip ayrılmış biri garantidir onlar için.Siz de izin vermeyince dönüverdi.Benim düşüncem bu

Keşke buluşmasaydın ne diyelim.

Hemen boşanır boşanmaz nasıl buldunuz birbirinizi orayı merak ettim.

Engellemen çok iyi olmuş onun niyetide belli tekrar üzülmeden bitmiş iş

Daha sizi gormeden tanimadan huyunuzu suyunuzu bilmeden evlenirim bas taci yaparim demesi saçma ve içi boş olduğu cok belli Allah bilir daha kimlere dedi bunu. Duygusal boşlukta olabilirsiniz insanlarin sizi kandirmasina izin vermeyin

bir kez engellemişsiniz bitmiş gitmiş işte..
boşluk bence sizdeki..
uzak durun aklını başka meşgul edecek uğraşlar bulun kendinize...

Soğuk tavrının sebebi beni bırakma nasıl istiyosan öyle olsn kabul ederim diye düşünmeni sağlamak,nasıl olsa sana ilgi duyan biri var e sen de duygusal boşluktasın, ama yaş tahtaya basmış

İşin içine duygularımız girince çok saftirik oluyoruz. Duygu yoksa bizden cingözü yok :)
Konuşma o çocukla.

Niyetini belli etmiş adam sen hala neyin derdindesin. Kendini gösterdiği iyi olmuş sen ardına değil önüne bak... Hayat daha güzelliklerini elbette çıkaracak karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…