Keşke dememek için..

• Konu Sahibi Konu Sahibi TLC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2100 tlye salon tuttum. Delicesine pazarlikla dahil etmedigim sey kalmadi icine de.
Pisman degilim.
Nikaha gelenle dugune gelen bir olmaz.
Oynamayi bilmem ama delicesine eglendim.
10 bin falan verilmez ya, hos ben bi yerden 140bin fiyat almistim

İlk bu konuyu açtığımız da mantıklı gelmisti onlara. yurtdışında kullanmak icin parada vercekler. Bunu düğün yapsakda yapmasakda vercekler daha doğrusu. Çünkü aileler ne düşünüyo biliyomusun ? Her sey tam olmalı,biz hepsini yapmalıyız. Düğün isterdim normalde ama benim aklımda olan düğün bambaska. Oda gerçekten oldukca masraflı. Istemedigim,içime sinmeyen bi yerde yapmayada ne gerek var. Mesela sareban diye bi yer var. Kesinlikle istedigim bi yer. Ama 23bin fiyat veriyolar. E deger mi ? Benim kafamda degmiyor işte :)

23 bin felan nedir yahuu hangi ildesiniz ya cidden sizin dediğiniz bana bile mantıklı geldi

2100 tlye salon tuttum. Delicesine pazarlikla dahil etmedigim sey kalmadi icine de.
Pisman degilim.
Nikaha gelenle dugune gelen bir olmaz.
Oynamayi bilmem ama delicesine eglendim.
10 bin falan verilmez ya, hos ben bi yerden 140bin fiyat almistim

Ne fiyatlar var duyan inanmaz. Bizim bi tanıdık 200 küsüre düğün yaptı oğluna. 200 ya iyi bi ev fiyatı. Ucuz yerlere cok bakmadım açıkçası kötü olur fikriyle. Ama illa düğün diyolarsa uygun fiyatlarla bi yer bulmak en mantıklısi. 2100 gibi bi fiyat tabikide verilip yapılır yani. Ama 2 saat için 10bin gerçekten gidip sokağa bırakmakla aynı bence.

Ev dugunu yap Ben ev dugunlerini daha cok severim. Kendi dugunumu de oyle yaptim. Dugun salonu falan tamamen para tuzagi aslinda ama kir dugunune kimse hayir diyemez sanirim. Acikcasi ben acik alan seviyorum. O kapali dugun salonlarinda boguluyorum. Ya kir dugunu yapardim, ya da sokak dugunu.

Yine garsonlar falan 3 4 bin tirtiklamistir tabi Allahin emri o da. Salondan cikarken ustumuzde hala 4 bin tlden fazla para vardi nakit olarak.
Nikahta olmuyo o taki...

23 bin felan nedir yahuu hangi ildesiniz ya cidden sizin dediğiniz bana bile mantıklı geldi

Ankaradayız ama baktığımız yerler klasik ankaradaki düğün yerleri. Dugun.coma girince çıkan yerler hani öyle bunların arasında lüks otel filan yok. Bi tane otel vardı oda kisi başı 150 dedi sağolsun bi yer var aklımda bi tanıdık oğluna sünnet düğünü yapmıştı 1500e öyle basit bi yerde değildi ordan fiyat almayı düşünüyorum bi. Ay gerci aileler öyle yerlerde istemiyo. artık sabrım tascak gidin siz kendinize düğün yapın diyip kimseden habersiz nikah yapcam heralde.

Eve o kadar kişi sığarmi ki ? Suan en az listemiz 350 kişi. Daha bizim arkadaşlar filan dahil değil listeye. Bende kır düğünü olmasını istiyorum ama tek bi yerden iyi bi fiyat aldım 8-9 arası dedi cidden de tam kır düğünü. Ben Kızılcahamamliyim aslında söylüyorum bizimkilere gelin köyde yapalım daha güzel kır düğünü mü var diyorum köyde ne işimiz var diyolar. Sabır çekip oturuyorum

