- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.523
- 1.123
Merhabalar..
Her daim arkadaş konusunda seçici oldum..
Herkese güvenilmeyeceğini bildiğim halde gecen yıl okul sezonunun başlamasıyla bir hatunla arkadaş oldum yaşça benden büyük.
Çok da iyi anlaşıyorduk tabiri caizse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu.
Ufacık bir nedenden dolayı küstü evet evet 42 yaşındaki kadın ufacık bir sebepden çocuk gibi küstü gitti. telefonlarıma cvp vermedi vs.
sonrada facebook'dan engelledi çocuğunu çocuğumun arkadaş listesinden çıkardı
çıkarmadan önce facebook'dan laf soktu defalarca hepsine sustum..
Sonrasında akşam hiç bişe olmamış gibi geldi evime çocucuğuyla böyle olmasaydı ben alındım gibi laflar etti. Bende küsebilirsin çocuğuna yansıtmanın alemi ne? dediğimde özür diledi yaptığının yanlış olduğunu söyledi ve hallettik mevzuyu diye ayrıldık..
Ertesi gün yine tripler,alınmalar,tavırlar.. sen bana uzaktan el salladın, istemeyerek güle güle dedin sen yanıma gelcektim ben 42 yaşındayım ben mi ayağına gelim gibi saç sapan laflar..
Ben de mesafe koydum çünkü bir dediği bir dediğini tutmayıp tutarsız davranmaya başladı ürktüm açıkcası şizofren mi acaba diye bile düşündüm.
Sonra sessizce ben kendimi geri çektim sustum..
Arkamdan demediği kalmadı
görüştüğümüz ortak arkadaşlarıma aramızda geçen sohbetler, kimin hakkında ne konuşmuşuzlar,işte efendim senin hakkında konuşuyodu da şimdi senle mi iyi onun hakkında konuşuyodu da o mu iyi?
İyi bişe değil evet bi başkaları hakkında yorum yaptık ama yapTIK ben duvarla mı konuştum
Bişi yapılmışsa yalnız yapılmamıştır..
Ve konuşulan orda kalır..
Onunla görüşmüyorum diye beni diğer arakadaşlarımla da görüştürmek istemiyo
Herkes tırstı kadından tehlikeli biri bu nerden buldun diyolar bana.
Çok moralim bozuk ve hala susmaya devam ediyorum..
Kimseyle konuşmak,görüşmek istemiyorum
Bir defa kavga edicekmişsin ya arkadaşınla nasıl biri olduğunu anlayasın kavga etsek gam yemicem minnacık bi olaydan bunlar yapılır mı?
içim dolu doluydu bunu yaşayan yalnız ben değilim dimi
Her daim arkadaş konusunda seçici oldum..
Herkese güvenilmeyeceğini bildiğim halde gecen yıl okul sezonunun başlamasıyla bir hatunla arkadaş oldum yaşça benden büyük.
Çok da iyi anlaşıyorduk tabiri caizse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu.
Ufacık bir nedenden dolayı küstü evet evet 42 yaşındaki kadın ufacık bir sebepden çocuk gibi küstü gitti. telefonlarıma cvp vermedi vs.
sonrada facebook'dan engelledi çocuğunu çocuğumun arkadaş listesinden çıkardı
çıkarmadan önce facebook'dan laf soktu defalarca hepsine sustum..
Sonrasında akşam hiç bişe olmamış gibi geldi evime çocucuğuyla böyle olmasaydı ben alındım gibi laflar etti. Bende küsebilirsin çocuğuna yansıtmanın alemi ne? dediğimde özür diledi yaptığının yanlış olduğunu söyledi ve hallettik mevzuyu diye ayrıldık..
Ertesi gün yine tripler,alınmalar,tavırlar.. sen bana uzaktan el salladın, istemeyerek güle güle dedin sen yanıma gelcektim ben 42 yaşındayım ben mi ayağına gelim gibi saç sapan laflar..
Ben de mesafe koydum çünkü bir dediği bir dediğini tutmayıp tutarsız davranmaya başladı ürktüm açıkcası şizofren mi acaba diye bile düşündüm.
Sonra sessizce ben kendimi geri çektim sustum..
Arkamdan demediği kalmadı
görüştüğümüz ortak arkadaşlarıma aramızda geçen sohbetler, kimin hakkında ne konuşmuşuzlar,işte efendim senin hakkında konuşuyodu da şimdi senle mi iyi onun hakkında konuşuyodu da o mu iyi?
İyi bişe değil evet bi başkaları hakkında yorum yaptık ama yapTIK ben duvarla mı konuştum
Bişi yapılmışsa yalnız yapılmamıştır..
Ve konuşulan orda kalır..
Onunla görüşmüyorum diye beni diğer arakadaşlarımla da görüştürmek istemiyo
Herkes tırstı kadından tehlikeli biri bu nerden buldun diyolar bana.
Çok moralim bozuk ve hala susmaya devam ediyorum..
Kimseyle konuşmak,görüşmek istemiyorum
Bir defa kavga edicekmişsin ya arkadaşınla nasıl biri olduğunu anlayasın kavga etsek gam yemicem minnacık bi olaydan bunlar yapılır mı?
içim dolu doluydu bunu yaşayan yalnız ben değilim dimi

Son düzenleme: