Keşke buluşmasaydım:(

Kimliklerde bile dul ibaresi geçmiyor bu söz tarihe karıştı artık neyse mesele dul olmam boşanmış olmam değil konu farklı yerlere gidiyor. Ne demek farklı gözle bakiyorlar kimin ne haddine ? Bekâr kızlara da bakan tecavüz eden bir sürü sapık var lütfen artık kadınsak once kendi degerimizi bilelim . Kendi kendimize yakışıksız isimler takmayalim

Ya hu arkadaşım ne sevgisi? Hic yuzunu gormedigin birini sevmek ne demek? Belki çayı hopurdeterek içiyor, belki yemek yerken lap lap konusup kucuk diline kadar gorunuyor, belki sigara ve ter kokusundan yanina yaklasilmiyor. Yani gorusmeden bunlari nasil bilebilirsin ve bunlari bilmeden nasil sevebilirsin.
Kac yasindasin merak ettim

Bende boşanmış bir kadın olarak yazıyorum yanlış anlamayın, tekrar acı çekmenizi istemem. İkinci evlilik için ince eleyip sık dokuyun lütfen, inşallah iyi bir insan çıkar karşınıza..
Amin sizinde cok iyi bi insan çıkar karşınıza insallah. Buarada çocuk varmi sizin?

Off bağlanmak diyelim ozaman hoşlantı saplantı ?? Tatmin edici oldu mu

evet şimdi yazmıyor.

hala var o gözle bakmak.haddine maddine gerçekler bu.

bu ismi biz takmadık ki...

toplumun gerçekleri bunlar.

bi gerçekler var.bir de olmasını istediklerimiz.

ama gerçeklerle çözeriz sorunları.

Tolum
Toplumun yüzünden zaten bu hale geldik o yüzden artık kim ne düşünüyor pekte takılmıyorum arkadasim

Tolum
Toplumun yüzünden zaten bu hale geldik o yüzden artık kim ne düşünüyor pekte takılmıyorum arkadasim

Benim tatmin olup olmamam onemli değil. Size birsey anlatmaya çalışıyorum . Anlamamakta israrcisiniz
Şaşkınlığınızı anlıyorum nette tanıştığım için nasıl görmeden sevdiğime anlam veremiyorsunuz ama şuan ki konu bu değil onu demek istiyorum sadece hoşlandım ve değer verdim aynı şekilde karşılığı olacak sanmıştım ama yanıldım.. olursa olur , olmazsa alıştık zaten..

Amin sizinde cok iyi bi insan çıkar karşınıza insallah. Buarada çocuk varmi sizin?
Yok çocuğum, hayatımda da biri var şuan. Ama bir daha kimseye körü körüne bağlanmayı düşünmüyorum açıkcası :) o zaman daha mutlu oluyorum galiba. Tavsiye ederim

toplumun da gerçeklerinin de....

Bu dediklerinize inanın ve insanlara birşey anlatmaya çalışmayın. Alışacak herkes.. İçindekileri/özellikle de kadınlarını ezmek-silmekten başka derdi olmayan toplumların canı cehenneme.

Tesla'nın bazı laflarından biri der ki; gün gelecek kadınlar kendi değerlerinin farkına varacak ve ozaman dünya çok daha güzel bir yere gidecek. Gidecek de...

Aynen öyle biz erkekler gibi egemenlikte istemiyoruz eşitlik diyoruz onu bile kabullenemiyor toplum çok yazık..

İlk günden öpmek ne yA nasıl bi açlık bu
Kalbimize ruhunuza dokunan bi adam sizi bulacaktır
Siz sadece kafanızda tasarladığınız insan sanıp görüştünüz ama o kişi o kişi değil
Boyle insanlar üzer hiç bulaşmayın
Emin olun yaşanmışlık Yok o yüzden daha kolay unutursunuz
Ama çok içten söylüyorum ikinci şansı vermeyin
Eski eşinize verin o şansı ama ona asla (Benim düşüncem bu yönde )

Büyük ihtimalle seni umduğu gibi bulamadı.O eskiden tanıdığı zamanla şimdi fiziksel olarak farkın var mı peki?

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz için insallah kendimi cok kisa surede toparlayıp bi sayfa daha açacağım hayatima

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz için insallah kendimi cok kisa surede toparlayıp bi sayfa daha açacağım hayatima
Ne demek rica ederim
Herkes en güzelini hakediyor bu hayatta
Sizi üzen ve ilk günden bu saygısızlığı yapan birini Yok sayın
Size dönüş yapacak ama hiç cevap vermemek onun gibi birine en güzeli

Kafanızda kurup hırslanmayın ayrıca iyi oldu görüştünüz ve iyi oldu kendini ilk günden belli etti
Şükür namazı kılın :)

Hiç böyle düşünmemiştim bu yorum beni cok mutlu etti:) haklısınız iyiki gerçek yüzünü hemen göstermiş şükürler olsun birdaha asla tekrarı yok Allahin izniyle cok dikkat edecegim tesekkur ederim canım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…