Nikahı düğünü bilmem ama bende Ankara da yaşıyorum. Bi yorumdan anladığım kadarıyla ankaradasin sende sanırım. Az çok biliyorum fiyatları. Acaba semt olarak nereyi düşünüyosun. Çünkü büyük fiyat farki oluyo. 5 bine yemekli düğün yapan biliyorum...
Aaa gercekten mi ? Semt önemli değil düzgün bi yer olsun yeterli. Mesela bugün mf gardenla konuştum 10bini geçmez dedi yemeksiz. VIP golden diye bi yer var gercekten güzel 7bin dedi orasıda. Harikalar düğün salonunu aradim haftaici 3 buçuk haftasonu 6 buçuk dedi icecek haric sadece. Harikalar mantıklı geldi eger aileler illa yapalım derlerse orasına mantıklı bakıyorum şuan. En azından düşük bütçeli bisey olur. Ama sizin bildiginiz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Var tabikide uygun bütçeli yerler 2ye bile var ama gercekten güzel değil. Eğer düğün olcaksa tabikide gidip çok kötü bi yer istemem. Bugün buldum bi yer. Harikalar düğün Sarayı diye 3 buçuk dediler haftaiçi fiyatına. Hani kötü bi yer de degil orası mantıklı geldi orta yolu bulma açısından.
Ayy bende hic oynayamam napcaksam
Aaa gercekten mi ? Semt önemli değil düzgün bi yer olsun yeterli. Mesela bugün mf gardenla konuştum 10bini geçmez dedi yemeksiz. VIP golden diye bi yer var gercekten güzel 7bin dedi orasıda. Harikalar düğün salonunu aradim haftaici 3 buçuk haftasonu 6 buçuk dedi icecek haric sadece. Harikalar mantıklı geldi eger aileler illa yapalım derlerse orasına mantıklı bakıyorum şuan. En azından düşük bütçeli bisey olur. Ama sizin bildiginiz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Şuna bak nasıl uçuruyolar fiyatları iki gün için. 3 buçuk harikalar diyarında çok iyiymis. Aslında güzel yer ama yer çok önemli değil dersen Sincan içinde ki yerlere bakabilirsin. Bi de emirlerden Etimesgut'a giderken yolun kenarında bi kac tane düğün salonu var. Emirlerde yelken düğün salonu falan var. Yani böyle çok fiyakalı yerler değil ama orta gelirli aileler için uygun. Acaba dedim cebeci kızılaya falan mi baktınız da 10 bin istediler dedim... Ama harikalar diyarı iyi fikir eğer fiyat zorlamazsa açık mekan fotoğrafci falan, durum güzel degerlendirilebilr
Bir anne olarak kızımın böyle bir karar alması beni üzerdi çok şükür kızım sosyal bir kız oynamayı biliyor ki ailemizde nikahtan giden kimse olmadı , bu kadar da para göz olunmaz bence
Bir anne olarak kızımın böyle bir karar alması beni üzerdi çok şükür kızım sosyal bir kız oynamayı biliyor ki ailemizde nikahtan giden kimse olmadı , bu kadar da para göz olunmaz bence
Pardon ? Agzinizdan çıkanı kulağınız duysun. Ne demek kızım böyle olsa üzülürdüm ? Oynamayı,gobek atmayı utanılacak veya üzülecek bi durum olarak nasıl görüyorsunuz? Herkes oynamak zorunda mı ?var mı böyle bi kural. Yorum yazan çoğu bayan bende oynayamiyorum demis sizin kızınız göbek atsın sizin dugunuzde bana ne ? Benim oynamayı bilmemem veya sevmemem de size ne ? Allaha Şükür gayet sosyal bi insanım. Paragozlukle bi alakasida yok bunun. Paramı sokağa atmak istemiyorum buda benim kararım benim fikrim. Siz benim neye normalde ne kadar harcadigimi biliyomusunuz ? Size düşen bi durum yok bu durumda. Benimde sizin gibu bi annem olsaydı üzülürdüm. Oynayıp oynamamakla bi insani sosyal yapan bi insandan fikir alcagimida hic sanmıyorum. Yorum yazın veya yazmayın. Gözardı ediyorum.
Var tabikide uygun bütçeli yerler 2ye bile var ama gercekten güzel değil. Eğer düğün olcaksa tabikide gidip çok kötü bi yer istemem. Bugün buldum bi yer. Harikalar düğün Sarayı diye 3 buçuk dediler haftaiçi fiyatına. Hani kötü bi yer de degil orası mantıklı geldi orta yolu bulma açısından.
Ayy bende hic oynayamam napcaksam