Keşke evlenmeseydim keşke

Aynisini dusunuyorum bliyor musunjz aynisini. Kaynanam da kayinpederini soyler arada:)))) cok formemek lazim surekli siddet itilme kakilma gormus der kocasi icin. Yani kayinpederi de ayni boyleymis. Yersiz sinirleri yiyor bitiriyor beni

10 bile gec:)))) hafiz olacakmis cocugu cok istyormus. Gunaha giriyorum durduk yere. Ya bi sor bakalim anasi istycek mi ya da cocuk?
Önce kendisi insan olsun.
Aman sakın bu adamı baba yapmayın.

Aynisini dusunuyorum bliyor musunjz aynisini. Kaynanam da kayinpederini soyler arada:)))) cok formemek lazim surekli siddet itilme kakilma gormus der kocasi icin. Yani kayinpederi de ayni boyleymis. Yersiz sinirleri yiyor bitiriyor beni
Kaynananız gibi gençliğinizi heba etmezsiniz umarım.

Insanin icini kopurtiyorlar kendinden sogutuyorlar. Aile hep ailee. Yetistiren bu erkekleri yetistiren annelerin pof poflamasi. Babalarib da karilarina hayvan gibi davranip cocuklarina booyle ornek olmalari
Sabahtn beri nnesinde. Dün diyo ki gelince evde durmuyorum. Demin aradım evdeyim oturuyorum. Madem oturacak kadar vaktin var gel evinde çocuğunla otur mal herif işte

Nasil bi yol izliyorsunuz peki? Ya eminim iste. Bakin cocugum olsun ona bakmama yedirdigim yemege giydirme seklime heeerseyime karisir herseyime. Inanin karisir

Sabahtn beri nnesinde. Dün diyo ki gelince evde durmuyorum. Demin aradım evdeyim oturuyorum. Madem oturacak kadar vaktin var gel evinde çocuğunla otur mal herif işte
Allah yardim etsin ne diyimmm. Evlendikten sonra sikayet ettikleri anneleri kiymetli oluyorr

Evliliğe devam ederek ancak kendine eziyete devam edeceğin görüşündeyim.
Bunu kendine lütfen yapma.
Şu noktada Düşüneceğin asla annen değil.
Hayatın mahvolmuş halde, bunu gerçekten göremiyor musun ?

Hicbirsey unutulmuyir ki. Benim kocamin asla ole seyleri yok mesela. Evden ise iseten eve hep. Ama bu sinir bu ufacik seyde saca basa yapismasi..

Tabii. Herseyi yapan ben. En bas sorunumuz saygi. Mesela anneme falan saygi vermedigi icin kavga anlarinda sayar.. coook dokunur. Ben onun olmus babasina hic beddua etmezdm mesela.(icimden ediiyirum) ama baktim aileme laf ediyor her kavgada icimden beddualar etmeye baslaidm yattgi yerde rahat edemesin. Boyle sinir bi evlat yarattihi icin dyorum

Kocanız sinir hastası olmuş resmen psikoloji durumu iyi değil gibi sanki .Evde pişirilen şeyden konu komşuya vs vermek çok sevap ama vermek zorunda da değilsiniz ki herkesin evinde pişer aşure vs bu kadar abartmaya ne gerek var yani başkaları için eşiniz sizi kırıyor yıpratıyor üzüyor evlendiğinize pişman ediyor..Bence destek almalı bir an evvel yoksa sizinde psikolojiniz bozulacak bu gidişle..

Siz mi verdiniz doktor mu?
Doktor verdi tabiki de...ama kendi halinin düzelmedigini anladi ve kabul etti...şöyle söyleyeyim 9 sene senin bahsettigin kisilik tarzı ve davraniş türevleriyle yasadim...son 5 senedir ilac kullaniyor..ve şaka gibi diyorum..en güzel genclik yillarimiz gereksiz öfkelerle rezil olmus

Asure dagitimindan koca ne anlar ya? Asureyi yapan sensin dagitan sensin. Asureyi al kafasindan dök
Aaa herseyden anlar. Bi bayana cevap verdim dun. Evdeki camasir suyunu neden bimin markasindan aliyorum domestos almiyroum diye kavga eden biri. Neden cayi aksamdan cope dokmuyorum sabah dokuyorum diye kavga eden biri. Tezgahta plastik bulasikligi tutma dandik duruyo diye karisan biri....

Ne yalan soyliyim siniri heeep vardi. Ama soyle ki sinirlenir soylenir ben hep alttan alir ya kus ayrilmayalm dersim. Sevgiliydik ya.. yatisirdi ederdi hatasini anlardi iyi olurduk. En baslarda da vursugunda ya da jttiginde pisman olup kendini karanlik odaya kapatmsligi var. Amaaaaa.... olaylar tekrar edince asssssla pismanligi kalmadi

Evliliğe devam ederek ancak kendine eziyete devam edeceğin görüşündeyim.
Bunu kendine lütfen yapma.
Şu noktada Düşüneceğin asla annen değil.
Hayatın mahvolmuş halde, bunu gerçekten göremiyor musun ?
Bisyeleri hali altina supurmwyi o kadar ezberlemisim ki bunu coook farkindayim ama asla asamiyirum. Asla.. psikolaga gitmeyi duaundum bana net biseyler desin diye ama ozele de gucum yok her seferinde 400 500 nasil veriyim

Ya olayi hep kendi benligine ceviriyir. Neden dedigini yapmiyormusum neden hep cevap veriyirmusum vs. Saygi diye diye olecek. Yoklugunu cektigi sey hep.

Doktoea asla goturemem. Tek sorunun benim cevaplarim ve saygisizligim oldugunu dusunuyor:)) arastirip kendim mi biseyler versem acaba? Ozelden yazar misinz bana

Benim yorumum: tum yorumlari okuyamadim ama calisiyorsan ya da is bulma imkanin varsa ve de en önemlisi çocugun yokken bir an önce boşan boşan boşan!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…