Keşke burnunu yaptırsaydın dedi :( sizce de kötü mü?

Çokk sağolun. Bugüne kadar ben de cidden önemsemezdim ama insana böyle denince istr istemez takıntı yapılıyormuş :KK43: ahh ş güzellik standartları... herkes aynı olmak zorunda sanki :KK43:
Gunumuzde herkes ayni fabrikadan cikma gibi. Burunlar ayni kaslar ayni dudaklar ayni.

Sizi farkli kilan ozelliklerinizi sirf baskasi istiyor yada elestiriyor diye degistirmeyin. Her zaman 'ben istersem' diyin. Cokta guzel bir kadinsinizdir eminim.

Bana biri boyle yapmisti. Kiloluyum ve gobegim var. Sacimi yaptirmistim ve o kisi 'once o gobegi eritseydin dedi'. Bir guzel bozdum bende kendisini. Simdi diyetteyim ama valla billa bu laftan degil kendi istegimden :))

Burnunuz kemerli ama dogal. Nefes al(a)mama, burunda tikanma vs vs gibi bir saglik sorununuz yoksa hic dokunmayin.

Doktor bey su su unlunun burnunu rica edecektim diye gidiliyor doktorlara. O yuzden yeni yapilan estetiklerde hep tek tip burun var, kavisli kalkik, 50 metre oteden bagiriyor ben estetik mucizesiyim diye. Yuzle orantisi filan hesaba katilmiyor.

Bosver(in) bunlari ...

Çok güzel yazmışsınız. Ben de kemer olduğunu bilmeme rağmen hiçumursamıyordum dikkat çekmiyor diye ama yüzüme söylenince içime dert oldu resmenn :( çok sağolun

Benim bir arkadas bana alnin buyuk kirpiklerin cok uzun kessene biraz dudaklarin kalin sacma sapan seyler soylerdi suratimk incelerdi yillar once tabi Allah herkesin gonlune gore versin. Kimi insan cok kotu

Bence güzel öyle..hic degistirmeyin. Benim bir kuzenim gecen sene burnunu yaptirdi. Aman Allahim affetsin sonuc o kadar kötü oldu ki. Bir dengesizin yüzünden (o kisi hic de iyi niyetli degil) ne moralinizi bozun nede öyle seyler düsünün

Çok teşekkür ederim. Kuzeninizin de burnu düzelir inşallah :( zaten ameliyattan çok korkarım dişlerimi bile zor yaptırdım (ama onlar cidden çok kötüydü) burnuma dokunmam ama acaba cidden kötü mü diye içime dert oldu bugün... çok sağolun

Bu burna kemerli bile denmez. Ici haset bir arkadasmis. Resmen sana kotuluk amacli söylemis.. haset arkadas iste. Yerinde olsam artik selam vermem. Allah ne de güzel yaratmis burnunu
asil benim burnum kemerli. Ameliyat gunu aldim ameliyattan bir gun once tahliller icin doktora gittim. bana burnunu ameliyat etmeyecegim dedi israrlarim uzulmelerim neden beklettiniz neden yapicam dediniz dememe ragmen sadece yapmicam dedi. Oncesinde de pisman olursun yapamam burnun guzel ben yapmam dedi :KK70: . Yillardir burun takintimi bu olayi yasadiktan bir iki hafta sonra yendim cok seviyorum burnumu artik bana özel herkesin ki gibi de degil belki biraz da karakteristik :KK70: canim burnum :KK76:

Burunlarimiz benziyor bence :) Allah boyle yaratmis napalim. Kaldi ki ikimizinki de kotu degil ki bence...

Ben zaten bugune kadar hic umursamiyordum ama eskiden samimi oldugum bi arkadasim boyle soyleyince dert oldu icime resmen ya... cok sagolun yorum icin. :)

Valla ben söyleyince herkes "aaa cidden kemer varmis" diyo burnum icin. Pek dikkat cekmedigi icin ben de hic takinti yapmamistim ama bugun arkadasim (hatta 3 4 sene onceye kadar samimiydik baya) yuzume soyleyince cok uzuldum :KK43: cok tesekkur ederim
Bizler dikkatli inceledigimiz halde kotu bi taraf bulamadik.bak o kadar yorum yapilmis.normalde gorsek yuzunu eminim hic farketmeyiz bile.
Bu nasil arkadas ya.dengesiz.resmen kusur ariyo.kotu bile olsa burnun soylenir mi oyle.

