Kimliklerde bile dul ibaresi geçmiyor bu söz tarihe karıştı artık neyse mesele dul olmam boşanmış olmam değil konu farklı yerlere gidiyor. Ne demek farklı gözle bakiyorlar kimin ne haddine ? Bekâr kızlara da bakan tecavüz eden bir sürü sapık var lütfen artık kadınsak once kendi degerimizi bilelim . Kendi kendimize yakışıksız isimler takmayalimdul derken neyi kastettiğini herkes anladı de mi.
anlamayanlar nasıl anlamadı ki.türkiyede yaşıyoruz.
eskiden öyle bilirdik yeni öğrenildi kocası ölen kadın olduğu.kavramı karıştırdı yani.
dul kadına bakış farklıdır hani toplumumuzda ve erkeklerde onu anlatmak istemiş iyi niyetiyle.
Iyi okuyamamışsınız 4 sene boyunca konuşmadık 4 sene önce tanışmıştık ama ben evlendim ve ayrıldıktan sonra tekrar karşıma çıktı hem sevmek için insan plân program yapamaz maalesef kalbe söz geçemeyebiliyor o yüzden kimsenin sevgisini kınamam ben..
Amin sizinde cok iyi bi insan çıkar karşınıza insallah. Buarada çocuk varmi sizin?Bende boşanmış bir kadın olarak yazıyorum yanlış anlamayın, tekrar acı çekmenizi istemem. İkinci evlilik için ince eleyip sık dokuyun lütfen, inşallah iyi bir insan çıkar karşınıza..
Off bağlanmak diyelim ozaman hoşlantı saplantı ?? Tatmin edici oldu muYa hu arkadaşım ne sevgisi? Hic yuzunu gormedigin birini sevmek ne demek? Belki çayı hopurdeterek içiyor, belki yemek yerken lap lap konusup kucuk diline kadar gorunuyor, belki sigara ve ter kokusundan yanina yaklasilmiyor. Yani gorusmeden bunlari nasil bilebilirsin ve bunlari bilmeden nasil sevebilirsin.
Kac yasindasin merak ettim
Kimliklerde bile dul ibaresi geçmiyor bu söz tarihe karıştı artık neyse mesele dul olmam boşanmış olmam değil konu farklı yerlere gidiyor. Ne demek farklı gözle bakiyorlar kimin ne haddine ? Bekâr kızlara da bakan tecavüz eden bir sürü sapık var lütfen artık kadınsak once kendi degerimizi bilelim . Kendi kendimize yakışıksız isimler takmayalim
Toplumun yüzünden zaten bu hale geldik o yüzden artık kim ne düşünüyor pekte takılmıyorum arkadasimevet şimdi yazmıyor.
hala var o gözle bakmak.haddine maddine gerçekler bu.
bu ismi biz takmadık ki...
toplumun gerçekleri bunlar.
bi gerçekler var.bir de olmasını istediklerimiz.
ama gerçeklerle çözeriz sorunları.
Benim tatmin olup olmamam onemli değil. Size birsey anlatmaya çalışıyorum . Anlamamakta israrcisinizOff bağlanmak diyelim ozaman hoşlantı saplantı ?? Tatmin edici oldu mu
Toplumun yüzünden zaten bu hale geldik o yüzden artık kim ne düşünüyor pekte takılmıyorum arkadasimevet şimdi yazmıyor.
Benim tatmin olup olmamam onemli değil. Size birsey anlatmaya çalışıyorum . Anlamamakta israrcisinizOff bağlanmak diyelim ozaman hoşlantı saplantı ?? Tatmin edici oldu mu
Şaşkınlığınızı anlıyorum nette tanıştığım için nasıl görmeden sevdiğime anlam veremiyorsunuz ama şuan ki konu bu değil onu demek istiyorum sadece hoşlandım ve değer verdim aynı şekilde karşılığı olacak sanmıştım ama yanıldım.. olursa olur , olmazsa alıştık zaten..Benim tatmin olup olmamam onemli değil. Size birsey anlatmaya çalışıyorum . Anlamamakta israrcisiniz
Yok çocuğum, hayatımda da biri var şuan. Ama bir daha kimseye körü körüne bağlanmayı düşünmüyorum açıkcası :) o zaman daha mutlu oluyorum galiba. Tavsiye ederimAmin sizinde cok iyi bi insan çıkar karşınıza insallah. Buarada çocuk varmi sizin?
evet şimdi yazmıyor.
