Keşke hiç karışmasaydım...

Neyi anlıyorsun? Nişanlının aldatılmasını mı anlıyorsun? Aynı şeyi nişanlın yapmış olsaydı anlayacak mıydın? Onunla beraber olmaya devam eder miydin?

Kadın yakalanmasaydı sinsice aldatmaya devam edecekti bunu anlayabildin mi? Ne kadar soğuk kanlısınız yahu...

Öncelikle söylemeden geçemeyeceğim, çok okunaklı yazmışsınız. bu tarz yazılan konular sayfalarca bile olsa, bir nefeste okunur..

konuya gelirsek, sinirle atılan mesaj, pişman olmaya gerek yok. güzel de yazmışsınız, birinin bu kadını durdurması lazım. ama bir daha ki sefere bunu siz yapmaya çalışmayın.
sizi huzursuz etmek istediği belli, muhatap olmayın. muhtemelen yine oyunlarına, terbiyesizliklerine devam eder. o zaman da siz nişanlınızın yanından manevi desteğinizi kesinlikle çekmeyin, ki boşa uğraşa dursun kendi kendine..

evliyken kocasını en yakın arkadaşıyla aldatan, çocuğunu 2 senedir görmeyen arayıp sormayan kadından hayırlı ne gelebilir ki?
çirkeflikten başka işi yok herhalde

Nişanlım bipolar..Duygulanım bozukluğu var sinirini öfkesini 3 birim fazla yaşıyor.Onunla evliyken tedavi olmayı reddediyormuş.Artık tedavi olmaya başladı ve hastalığı remisyonda..Yani artık normal insanlar gibi.Bu yüzden sana eziyet etmiş olabilir demiştim..Bunu anlarım demek istemiştim.

Geçmiş olsun ama yemedim, hastalığın arkasına sığınıp lafı değiştirmeyin. Benim anladığım kadının aldatmasını anlayabildiğin. Aynı anlayışı mutsuz olan her çift için göstermek gerekiyor galiba.

iyi yapmışsın boşver artık son noktaya getirmiş seni..
herkesin bi sabrı var tabi sende patlamışsın...
ileri fln da gitmemişsin....

Eşin ne dedi peki karşılık vermene?
Ona para vermesine gerek yok ki.
O kim ki para verecek?
Çocuğun velayeti de babada olduğu halde, bu ne yüzsüzlük.

Çok bulaşma, ama eşine de söyle kesin bi tavırla atsın başınızdan o pisliği, yoksa huzurunuzu bozar.

belli ki kadın sorunlu bir tip kıskançlık damarı kabarmış
bundan sonra hiç muhatap olma eğer bu şekilde rahatsız etmeye devam ederse şikayetçi olun derim

Cümleme 'BUNU EVLİLİK ÇATISI ALTINDA YAPMIŞ OLMAN TARTIŞILIR'olarak başlamıştım.
Konumuz bu değil ki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…