Keşke hiç arkadaş olmasaydık..

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.257
115.523
1.123
Merhabalar..

Her daim arkadaş konusunda seçici oldum..

Herkese güvenilmeyeceğini bildiğim halde gecen yıl okul sezonunun başlamasıyla bir hatunla arkadaş oldum yaşça benden büyük.
Çok da iyi anlaşıyorduk tabiri caizse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu.
Ufacık bir nedenden dolayı küstü evet evet 42 yaşındaki kadın ufacık bir sebepden çocuk gibi küstü gitti. telefonlarıma cvp vermedi vs.
sonrada facebook'dan engelledi çocuğunu çocuğumun arkadaş listesinden çıkardı
çıkarmadan önce facebook'dan laf soktu defalarca hepsine sustum..

Sonrasında akşam hiç bişe olmamış gibi geldi evime çocucuğuyla böyle olmasaydı ben alındım gibi laflar etti. Bende küsebilirsin çocuğuna yansıtmanın alemi ne? dediğimde özür diledi yaptığının yanlış olduğunu söyledi ve hallettik mevzuyu diye ayrıldık..

Ertesi gün yine tripler,alınmalar,tavırlar.. sen bana uzaktan el salladın, istemeyerek güle güle dedin sen yanıma gelcektim ben 42 yaşındayım ben mi ayağına gelim gibi saç sapan laflar..

Ben de mesafe koydum çünkü bir dediği bir dediğini tutmayıp tutarsız davranmaya başladı ürktüm açıkcası şizofren mi acaba diye bile düşündüm.

Sonra sessizce ben kendimi geri çektim sustum..

Arkamdan demediği kalmadı
görüştüğümüz ortak arkadaşlarıma aramızda geçen sohbetler, kimin hakkında ne konuşmuşuzlar,işte efendim senin hakkında konuşuyodu da şimdi senle mi iyi onun hakkında konuşuyodu da o mu iyi?

İyi bişe değil evet bi başkaları hakkında yorum yaptık ama yapTIK ben duvarla mı konuştum
Bişi yapılmışsa yalnız yapılmamıştır..
Ve konuşulan orda kalır..

Onunla görüşmüyorum diye beni diğer arakadaşlarımla da görüştürmek istemiyo

Herkes tırstı kadından tehlikeli biri bu nerden buldun diyolar bana.

Çok moralim bozuk ve hala susmaya devam ediyorum..

Kimseyle konuşmak,görüşmek istemiyorum

Bir defa kavga edicekmişsin ya arkadaşınla nasıl biri olduğunu anlayasın kavga etsek gam yemicem minnacık bi olaydan bunlar yapılır mı?

içim dolu doluydu bunu yaşayan yalnız ben değilim dimi:(

Son düzenleme:
Merhabalar..

Her daim arkadaş konusunda seçici oldum..

Herkese güvenilmeyeceğini bildiğim halde gecen yıl okul sezonunun başlamasıyla bir hatunla arkadaş oldum yaşça benden büyük.
Çok da iyi anlaşıyorduk tabiri caizse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu.
Ufacık bir nedenden dolayı küstü evet evet 42 yaşındaki kadın ufacık bir sebepden çocuk gibi küstü gitti. telefonlarıma cvp vermedi vs.
sonrada facebook'dan engelledi çocuğunu çocuğumun arkadaş listesinden çıkardı
çıkarmadan önce facebook'dan laf soktu defalarca hepsine sustum..

Sonrasında akşam hiç bişe olmamış gibi geldi evime çocucuğuyla böyle olmasaydı ben alındım gibi laflar etti. Bende küsebilirsin çocuğuna yansıtmanın alemi ne? dediğimde özür diledi yaptığının yanlış olduğunu söyledi ve hallettik mevzuyu diye ayrıldık..

Ertesi gün yine tripler,alınmalar,tavırlar.. sen bana uzaktan el salladın, istemeyerek güle güle dedin sen yanıma gelcektim ben 42 yaşındayım ben mi ayağına gelim gibi saç sapan laflar..

Ben de mesafe koydum çünkü bir dediği bir dediğini tutmayıp tutarsız davranmaya başladı ürktüm açıkcası şizofren mi acaba diye bile düşündüm.

Sonra sessizce ben kendimi geri çektim sustum..

Arkamdan demediği kalmadı
görüştüğümüz ortak arkadaşlarıma aramızda geçen sohbetler, kimin hakkında ne konuşmuşuzlar,işte efendim senin hakkında konuşuyodu da şimdi senle mi iyi onun hakkında konuşuyodu da o mu iyi?

İyi bişe değil evet bi başkaları hakkında yorum yaptık ama yapTIK ben duvarla mı konuştum
Bişi yapılmışsa yalnız yapılmamıştır..
Ve konuşulan orda kalır..

Onunla görüşmüyorum diye beni diğer arakadaşlarımla da görüştürmek istemiyo

Herkes tırstı kadından tehlikeli biri bu nerden buldun diyolar bana.

Çok moralim bozuk ve hala susmaya devam ediyorum..

