Keşke burnunu yaptırsaydın dedi :( sizce de kötü mü?

Arkadaşlar merhaba

Uzun zamandır görmediğim ama önceden çok samimi olduğum bi arkadaşımla görüştüm bugün.

Dişlerimi yaptırdığımdan bahsettim hatta mutlu mutlu gülümsedim çünkü dişlerimi gören herkes "çok yakışmış, iyi ki yaptırmışsın" falan diyordu. Bu arkadaşımsa "iyi olmuş ama keşke burnunu yaptırsaydın o daha önemli bence" dedi. Şokkkkk oldum. O kadar üzüldüm ki.... burnumun nesi var sanki:KK43:

Tamam öyle minicik hokka bi burnum yok hatta biraz kemer var sanırım ama o kadar küçük ki kemeri çoğu kişi ben söyleyince fark ediyordu bugüne kadar. Ama arkadaşım böyle diyince içime dert oldu. Öğlenden beri burnuma bakıp duruyorum hatta psikolojik olarak sanırım bana da çirkin gelmeye başladı halbuki bugüne kadar hiç burnuma takmazdım...

Fotoğraf yüklüyorum sizce de ameliyat olmayı gerektirecek bir burun mu? :KK43: Lütfen kırılmayayım diye değil, gerçekten kendi düşünceniz neyse onu yazın. Şimdiden teşekkürler
Hayir burnunuz guzel. Takinti yapacaginiz bir sorun yok burnunuzda. Gorur gormez aklimdan boyle gecti.

Heves baltalayan balta diye bir karikatür serisi vardı o geldi aklıma :olamaz: en sevmediğim insan tiplerinden. Bir hevesle mutlu mutlu anlatırsınız sevincinizi kursaginizda bırakır. Siz boşverin burnunuz güzel. Aşırı bir şekil bozukluğu yoksa ve sağlık problemine sebep değilse estetik müdahaleye gerek yok bence. Ameliyat sonuçta. Siz takmayı böyle bosbogazlari belli ki sevincinizi çekememiş

Resim paylasip sordugun icin bu kadar detayli inceledim ama bence gayet guzel bi burun.normalde hic dikkat cektigini sanmiyorim.arkadasin halt etmis

Burnunuzda ameliyat gerektirecek kadar bir durum yok hatta minik kibar bir burun bence... eğer kötü görünseydi hiç çekinmeden düzelttirin derdim inanın

Çok sağolun. Küçük bi kemerim var burnumda farkındayım ama inanın ben de hiçtakmıyordum. Kimse de bi şey demiyordu. Bugün suratıma böyle diyince oyle dert oldu ki içime öğlenden beri aynaya bakıyorum burnum büyük mü acaba diye :( tekrar teşekkür ederim

Burnunuz kemerli ama dogal. Nefes al(a)mama, burunda tikanma vs vs gibi bir saglik sorununuz yoksa hic dokunmayin.

Doktor bey su su unlunun burnunu rica edecektim diye gidiliyor doktorlara. O yuzden yeni yapilan estetiklerde hep tek tip burun var, kavisli kalkik, 50 metre oteden bagiriyor ben estetik mucizesiyim diye. Yuzle orantisi filan hesaba katilmiyor.

Bosver(in) bunlari ...

Bence güzel öyle..hic degistirmeyin. Benim bir kuzenim gecen sene burnunu yaptirdi. Aman Allahim affetsin sonuc o kadar kötü oldu ki. Bir dengesizin yüzünden (o kisi hic de iyi niyetli degil) ne moralinizi bozun nede öyle seyler düsünün

Heves baltalayan balta diye bir karikatür serisi vardı o geldi aklıma :olamaz: en sevmediğim insan tiplerinden. Bir hevesle mutlu mutlu anlatırsınız sevincinizi kursaginizda bırakır. Siz boşverin burnunuz güzel. Aşırı bir şekil bozukluğu yoksa ve sağlık problemine sebep değilse estetik müdahaleye gerek yok bence. Ameliyat sonuçta. Siz takmayı böyle bosbogazlari belli ki sevincinizi çekememiş

