Keşke burnunu yaptırsaydın dedi :( sizce de kötü mü?

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Uzun zamandır görmediğim ama önceden çok samimi olduğum bi arkadaşımla görüştüm bugün. Dişlerimi yaptırdığımdan bahsettim hatta mutlu mutlu gülümsedim çünkü dişlerimi gören herkes "çok yakışmış, iyi ki yaptırmışsın" falan diyordu. Bu arkadaşımsa "iyi olmuş ama keşke burnunu yaptırsaydın o daha önemli bence" dedi. Şokkkkk oldum. Öğlenden beri burnuma bakıp duruyorum hatta psikolojik olarak sanırım bana da çirkin gelmeye başladı halbuki bugüne kadar hiç burnuma takmazdım.
Albümlere burnumu yüklüyorum sizce de ameliyat olmayı gerektirecek bir burun mu?

Son düzenleme:
Arkadaşınızın densizliği, sağlık sorununuzyoksa yaptırmanıza değecek bir durum yok bence. Kıskançlığından böyle söylemiş olabilir. Belki de kendince şaka yapmış olabilir.

Gayet güzel bir burnunuz var. Kemer her zaman kötü değildir. Artık her yerde fabrikasyon burun görmekten algılarımız değişti. Siz nasıl mutluysanız en güzel haliniz odur. Sırf bir arkadaşınız patavatsızlık yaptı diye bıçak altına yatmayın. Eminim yüzünüze de en uygun burun budur. Ortada takacak ve üzülecek bir problem yok. Keyfinize bakın

Arkadaşınızın densizliği, sağlık sorununuzyoksa yaptırmanıza değecek bir durum yok bence. Kıskançlığından böyle söylemiş olabilir. Belki de kendince şaka yapmış olabilir.

Hiç gülmedi ki şaka gibi değildi. Hatta ben gülerek "nesi var kız burnumun" dedim "ee kemer var ya nesi olsun başka" dedi. Kendi burnu Allah için çokk güzel, belki o yîzden benimki ona kötü gelmiştir bilemedim ki....

Çok haklısınız çok sağolun... benim de hiç taktığım bi yer değildi burnum bugün öyle sögleyince çok üzüldüm inşallah geçer bu üzüntüm de takıntı haline gelmez...

Burnunuzda ameliyat gerektirecek kadar bir durum yok hatta minik kibar bir burun bence... eğer kötü görünseydi hiç çekinmeden düzelttirin derdim inanın

Çok teşekkür ederim eminim sizin burnunuz da çok güzeldir... minik bi kemer var kabul ediyorum ama "kalkık burun" standartına uymuyo diye çirkin olduğunu hiç düşünmemiştim içime dert oldu resmen
Yaptiripta mutsuz olanlarda var, cidden bak burnun gayet iyi.. Burnunu yaptirirsin,bu sefer baska birisi cikar.. Keske farkli yerini yaptirsaydin diye.. Eeee nereye kadar gideceksin?? Bos yere uzulme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…