İnanın kemer denilebilecek kadar bir çıkıntı yok ve ameliyat olursanız burnunuz minicik zaten burun kalmaz o derece kibar bir burun ayrıca burnunuzun ucu da düşük değil kesinlikle avutmak için söylemiyorum

Cok tesekkur ederim:( burun ucu için youtubedan bi egzersiz bulmuştum burun ucunu yukarı kaldıran. Hep onu yapıyorum belki o yüzden dik duruyordur :)

Benim bir arkadas bana alnin buyuk kirpiklerin cok uzun kessene biraz dudaklarin kalin sacma sapan seyler soylerdi suratimk incelerdi yillar once tabi Allah herkesin gonlune gore versin. Kimi insan cok kotu
Ayyy ne çatlak biriymiş kirpiklerimiz uzasa dudaklarımız kalınlaşsa diye bütün Kadınlar tonlarca para harcıyoruz densizin size dediğine bak, sizi kıskandığını bu kadar belli etmeseymiş

Gunumuzde herkes ayni fabrikadan cikma gibi. Burunlar ayni kaslar ayni dudaklar ayni.

Sizi farkli kilan ozelliklerinizi sirf baskasi istiyor yada elestiriyor diye degistirmeyin. Her zaman 'ben istersem' diyin. Cokta guzel bir kadinsinizdir eminim.

Bana biri boyle yapmisti. Kiloluyum ve gobegim var. Sacimi yaptirmistim ve o kisi 'once o gobegi eritseydin dedi'. Bir guzel bozdum bende kendisini. Simdi diyetteyim ama valla billa bu laftan degil kendi istegimden :))

Ne hadsiz insanlar var yaaa... eminim sizin de 3 4 kilo fazlaniz vardir. Onu da verip fistik gibi olunca bu sefer baska bahane bulamayip hasetlerinden catlarlar umarimm :)

Burunlarimiz benziyor bence :) Allah boyle yaratmis napalim. Kaldi ki ikimizinki de kotu degil ki bence...

Ben zaten bugune kadar hic umursamiyordum ama eskiden samimi oldugum bi arkadasim boyle soyleyince dert oldu icime resmen ya... cok sagolun yorum icin. :)
Insanlar böyle iste :) Evet benziyor ama benimki gercekten daha çıkintili. Ve gercekten cok seviyorum burnumu. Bizi yürekten kim seviyorsa o bizi zaten çok begenir :) gönül gözuyle bakar...
Sempati enerji doğallık ve insanlık vs bunlar onemli ruhsuz fesat bir beden değil :)
Iyi geceler

O zaman dişleri kötü yaptırmak istiyor yaptıramıyor o yüzden senin burnuna taktı :p

Kötü değil de çocukken tel taktırmıştı ama 20lik dişler falan çıkınca yine yamuldu dişleri. Hafif çapraşık önleri. Belki o yüzden demiştir bilemedim ki :( yine de bir daha pek görüşmemeyi düşünüyorum beni çok incitti pat diye söylenir mi hiç

Cok tesekkur ederim:KK43: burun ucu için youtubedan bi egzersiz bulmuştum burun ucunu yukarı kaldıran. Hep onu yapıyorum belki o yüzden dik duruyordur :)
O egzersizlerin kesinlikle faydası oluyor öğlenden beri kendinizi boş yere üzmüşsünüz güzel bir gülümseme ile yeni dişlerinizin keyfini çıkarın şimdi ☺️

Bunlar hep kıskançlıktan. 130 kg luk bir arkadaşım da ay yanların var demişti bikini sıkıştırdığı için. 57 kiloyum :D
Kendi burnu çirkin de olsa bir kulp bulacaktı size emin olun.
Sizin burnunuzda da çirkin bir görüntü yok.

Evet :(
Hani ben ona "burnum nasil" diye sorsaydim da "bence kemeri kotu ameliyat ol" deseydi yine anlardim ama dislerimi gosterirken burnunu yaptir demesi col alakasiz ve uzucuydu... :(

Bizler dikkatli inceledigimiz halde kotu bi taraf bulamadik.bak o kadar yorum yapilmis.normalde gorsek yuzunu eminim hic farketmeyiz bile.
Bu nasil arkadas ya.dengesiz.resmen kusur ariyo.kotu bile olsa burnun soylenir mi oyle.

Hepinizden Allah razi olsun gecenin bu saati cevap atip icimi rahatlattiginiz icin.. arkadasimla birdaha gorusmucem sabirim :(
Cok sagolun tekrar yorum icin

Back
X