Kimliklerde bile dul ibaresi geçmiyor bu söz tarihe karıştı artık neyse mesele dul olmam boşanmış olmam değil konu farklı yerlere gidiyor. Ne demek farklı gözle bakiyorlar kimin ne haddine ? Bekâr kızlara da bakan tecavüz eden bir sürü sapık var lütfen artık kadınsak once kendi degerimizi bilelim . Kendi kendimize yakışıksız isimler takmayalim
Aynen öyle biz erkekler gibi egemenlikte istemiyoruz eşitlik diyoruz onu bile kabullenemiyor toplum çok yazık..Bu dediklerinize inanın ve insanlara birşey anlatmaya çalışmayın. Alışacak herkes.. İçindekileri/özellikle de kadınlarını ezmek-silmekten başka derdi olmayan toplumların canı cehenneme.
Tesla'nın bazı laflarından biri der ki; gün gelecek kadınlar kendi değerlerinin farkına varacak ve ozaman dünya çok daha güzel bir yere gidecek. Gidecek de...
İlk günden öpmek ne yA nasıl bi açlık buIyi akşamlar arkadaşlar. Ben 4 sene önce internetten biriyle tanışmıştık cok iyi anlaşıyorduk ama kültür farkı olduğu için ailem istemez diye reddetmiştim çünkü ailem milliyetci insanlar.. neyse asıl mevzuya geleyim..
Bu cocuk benimle görüşmeyi cok istemesine rağmen ben reddetmiştim hatta başkasıyla evlendim. O dönemlerde cok dokunaklı şeyler paylaşıyordu.. ben eşimle anlaşamadım ayrıldık ve uzun bi aradan sonra bu cocuk bana mesaj attı .. hatta evlenip ayrılmış olman senin suçun degil ben seni evlenirsek baş tacı yaparım filan dedi.. ben ona yine mesafeli davrandım bu iş olmaz dedim seninle sadece iki arkadas olabiliriz ilerisini dusunmuyorum evlilik olmaz dedim (ama seviyorumda) o da bana cok bozuldu sen beni ne olarak dusunuyosun ciddi ilişki olmayacaksa hic olmasın dedi..
Ben de üzüldüm ve dün karar verdim onunla bir defalığına da olsa görüşmeliyim diye düşündüm.. bulusduğumuz da gayet mesafeli gorunuyordu pek düzgün konuşmadı ama sonradan sarılmaya başladı hatta öpmek istedi musade etmedim..
Ve.. dünden sonra hic konuşmadı mesaj attım neoldu neden böylesin dedim maçtayım musait degilim dedi başından savdı. Ve sürekli watsapa girip çıkıyor bu sırada... bugün de mesaj attım senin niyetini anladım bidaha karşıma sakın çıkma dedim.. ve engelledim.. ama aklım halâ onda daha doğrusu neden bunu yaptığın da kaldı kaldım.. benimle konuşmamaya yemin etmiş gibi... üstüne düşüp şımartmak istemiyorum benimde bi gururum var ama neyapsak bilemedim cok şaşkınım..
Sizlerinde yorumlarını dusuncelerini almak istedim cunku bazen insan kendi yaşantısı hakkında objektif bakamıyor sizce neden böyle davranıyor olabilir?
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz için insallah kendimi cok kisa surede toparlayıp bi sayfa daha açacağım hayatimaİlk günden öpmek ne yA nasıl bi açlık bu
Kalbimize ruhunuza dokunan bi adam sizi bulacaktır
Siz sadece kafanızda tasarladığınız insan sanıp görüştünüz ama o kişi o kişi değil
Boyle insanlar üzer hiç bulaşmayın
Emin olun yaşanmışlık Yok o yüzden daha kolay unutursunuz
Ama çok içten söylüyorum ikinci şansı vermeyin
Eski eşinize verin o şansı ama ona asla (Benim düşüncem bu yönde )
Eskisinden daha guzel ve alımlıyımBüyük ihtimalle seni umduğu gibi bulamadı.O eskiden tanıdığı zamanla şimdi fiziksel olarak farkın var mı peki?
Ne demek rica ederimCok tesekkur ederim guzel yorumunuz için insallah kendimi cok kisa surede toparlayıp bi sayfa daha açacağım hayatima
Hiç böyle düşünmemiştim bu yorum beni cok mutlu etti:) haklısınız iyiki gerçek yüzünü hemen göstermiş şükürler olsun birdaha asla tekrarı yok Allahin izniyle cok dikkat edecegim tesekkur ederim canım: )Ne demek rica ederim
Herkes en güzelini hakediyor bu hayatta
Sizi üzen ve ilk günden bu saygısızlığı yapan birini Yok sayın
Size dönüş yapacak ama hiç cevap vermemek onun gibi birine en güzeli
Kafanızda kurup hırslanmayın ayrıca iyi oldu görüştünüz ve iyi oldu kendini ilk günden belli etti
Şükür namazı kılın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?