keske hep nisanli kalsaydim offf

Evlenemeseydin o zamn da bugününü arardın, bence şükretmeyi bilmeli.. Hayatını paylaştığın biri var, onca yalnız varken sen biriyle birlikte yaşlanıyorsun , çok şükret

Eski heyecanın kalmaması normal..
Ama başka problemler de mi var? Kişiliği mi değişti evlenince?

Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor

Nisanli oldugumuz gunleri hatirlamak bile istemiyorum surekli kavga surekli gurultu evlendik huzura erdik resmen

Ikimiz de evliligin ne oldugunu bilerek gercekleriyle egrisiyle dogrusuyla yanlisiyla her seyi goze alarak evlendik ve evliliginizde mutluyuz

Birbirimizin her halini goruyoruz iyi kotu temiz pis :) Bence olumsuz dusunceleri birakin evlilik budur zaten iyi kotu hayati paylasmaktir cok buyuk anlamlar yuklemeyin ve esinizi oldugu gibi kabullenin

Eskiden el ele tutusmak bile heyecan verirdi simdi vermiyor cunku cok daha fazlasi yasaniyor evlenince, ee bu tarz seyleri normal gormek lazim boyle olur cunku bazi heyecanlar azalir kaybolur normaldir baska turlu heyecanlar elde edilebilir :)

Bizde nisanliyken her gün geziyoduk her gün.disardaydik surekli mesajlasiyodk ama evlenince sorumluluğun oluyo ev gecindiriyosn eskisi gbi gezemezsn ki biseyler degiscek tabiki sevginiz bitmesn yeter ki

evlenmeden once beni dogal halimle degil,sacim basim yapili azcikta olsa makyajli halde gormus begenmis ve benimle ciddi dusundugunu soyleyen kimseyi ciddiye almadim ben..
esim beni en paspal halimle tanidi,mezuniyet oncesi tez yazip finaller icin pinekliyordum ve elimde mutemadiyen adet olan kizce gibi halleylerle marslarla dolasiyordum.tipime bakar bakar gulme krizine girerdi o halimle cok sevdi beni,bende onun cebinde 5 kurus olmayan halini sevdim..ogrencilik bitip evlenince e is guc sahibi olunca insan kendine ceki duzen veriyor,arada saldim cayira olsa da ben bu adami/ kadini herhaliyle begendim zaten diyip gecistiriyor insan..
esim bana kizdiginda intikam icin gaz cikarip kacar mesela bende eger intikam aldigi sirada yataktaysa onu yorganin altina alir bayilmasini saglarim
evliligi cok ciddiye alarak yasarsan 3 gun sonra yaprak dokumune doner ruh halin..herseyin iyi tarafindan bak,eger bu adamla omur gecireceksen armudun uzumun sapini cok didiklememelisin.

Ay bence en kötü dönem nişanlılık çok sıkıntılıydı. Ama görücü usulü ya da kısa bir tanışma süresi ile evlendiyseniz nişanlılık hoşbeş geliyor evlenince çakılıyor herşey.

Yorumlariniz super icim acildi siz yazdikta fikirlerim degisti azcik

Yorumlariniz super icim acildi siz yazdikta fikirlerim degisti azcik
Canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama bence gerçekten doğru insan sa eğer evlilik kadar güzel birşey yok...hakkaten iyi gün kötü gün o zaman anlaşılıyor nişanlıyken dedğin gibi gez toz eğlen kafasındaydık bizde ama evlenince paylaşmayı öğrendik bana öyle geliyor hele bide bebisin olursa bak seeen tadından yenmez :) benimde fikrim yok kasma kendini :)

Dört dörtlük evlilik tanımlaması nedir bilmem ama ben evliliğinden çok memnunum. Eşim ilk tanıdığım da ne idiyse şimdi de o. Zaman gecip paylaştıklarını arttıkça daha çok mutlu oluyoruz. Bu galiba evlenirken ne istediğini bilme, es seçerken gözünü açma, en önemlisi de olgunken olgun bir erkekle evlenmenin doğal sonucu...

Biz ikimiz 22 yasindaydik 6 yillik evliyim ikimizde cocuk sayilirdik simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim

Sorun kirlisi gazi degil sorun heyecanin kalmamasi biz kadinlar cicege benzeriz suyu erkek veriri oda olmayinca kururuuz erkekler bize istedigimizi verse ilgilense en tembel kadin bile kalkar donunu bile yikar
ya ben size bir şey diyim mi kadınlar çiçek falan değildir arkadaşım neden biz kadınlar kendimizi böyle görüyoruz ki ay biz çiçeğiz ay ben piremsesim bana ilgi göstersinle falan kadınlık mı olur yaa biz kendimizi böyle ezik kırılgan görürsek adamlar nasıl görsün senin konunla alakalı değil belki ama çok yanlış düşünüyorsun kadın kadındır çiçek babandır diye bi laf var duydun mu bilmiyorum ama çok doğru yani kadın dediğin güçlü olmalı çiçek gibi kırılgan ve nazik değil sen de böyle kendini hala piremsez olarak görmeyip hayatın gerçeklerine odaklanırsan adam da bu kadar batmaz gözüne

Yani normal aslında bence artık elde ettiği için rahat oluyor. Kişilerden kişiye fark vardır elbet ama genel mana da tabiki nişanlılık daha romantik daha ilgilidir.

Şahsen ben nişanlıyım tabi ki bir an önce evlenip ona kavuşmak istiyorum ama bi yandan da özlemek falan da tadı başka bakalım evlennce biz nolcaz

Daha az önce nişanlımla heyecanımız hiç bitmesin diye dualar ettik sözler verdik. 2 haftacık kaldı biran önce kavuşmak için sabırsızlanıyoruz. Ama Şimdi bu konuyu okuyunca düşündüm ki erkekler de istemsiz değişiyor. Yoksa onlar da ister karısına ilk günkü heyecanla yaklaşmayı. Acaba bizde mi bi problem var

Insallah mutlu olursun eminol ilk aylar cok guzel ama cicim aylari bitiyor gecim aylari felan derken evlilikte insanlarin tanimadigi kisilikler cikiyor bosuna dememisler ayni evde yasayinca isler degisiyor.

Onceden onu opebilmek icin nerelerde gorusurduk ama evlenince dogru duzgun opusmede bitiyor.yani anliyacagin hersey siradanlasiyor tabi herkez boyle olacak diye bir durum yok kisiden kisiye degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…