keşke hiç mesaj atmasaydım.

Canım bu olayların tepkilerin dozajı gittikçe artacaktır Dediğin gibi anlık durum bildirimi istetecek 30 yaşında aklı başında bi kızsın gerek yok böylesine kaldıramazsın
o anlık durum bildirimi bitmişti benim tepkilerimle o da haber vermiyordu bende . En son bu doktor mevzusunda resmen şok oldum ve devam etmedim.
Böyle bir şey olamaz yani

Ben olsam zaten baştan hiç bulaşma böyle şeylere derdim.... Diyen oldum dinlemeliydin.. Bence başka bir ilişkisi var müneccim değilim olmayada gerek yok

Diyen olduysa dinlemeliydin kaçak göçek erkek bu da.... Neyi neden istediği belli değil öbürüyle küsken yazmış ara düzelince senden uzaklaşmış hep si bu... Araştır çıkmazsa burdayım

Diyen olduysa dinlemeliydin kaçak göçek erkek bu da.... Neyi neden istediği belli değil öbürüyle küsken yazmış ara düzelince senden uzaklaşmış hep si bu... Araştır çıkmazsa burdayım
sonra bambaşka bir duruma evrildi. İlgili vs ama aşırı manyak derecede kıskanç ya da hasta diyeyim çünkü yaptığı kıskançlıkta değil bambaska bir şey.

Bu saçmasapan durumları olmadığında iyi biriydi aslında ama tabii ki doktor erkek mi diye sordugunda benim için o defter kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…