keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

bende dün akşam eşimle kavga ettim hemde saçma sapan bişi yüzünden her zamanki gibi birden parladı ve olur olmaz şeyler söledii.. ben dayanamıorum artık bu kadar duyarsız olmasına dayanıamorum ... şuan 5.5 aylık hamileyim çalışıorum aynı zamanda evde dışarda herşey bana bakıo... buna rağmen ondan ufacık bi yardım istediimde hemen ortam gerilio napcam bilmiorum ilk defa gerçekten boşanmayı düşünüorum çok mutsuzum

yazılanları okuyunca mazime gittim az biraz...Erzurum lu biriyle yaklaşık 3 sene konuştum ewlenicektik sözde...ama oda arkadaşlarına çok düşkündü hediye alıcak kadar bezi yoktu ama arkadaşda arkadaş mantığı wardı...çok zaman geçirirdi...demekki erzurumluların çoğu genci öle...arkadaşlarıda öleydi...Birbirlerine kardeşim derlerdi ama kızlar hakkında neler dediklerini gözlerimle gördüm..tabi hepsi deil...

Son düzenleme:

cnımm aynı durumdayız seninlee.. ben de 4,5 aylık hamileyimm.. çokçabuk parlayan ve asla aman bu kadındır, hatta hamiledir demeyen adeta benimle afedersin dışkı yarıştıran br eşim varrr.. daha da 5,5 aylık evliyiz ..3 gündür hiç konuşmuyoruz aynı evde ayrı odalardayızz..ne olacak halimiz hiiç bilmiyorumm..

bende keşke evlenmeseydim diyorum.hemde 2aylık evliyim nekadar acı.elle tutulur hiç bir sorunumuz yok ,çok aşırı kavgalarımız yok kıskançlımız yok ama durduk yerde sürekli ben alışamadım bu evliliğe acaba erkenmi evlendik diyor,kendimi çok kötü hissediorum ki benim aklımda evlilik yoktu bile o çok ısrar etmişti anlayamıorum sebebini.bende ağzını aradım boşanalım ozaman ben gerçekten pişman oldum sen böle düşündüğün için keşke evlenmeseydik dedim ve evet keşke biraz daha bekleseydik dedi.çok mutsuzum napıcamı bilmiorum

Allah yardımcınız olsun kızlar, umarım düzelir eşlrinizle aranız. öneri olarak şunları diyebilirim. azıcık sabır ve bir ricanız - isteğiniz- paylaşmak istedikleriniz oldugunda anlatım uslubunuzu değiştirin derim. kendi psikolojiniz çok önemli kendinizi motive edin mutluyum huzurluyum deyin artıları düşünün gün içerisinde, muhakkak etki tepki meselesi iyi birşeyler yapmanız içinizden gelmiyor sevgi kırıntılarını dahi alıp götürüyor yaşananlar ama durun derim. bir de bebişleriniz olduktan sonra evlilik daha da oturuyor erkek ancak o zaman sahiplenebiliyor biz bir aileyiz diyor. dua okuyun.

evet çok doğru söylemişsin normalde işe yarıyo olması lazım ama yani tüm bu iyi niyetlere anlayışlara alttan almalara rağmen karşı taraf aynı şeyi söylüyorsa ne yapmak lazım bilemiyorum.

evet çok doğru söylemişsin normalde işe yarıyo olması lazım ama yani tüm bu iyi niyetlere anlayışlara alttan almalara rağmen karşı taraf aynı şeyi söylüyorsa ne yapmak lazım bilemiyorum.

haklısın arkadaşım yaşananlar, o anki durumlar nelerdir yoğunluğu nedir bilemeyiz dolayısıyla daha ne yapmak gerekir benimde fikrim yok.

ARkadaslar meraba ben 1.5 yillik evliyim 6 aylik bir kizim var ama esimle aramiz kotu aramizdaki saygi ve sevgi bitmek uzere esim bilgisayar oyunlarina cok duskun ve ben bu durumdan rahatsizlik duyuyorum ve her dile getirdigimde bana sert cikisiyor bosanmayi dahi konustuk yeri geldiginde ama beni kizimi almakla tehdit ediyor napacagimi sasirdim bana yardim edin lutfen..

içtenlikle söylüyorum ki çok üzüldüm(
eşiniz resmen gözünüzü korkutmaya çalışmış
arkadaşımla konuştuğumuz bir konuydu bu
arkadaşım kız çocukları babaya veriliyor bu yüzden kızımdan ayrılmamak için eşimin kahrını çekerdim demişti
tabi hukuksal boyutlarını iyi araştırmak lazım
ilgisiz bir babaysa vs vs anneyede verilebilir
benimde oğlum var ve kayınpederimle tartışırken bana oğlumu almakla tehtid etmişti
tabi eşimde bakkaldan ekmek mi alıyorsun demiş babasına öyle dedi doğruluğunu bilemiyorum
bende sert çıktım kayınpederime tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…