Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 1,5 yıllık bir ilişkim var.Ben daha önce evlenip ayrıldım.Birlikte olduğum kişi de daha önce bir evlilik yaşamış 1 oğlu var.Çocuğa babaanesi bakıyor.Çünkü annesi ayrılırken velayeti babaya vermiş ve aramıyor sormuyor..Ayda yılda bir hediye yolluyormuş 2 yıldan fazla bir süredir de çocuğu görmüyor.Mesela doğumgününde aramış babası gel diye kadın ona bile gelmemiş..İlk zamanlar ne yaptın da bu kadın çocuğundan bile vazgecmiş diye birlikte olduğum adama baskı yapıyordum.Onu suçluyordum..Hiç sesini çıkartmıyordu o kadın hakkında iyi ya da kötü hiç birşey demiyordu.Sadece kendi tercihi nasıl isterse öyle yapsın diyordu.
Geçen çok samimi olduğumuz arkadaşı ve eşine misafir olduk.Birlikte olduğum adamın geçmişini bilen önceki evliliğine tanık olan biri bu misafir olduğumuz arkadaşı..Konu geçmişten açıldı.Orada öğrendim ki birlikte olduğum adam aldatılmış.En yakın arkadaşı ve eşi tarafından.Hem de bu misafir olduğumuz adam yakalamış onları el ele...Haber vermiş buna gidince ne görsün sarmaş dolaşlar.Bu sebeple boşanmışlar...
Ben yorum yapmadım hiç birşey demedim.
Geçen gün evlilikten konu açıldı yine evlenelim artık dedi bana.Evlilik konusunda rahatsızlıklarımdan dolayı kendime güvenmiyordum ama onun ilgisi anlayışı en sonunda bana 'tamam' dedirtti.
Ailelere haber verdik.Onaylandı.Her şey yolundaydı.
Sonra bu hanımefendi bizim evleneceğimizi duymuş.Aradı.Ertele dedi.Paraya ihtiyacı olduğunu söyledi evlenirsen bana para vermezsin dedi açık açık..Ona evleneceğimizi ama yine de ihtiyacı varsa yardımcı olabileceğini söyledi taa ki ayrılma sebepleri o adamla hala birlikte olduklarını gözlerimizle gördüğümüz güne kadar..
Haklı olarak çok sinirlenmişti bir ton hakaret etti ikisine de..İçinde ne varsa söylemek isteyipte sustuğu ne varsa söyledi.Olaylar büyüdü hakaretler başladı.İş bana kadar uzayınca dayanamadım.Adam madem bu kadar kıymetliydi neden aldattın neden boşandın?Şimdi başka bir hayatı olunca mı değerli oldu?..Çok sinirlendim ama yine sustum.
Abuk subuk mesajlar gelmeye başladı hiç birine cevap yazmadım ama en sonuncusu beni de çileden çıkarttı.Cevap yazma gereği duydum.
Yazdığım aynen şu;
Eğer gercekten muhatap alınmaya layık ve kişilikli bir kadın olsaydın ayrılma sebebin olan adamla hala birlikte olduğun halde nişanlımdan dilenmezdin ki aradığında cocuğunun akıbetini sormadın bile hiç mi merak etmiyorsun oğlum nasıl diye?.Ben çok yüzsüz gördüm ama senin kadarını ilk defa görüyorum.Beni mesajlarınla istediğin kadar taciz edebilirsin gülüp geçiyorum.Belki sana eziyet etmiş olabilir bu yüzden aşkı huzuru başkasında bulmuş olabilirsin.Bunu evlilik çatısı altındayken yapman tartışılsada seni anlayabilirim ama sen mutsuz oldun diye beni de mutsuz etmeye çalışmana gerek yok çünkü bil ki biz mutluyuz.Senin gibi on tane daha sefil gelse bozamaz ilişkimizi.İkinci birliktelikler her zaman daha iyidir ilkinde yaptığın hataları yapmazsın bu sebeple el üstünde tutuluyorum ve el üstünde tutuyorum.Sen kendi yanlışlarının içinde boğul garip ilişkiler yaşamaya devam et..Ama tüm bunları yaşarken de ^^ANNE^^olduğunu unutma..Çocuğundan utan.
Abarttım mı yanlış mı yaptım hiç karışmasa mıydım??? içime dert oldu..
Niye eski eşe nafaka veriyor çocukta onda değilmiş.
Dahası kusurlu olan taraf diğer tarafsa nafaka verilmiyor diye biliyorum.
Acaba aldatılma olayını gündeme getirmeden mi boşandılar.
Çocuğunu 2 yıl görmeyen,arayıp sormayan anne benim aklımın
almadığı-alamadığı bir durum.
Ucunun sana dokundugu halde cevap vermemek mümkün olabilir miydi bilemiyorum?
Hem hayatında baskası varmıs, hem hala o kisiyle birlikteymis hala sizden ne istiyor aklım almıyor?
Cocuk desen görmüyor, kendisi bırakmıs velayetini.
Bu huzursuz etme cabası niye anlam veremedim?
Nafaka değil anlaşmalı boşanmışlar..Kadın istiyor işte bu da çocuğumun annesi kimseye muhtaç olmasın diye yardımcı olurum demiş zamanında olmuşta ama çocuğu arayıp sormayınca yardımı kesmiş zaten kadın da işe başlamış çalışıyor hala neyin davasında anlamıyorum ki...Çok iyi niyetli çok ayrılırken yüzüne vurmamış bile beni aldattın diye..
Anladığım bu işler hiç adaletli olmuyor.Kadın aldatıyor,çocuğunu aramıyor,görmüyor.
Eski eşten yüzsüzce para isteyebiliyor.Evet bu bana göre yüzsüzlük,utanmazlık.
Çocuk kadında olsa anlarım,hatta hakta veririm.Ama böyle bir olayın üstüne
nasıl bir insan para istemeye devam edebilir ki?
Sizin numaranızı nasıl bulupta mesaj çektiki bu kadın?
Bence muhatap olmayın ve size ulaşmasını engellemeye çalışın.
ah bu kıskançlık!!
eski eş yeni nişanlıyı çok kıskanmış ve bütün çirkefliğini göstermiş bence..adam evlilik kararı alana kadar sesi soluğu çıkmazken birden bire ortaya çıkması çok manidar!
yalnız nişanlınız da çok enteresan bir insan..kendisini en yakın arkadaşıyla aldatan ve halen onunla birlikte olan,2 yıldır çocuğunu aramayan kadına para yollaması mantıklı mı sizce? hadi çocuğun velayeti anne de olur baba da nafaka verir bakmak zorundadır bunu anlarım ancak diğer türlüsü ilginç geldi bana..
çalışan koskoca kadın,nişanlınız annnesi mi babası mı ne diye onunla ilgileniyor hala?
ben olsam taciz msjlarına karşılık verir miydim bilmiyorum ama bu kadını birinin durdurması gerek onu biliyorum.yoksa mutsuz edecek sizi.
Nasıl biri anlamıyorum ki hem başkası olacak hem de eski eşimle bağları kopartmayayım diye düşünüyor.Sanırım beklemiyordu hayatında yeni biri olacağını ki bana mesajında;istesem onu bir telefonuma bakar yeniden birlikte oluruz sen ne sanıyorsun ???yazmıştı..
Çok garip biri çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?