Çok sagolun Allaha şükür burnumla ilgili sağlık problemi yok. Doğustan minik bi kemer var ama bugüne kadar pek önemsememiştim. Yüzüme böyle söylenince ister istemez takıntı yaptım :( çok sağolun

Resim paylasip sordugun icin bu kadar detayli inceledim ama bence gayet guzel bi burun.normalde hic dikkat cektigini sanmiyorim.arkadasin halt etmis

Valla ben söyleyince herkes "aaa cidden kemer varmis" diyo burnum icin. Pek dikkat cekmedigi icin ben de hic takinti yapmamistim ama bugun arkadasim (hatta 3 4 sene onceye kadar samimiydik baya) yuzume soyleyince cok uzuldum :( cok tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba

Uzun zamandır görmediğim ama önceden çok samimi olduğum bi arkadaşımla görüştüm bugün.

Dişlerimi yaptırdığımdan bahsettim hatta mutlu mutlu gülümsedim çünkü dişlerimi gören herkes "çok yakışmış, iyi ki yaptırmışsın" falan diyordu. Bu arkadaşımsa "iyi olmuş ama keşke burnunu yaptırsaydın o daha önemli bence" dedi. Şokkkkk oldum. O kadar üzüldüm ki.... burnumun nesi var sanki:KK43:

Tamam öyle minicik hokka bi burnum yok hatta biraz kemer var sanırım ama o kadar küçük ki kemeri çoğu kişi ben söyleyince fark ediyordu bugüne kadar. Ama arkadaşım böyle diyince içime dert oldu. Öğlenden beri burnuma bakıp duruyorum hatta psikolojik olarak sanırım bana da çirkin gelmeye başladı halbuki bugüne kadar hiç burnuma takmazdım...

Fotoğraf yüklüyorum sizce de ameliyat olmayı gerektirecek bir burun mu? :KK43: Lütfen kırılmayayım diye değil, gerçekten kendi düşünceniz neyse onu yazın. Şimdiden teşekkürler
Bu burna kemerli bile denmez. Ici haset bir arkadasmis. Resmen sana kotuluk amacli söylemis.. haset arkadas iste. Yerinde olsam artik selam vermem. Allah ne de güzel yaratmis burnunu
asil benim burnum kemerli. Ameliyat gunu aldim ameliyattan bir gun once tahliller icin doktora gittim. bana burnunu ameliyat etmeyecegim dedi israrlarim uzulmelerim neden beklettiniz neden yapicam dediniz dememe ragmen sadece yapmicam dedi. Oncesinde de pisman olursun yapamam burnun guzel ben yapmam dedi :KK70: . Yillardir burun takintimi bu olayi yasadiktan bir iki hafta sonra yendim cok seviyorum burnumu artik bana özel herkesin ki gibi de degil belki biraz da karakteristik :KK70: canim burnum :KK76:

Eklentiler

• 20180324_024027.webp
    20180324_024027.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 49
Çok sağolun. Küçük bi kemerim var burnumda farkındayım ama inanın ben de hiçtakmıyordum. Kimse de bi şey demiyordu. Bugün suratıma böyle diyince oyle dert oldu ki içime öğlenden beri aynaya bakıyorum burnum büyük mü acaba diye :KK43: tekrar teşekkür ederim
İnanın kemer denilebilecek kadar bir çıkıntı yok ve ameliyat olursanız burnunuz minicik zaten burun kalmaz o derece kibar bir burun ayrıca burnunuzun ucu da düşük değil kesinlikle avutmak için söylemiyorum

Bence gayet güzel. Hatta ufacık dudak göz yapısı görünüyor gayet hoş duruyor.
Hasetlikten başka birşey bulamamış söyleyecek bence buruna takmış.

Çok tesekkür ederim. Kendi burnu cok güzel kalkık falan belki o yüzden beğenmedi benimkini amayine de insanın yüzüne söylenmez ki :(

Tekrar çok sağolun

Back
X