Ama takdir ettim seni. Yasina ragmen cok olgun dusunuyorsun. Paranin kiymetini biliyorsun. Illede su dugun salonu olacak, falan filan diye tutturan tiplerden degilsin. Mantiginla hareket ediyorsun cok guzel bisey bu. Koy dugunleri de guzel oluyo ya. Buyuklerin taki derdi olmasi cok normal. Yaptiklari yatirimlari geri istiyorlar. O yuzden de dugun salonu olsun istiyorlar. Ama illa da dugun salonunda olacaksa, bari senin istedigin gibi kir dugunu olsun. En azindan sonradan pisman olmazsin.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Altın onlara gitmicek sonucda ben ailelerin biraz gösteriş için,herkes yapıyo biz niye yapmayalım düşüncesinde böyle söylediklerini düşünüyorum. Şurda düğün yaparız , şu kadar bilezik takcaz filan diyolarda düşünüyorum miras filan kaldi da benim mi haberim yok uçuk fiyatlar düşündükleri şeyler. İkna etcem bi şekilde. Belki şimdi kırılırlar ama ilerde hak verirler umarım.

Canım ben de nikah yaptım ve en az 350 kişi vardı millet nikah salonunun bahçesinde bekledi baya da takı takan oldu.
Daha sonradan biz aileler arkadaşlar kalabalık grup gene bi 70-80- kişi vardı bosphorus ta yemek ve eğlence yaptık. Bir salon parası verdik ama babamın amca oğlunun torununa eğlence yapmadım, onları yedirmedim bu yüzden de çok mutluyumm

Benim fikrimce düğün kadar saçma bişey yok 10 bin vereceğim insanlar 2 saat oynasın diye başım şişecek bide valla en temizi nikah o parayada balayına giderim lüks otele hem tatil yapar yorgunluk atarım hem aşk yaşarım

Nikah sonrasında da müzikli bir yerde aile yemeği.Ohhh mis ne pişman olucam, çok mutluyum halen.
Birsürü insanın ortasında oyna dur.bana göre değil, alemde sevmez öyle şeyleri.herkese geldi nikahıma, şekerleri ikram ettik hatıra
Aile yemeğinde de hepberaber çoookk eğlendik.böyle bir yemek babaanneleride tatmin eder
Çok haklısınız bana kalırsa

Bu arada sizi çok takdir ettim, ne güzel gereksiz insanları memnun edicem diye konunun özünden uzaklaşmayan, nişanlısını ona-buna oyuncak etmeden, bu kadar aklı başında ve olgun gelinler görmek. Daha evlenmeden biz olabilmişsiniz nişanlınızla.ne zamandır hasret kalmıştık.mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için Aynı sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. O kadar paraya milleti eglendirip bide arkamdan bisürü dedikodu yapcaklar şurası olmamis,burası olmamış diye. Onun yerine giderim tatilimi yaparım dediginiz gibi. Düğün benim için sadece bi anı olur. Ama yurtdışına gidip oralarda gezmek daha güzel bi anı bana göre. Hayatıma daha fazla bi anlam katacagi kesin

şimdiki aklım olsaydı eğer düğün yapmazdım. illa eglence istiyorlarsa güzel bi kına gecesi ayarlarım çok yakın tanıdıklarla. nikahla hallederim. çöpe 10 bin lira atmak bana çok saçma geliyor

şimdiki aklım olsaydı eğer düğün yapmazdım. illa eglence istiyorlarsa güzel bi kına gecesi ayarlarım çok yakın tanıdıklarla. nikahla hallederim. çöpe 10 bin lira atmak bana çok saçma geliyor
Aynen öyle. Eglenmek isteyen kına gecesinde eglensin. Göbek atmak istiyolarsa orda atsınlar. Takı takcaklarsa orda taksinlar herkesin istediği olsun. Kına yapmak istiyorum zaten aklımda yer bile var ve hem güzel hem uygun fiyatlı

o degilde sen nerde yaşıyorsun. en kötü yer bile 6 bin diyosun. çok merak ettim

Nikahı düğünü bilmem ama bende Ankara da yaşıyorum. Bi yorumdan anladığım kadarıyla ankaradasin sende sanırım. Az çok biliyorum fiyatları. Acaba semt olarak nereyi düşünüyosun. Çünkü büyük fiyat farki oluyo. 5 bine yemekli düğün yapan biliyorum...

Daha uygun fiyatlı yerler araştır bence illaki vardır şahsen ben davul zurna isterim yaa bi kurtlarımı dökeyim nebilimm iyice bi oynamak isterim ben

Ne düğünü, aman diyeyim. Asla istemiyorum, nikah yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…