Kimseyle konuşmak,görüşmek istemiyorum

Bir defa kavga edicekmişsin ya arkadaşınla nasıl biri olduğunu anlayasın kavga etsek gam yemicem minnacık bi olaydan bunlar yapılır mı?

içim dolu doluydu bunu yaşayan yalnız ben değilim dimi:(

böyle mal insan çok canım sen hiç kafanı yorma böyle salakları adam yerine koyma yol ver gitsin muhattap olma:41: böylelerin ağzına iki tane çakasım geliyor kaşınıyorlar resmen :4: sen sakın şeytana uyma:20:

böyle mal insan çok canım sen hiç kafanı yorma böyle salakları adam yerine koyma yol ver gitsin muhattap olma:41: böylelerin ağzına iki tane çakasım geliyor kaşınıyorlar resmen :4: sen sakın şeytana uyma:20:

yok cnm ben hala susuyorum birisi sorsa bile onu bana yoo iyiyiz bi sorun yok diyorum ama dün çok moralim bozuldu kime ne yorum yaptıysak ben konuşmuşum sadece gibi lanse edip benim aramı bozuyo herkesle ben konuşmak istemiyorum onun dediğ şeyleri onun bunun arkasından söylediklerine kendime yakıştırmıyorum..
aynı masada oturduk yedik içtik güldük eğlendik onların hatrına insanlar arkadaşlık yapar analşamazlar biter ve orda kalır hatıralar ama anlamıyo telf anlattım söyledim izah ettim anladı sandım bana beddua ediyomuş.
Ben adını dahi kimseye anmıyorum benden ne istiyo bilmiyorum üzülüyorum

canını niye sıkıyorsun ki?

kapasite belli :1::ssz: değmez :34::34:

Benim üzüldüğüm yer ben değer verdim insan yerine koydum beraber vakit geçirdik güldük ağladık insanı 1 defa sırtından indirince böylemi yapması lazım az bi insan olsun onurlu olsun asil olsun sussun uğraşmasın benle istediğim bu ama anlatmak istemiyorum artık anlattım anlamadı yüzyüze gelmek istemiyorum gelsem kavga ederim çünki susmaya devam edicem bozsun aramı kimle isterse napim artık kime ne anlatim çocuk gibi nebiçim iştir anlamadım gitti yaka silktim yemin ediyorum.

amannn salla . kimseyle samimi olmaya gelmiyor . çok samimi olmayacaksın aslında sırlarını paylaşmayacaksın . sonra hemen yayıyorlar . bozuşunca falan . ne bileyim kötü birşey . en iyisi sen artık onla görüşme . benimde bir arkadaşım vardı küçükken . ilkokul arkadaşım küsmüştük . anneside annemle küsmüş . ne saaçma . buu kadar küçük beyinli oluyor bazı insanlar . hayır çocuk bu küser barışır yani anneye ne oluyor . koca kadın ya bunlar . hiç geliştirememişler kendilerini heralde . güler geçerim hide tınlamam ben olsam . annemde gülmüştü zaten ama insanında garibine gidiyor tabi . ilginç tipler işte .

amannn salla . kimseyle samimi olmaya gelmiyor . çok samimi olmayacaksın aslında sırlarını paylaşmayacaksın . sonra hemen yayıyorlar . bozuşunca falan . ne bileyim kötü birşey . en iyisi sen artık onla görüşme . benimde bir arkadaşım vardı küçükken . ilkokul arkadaşım küsmüştük . anneside annemle küsmüş . ne saaçma . buu kadar küçük beyinli oluyor bazı insanlar . hayır çocuk bu küser barışır yani anneye ne oluyor . koca kadın ya bunlar . hiç geliştirememişler kendilerini heralde . güler geçerim hide tınlamam ben olsam . annemde gülmüştü zaten ama insanında garibine gidiyor tabi . ilginç tipler işte .

Ben arkadaşımla iyisiylede kötüsüylede ne konuştuysam orda kalır
bende şimdi gidip alt komşusuna üst komşusuna ona buna sana şöyle dedi böyle dedi diye kapı kapı gezim mi nekadar ayıp bişe yahu ben kendime yakıştırmam ama iki kadın bir araya ister istemez yorum yapılıyo konuşuluyo o bu olmasa bile kendimle ilgili ailemle ilgili konuşuyoruz yani şok oldum
şaşırdım böylesini ilk defa görüyorum şaşkınım da hala.
kadın takıntılı beni bırakmıcak gibi uğraşcak benle bide bana tlf onla iyisin bunla iyisin gibi bi de sorguya çekiyo beni ya ben kimseye hesap vermem dedim
Kiminle arkadaşlık edeceğime kimse karışamaz dedim.

Mesela ben beni istemeyni ben hiç istemem derim geçerim..
insanların canını yakmakdan hoşlanıyo bazı sadistler sanırsam
mutlu olmayanlar mutlu olanlarıdabmutsuz etmeye çabalarmış ya o misal.

Benle uğraşmaz inş artık sabrım taşcak diye korkuyorum.

Kadının sizi kıskanmış olma ihtimali var mı acaba? Genellikle bu tip şeyler yüzünden sürekli trip halinde olup laf sokarlar.

Back
X