- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Aynisini dusunuyorum bliyor musunjz aynisini. Kaynanam da kayinpederini soyler arada:)))) cok formemek lazim surekli siddet itilme kakilma gormus der kocasi icin. Yani kayinpederi de ayni boyleymis. Yersiz sinirleri yiyor bitiriyor beniHem psikolojik hem de fiziksel şiddet görüyorsunuz, boşanıo boşanmamak sizin bileceğiniz iş lakin annenizi bahane etmeyin. Allah aşkına anneniz gördüğünüz şiddeti bilse boşanacaksınız diye üzülür mü acaba. Ayrıca eşiniz babasından böyle görmüş e yarın öbür gün çocuğunuz olsa o da babasından böyle görmeyecek mi sanki.
Önce kendisi insan olsun.10 bile gec:)))) hafiz olacakmis cocugu cok istyormus. Gunaha giriyorum durduk yere. Ya bi sor bakalim anasi istycek mi ya da cocuk?
Kaynananız gibi gençliğinizi heba etmezsiniz umarım.Aynisini dusunuyorum bliyor musunjz aynisini. Kaynanam da kayinpederini soyler arada:)))) cok formemek lazim surekli siddet itilme kakilma gormus der kocasi icin. Yani kayinpederi de ayni boyleymis. Yersiz sinirleri yiyor bitiriyor beni
Sabahtn beri nnesinde. Dün diyo ki gelince evde durmuyorum. Demin aradım evdeyim oturuyorum. Madem oturacak kadar vaktin var gel evinde çocuğunla otur mal herif işteInsanin icini kopurtiyorlar kendinden sogutuyorlar. Aile hep ailee. Yetistiren bu erkekleri yetistiren annelerin pof poflamasi. Babalarib da karilarina hayvan gibi davranip cocuklarina booyle ornek olmalari
Nasil bi yol izliyorsunuz peki? Ya eminim iste. Bakin cocugum olsun ona bakmama yedirdigim yemege giydirme seklime heeerseyime karisir herseyime. Inanin karisirBenim eşim de sizin eşiniz gibi. En ufak bi şeyden tartışma yaratır. Ev işlerine hiç yardımcı olmaz, benden de dört dörtlük temizlik bekler. Çocuk olunca hayatı iyice cehenneme çeviriyorlar. Boşanmak istiyorum ayrılmıyor da. Allah yardımcımız olsun.
Ya dediginiz gibi bunun azi cogu mu var. Aklim almiyorr750 ml kavanozun nesi azmis yahu? Bunun azi cogu mu var?
Kendisi cok saygili mi ki saygi bekliyor?
Allah yardim etsin ne diyimmm. Evlendikten sonra sikayet ettikleri anneleri kiymetli oluyorrSabahtn beri nnesinde. Dün diyo ki gelince evde durmuyorum. Demin aradım evdeyim oturuyorum. Madem oturacak kadar vaktin var gel evinde çocuğunla otur mal herif işte
Zaten o yuzden bu kadar zaman bosverdim. 2.5 sene az degil kim 2 gunde bir tartisma falan. Ama cok dusunuyorum. Allah bilir tabiii kj ama onnnca yil boyle gecer mi? Cocugun onunde de azarlar asagilar. Zaten kwndi annelerine hiiiic saygilari yok. Neden? Babalari saglamis bunu. Hayvan gibi davranmis kadina. Hep ev ayaga kalkarmis. Ornek almis iste.. bilmiyirum(
Hicbirsey unutulmuyir ki. Benim kocamin asla ole seyleri yok mesela. Evden ise iseten eve hep. Ama bu sinir bu ufacik seyde saca basa yapismasi..Canım maalesef değişmiyorlar, belki kaybetme korkusu olursa bilmiyorum bir de bu sebeple (konu sahibinin konusunu kasdetmiyorum onda şiddet de var) kim boşanır. Babam hastalandı 5 ay sonra vefat etti, o süreçte anneme çok düşkün oldu kadın yanından ayrılmasın istiyordu. Annem de dedi ki sen beni gencecik yaşımda (17 yaşında evlenmiş) yalnız bırakıp gidiyordun, 60 yaşımdan sonra sevsen ne olur.
Tabii. Herseyi yapan ben. En bas sorunumuz saygi. Mesela anneme falan saygi vermedigi icin kavga anlarinda sayar.. coook dokunur. Ben onun olmus babasina hic beddua etmezdm mesela.(icimden ediiyirum) ama baktim aileme laf ediyor her kavgada icimden beddualar etmeye baslaidm yattgi yerde rahat edemesin. Boyle sinir bi evlat yarattihi icin dyorumKonunuzdan bile belli. Nekadar bunalımda olduğunuz. Bazı erkeklere göre evlilik ne karım hızmetçi, köle, anne ev bekçisimi. Konularda bukadar daralan kadınlar gerçekte neler yaşıyordur. Nasıl başa çıkılır?? Adama sorsan napıyorumki..
