Keşke burnunu yaptırsaydın dedi :( sizce de kötü mü?

Çok güzel yazmışsınız. Ben de kemer olduğunu bilmeme rağmen hiçumursamıyordum dikkat çekmiyor diye ama yüzüme söylenince içime dert oldu resmenn :KK43: çok sağolun

Birilerinin baskalarina saldirma ihtiyaci , fiziksel komplexlerini kendi iclerinde bastirma ihtiyacindan gelir. Bunu soyleyip moralinizi bozunca bir nevi rahatlama yasamistir. Yani cok guzel bir burnunuz olsa da ona da soyleyecek bir seyi kesin bulurdu.

Insanlar böyle iste :) Evet benziyor ama benimki gercekten daha çıkintili. Ve gercekten cok seviyorum burnumu. Bizi yürekten kim seviyorsa o bizi zaten çok begenir :) gönül gözuyle bakar...
Sempati enerji doğallık ve insanlık vs bunlar onemli ruhsuz fesat bir beden değil :)
Iyi geceler

Çok tatlısınız çok güzel yazmışsınız :) iyi geeceler diliyorum ben de :)

Ayyy ne çatlak biriymiş kirpiklerimiz uzasa dudaklarımız kalınlaşsa diye bütün Kadınlar tonlarca para harcıyoruz densizin size dediğine bak, sizi kıskandığını bu kadar belli etmeseymiş
Evet icten yaniyordu kiz hasetinden :) kendisinde ilgi cekici hic bisey yoktu kibrinden baska :)

Birilerinin baskalarina saldirma ihtiyaci , fiziksel komplexlerini kendi iclerinde bastirma ihtiyacindan gelir. Bunu soyleyip moralinizi bozunca bir nevi rahatlama yasamistir. Yani cok guzel bir burnunuz olsa da ona da soyleyecek bir seyi kesin bulurdu.

Evet burnumu yaptirsam eminim baska bir sey derdi o durumda.. :( tekrar cok tesekkur ediyorum

Bu burna kemerli bile denmez. Ici haset bir arkadasmis. Resmen sana kotuluk amacli söylemis.. haset arkadas iste. Yerinde olsam artik selam vermem. Allah ne de güzel yaratmis burnunu
asil benim burnum kemerli. Ameliyat gunu aldim ameliyattan bir gun once tahliller icin doktora gittim. bana burnunu ameliyat etmeyecegim dedi israrlarim uzulmelerim neden beklettiniz neden yapicam dediniz dememe ragmen sadece yapmicam dedi. Oncesinde de pisman olursun yapamam burnun guzel ben yapmam dedi :KK70: . Yillardir burun takintimi bu olayi yasadiktan bir iki hafta sonra yendim cok seviyorum burnumu artik bana özel herkesin ki gibi de degil belki biraz da karakteristik :KK70: canim burnum :KK76:
Ne güzel doktormus o. Çok sanslisiniz böyle bir doktora rastladiginiz için. Para uğruna ideallerini bir kenara bırakmamış şahane. Burnunuz çok güzel. Tornacidan çıkmış gibi tek tip burunla geziyor. Sevin burnunuzu arada oksayin simartin:KK66:

O kişi arkadaşın değilmiş :) gerçek yüzünü göstermiş ve bence bir daha görüşme... önceden dişlerin kötü diye demekki sana olan kıskançligini bastiriyordu, şimdi dişlerini de yaptırdın kusur kalmadı kendini güzel hissetme diye burnuna kusur bulmus.. kendi burnu çok güzel hokka gibi olabilir ama kalbi kotuymus:)

O kişi arkadaşın değilmiş :) gerçek yüzünü göstermiş ve bence bir daha görüşme... önceden dişlerin kötü diye demekki sana olan kıskançligini bastiriyordu, şimdi dişlerini de yaptırdın kusur kalmadı kendini güzel hissetme diye burnuna kusur bulmus.. kendi burnu çok güzel hokka gibi olabilir ama kalbi kotuymus:)

Galiba haklisiniz cunku cidden cok cok kotu bi burnum da olsa ben fikrini sormadan alakasiz bi yerde bunu soylemesi iyi niyetli olamaz :( cok tesekkur ederimm

Ne hadsiz insanlar var yaaa... eminim sizin de 3 4 kilo fazlaniz vardir. Onu da verip fistik gibi olunca bu sefer baska bahane bulamayip hasetlerinden catlarlar umarimm :)
Yok canim benim 20 kilo fazlam var :) ben kiloyu atar yoluma bakarim da kendisinin kotu kalbi tum hayatinca onunla :)

Burun önemli ama sizi rahatsız etmiyorsa hiç gerek yok canınız sıkılır daha kötü falan olur.tecrübeyle sabit çok sorunlu bir burun değilse olduğu gibi kalsın:KK14:sizi kıskanmış mı yada boşboğaz mı bilmem ama gereksiz yere canınızı sıkmış.

Back
X