Boooooooooooasssssveriiiiiiinnnnnnnn. Sakiiinnn ama sakinnn evlenmeyin. Bakin cook net soyluyorum. Biz hep kavga ederdik ama boyle hakaret soddet yoktu tabi. Bbam duguna 5 ay kala at nisnai dedi yok dedim. Appptal kafamEvet bir sürü
Kocanız sinir hastası olmuş resmen psikoloji durumu iyi değil gibi sanki .Evde pişirilen şeyden konu komşuya vs vermek çok sevap ama vermek zorunda da değilsiniz ki herkesin evinde pişer aşure vs bu kadar abartmaya ne gerek var yani başkaları için eşiniz sizi kırıyor yıpratıyor üzüyor evlendiğinize pişman ediyor..Bence destek almalı bir an evvel yoksa sizinde psikolojiniz bozulacak bu gidişle..Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
Cok nadir insan var. Boyle evde buyudum boyle olmycam ben diye.. ama cok nadir:)Yok tam tersine başka türlüsünü bilmediği için, önündeki rol modeli babası olduğu için beğenmese de aynısını yapar insan
Doktor verdi tabiki de...ama kendi halinin düzelmedigini anladi ve kabul etti...şöyle söyleyeyim 9 sene senin bahsettigin kisilik tarzı ve davraniş türevleriyle yasadim...son 5 senedir ilac kullaniyor..ve şaka gibi diyorum..en güzel genclik yillarimiz gereksiz öfkelerle rezil olmusSiz mi verdiniz doktor mu?
Aaa herseyden anlar. Bi bayana cevap verdim dun. Evdeki camasir suyunu neden bimin markasindan aliyorum domestos almiyroum diye kavga eden biri. Neden cayi aksamdan cope dokmuyorum sabah dokuyorum diye kavga eden biri. Tezgahta plastik bulasikligi tutma dandik duruyo diye karisan biri....Asure dagitimindan koca ne anlar ya? Asureyi yapan sensin dagitan sensin. Asureyi al kafasindan dök
Ne yalan soyliyim siniri heeep vardi. Ama soyle ki sinirlenir soylenir ben hep alttan alir ya kus ayrilmayalm dersim. Sevgiliydik ya.. yatisirdi ederdi hatasini anlardi iyi olurduk. En baslarda da vursugunda ya da jttiginde pisman olup kendini karanlik odaya kapatmsligi var. Amaaaaa.... olaylar tekrar edince asssssla pismanligi kalmadiEn başta flört zamanlarınızda da bu şekilde herhangi bir olaya duruma böylesi şiddetli tepki veriyor muydu. Siz alttan almaya çalıştığınız ya da tolere etmeye çalıştığınız zaman hatasını anlıyormu.
Bisyeleri hali altina supurmwyi o kadar ezberlemisim ki bunu coook farkindayim ama asla asamiyirum. Asla.. psikolaga gitmeyi duaundum bana net biseyler desin diye ama ozele de gucum yok her seferinde 400 500 nasil veriyimEvliliğe devam ederek ancak kendine eziyete devam edeceğin görüşündeyim.
Bunu kendine lütfen yapma.
Şu noktada Düşüneceğin asla annen değil.
Hayatın mahvolmuş halde, bunu gerçekten göremiyor musun ?
Ya olayi hep kendi benligine ceviriyir. Neden dedigini yapmiyormusum neden hep cevap veriyirmusum vs. Saygi diye diye olecek. Yoklugunu cektigi sey hep.Kocanız sinir hastası olmuş resmen psikoloji durumu iyi değil gibi sanki .Evde pişirilen şeyden konu komşuya vs vermek çok sevap ama vermek zorunda da değilsiniz ki herkesin evinde pişer aşure vs bu kadar abartmaya ne gerek var yani başkaları için eşiniz sizi kırıyor yıpratıyor üzüyor evlendiğinize pişman ediyor..Bence destek almalı bir an evvel yoksa sizinde psikolojiniz bozulacak bu gidişle..
Doktoea asla goturemem. Tek sorunun benim cevaplarim ve saygisizligim oldugunu dusunuyor:)) arastirip kendim mi biseyler versem acaba? Ozelden yazar misinz banaDoktor verdi tabiki de...ama kendi halinin düzelmedigini anladi ve kabul etti...şöyle söyleyeyim 9 sene senin bahsettigin kisilik tarzı ve davraniş türevleriyle yasadim...son 5 senedir ilac kullaniyor..ve şaka gibi diyorum..en güzel genclik yillarimiz gereksiz öfkelerle rezil olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?