keşke hiç mesaj atmasaydım.

Zaten oyle pesinden kosacak bir tip degil. Eften puften bir sebeple tartistik ve ben gorusmek istemedigimi söyledim o da kabul etti. Sonrasinda ozur diledi falan ama birbirimize uygun olmadığımizi soyledim. Sosyal medyada hala takipteyiz ama artik umursamiyorum normal bir duruma dondu . Siradan biri gibi.

Kurtuldum cok sukur:)

Basta beni baya bir manipüle etti fark etmeden. Kendimi suclama donemine girmiştim resmen. En son bu olay kadin cinayetleri gundemdeyken oldu. Aydinlanma yasadim dedim zamansiz uzak dur sonun kotu olacak. Allah'tan kendisini basta belli etti

Ben yay burcuyum ama sanmiyorum sanki ya :) kafasi rahattir bence yay burcunun, özgürlüğüne düşkündür
Beyefendi kendisi özgür canim ..hayati boyunca hep özgür yasamis:) onun derdi karsisindakiyle aslında annesi falan da cok rahat biri bunun sevgilileriyle bir sıkıntısı var. Ailesine falan kızkardeşine , annesine asla boyle degil

Sayın zamansız, size kendi hayatımdan bir örnek vermek isterim. erkek arkadaşım geçmişinde yaşadığı çeşitli travmalardan dolayı (abisi hafif zihinsel engelli ve ne yazık ki onunla daha çok ilgilenilmiş, erkek arkadaşım bu duruma hem hak vermiş hem de ebeveynlik yönünden eksik kalmış ve tek başına büyümüş, ebeveynleri ile doğru ve sağlıklı bir bağlanma süreci yaşayamamış, üstüne bir de babasını da erken sayılacak bir yaşta kaybetmiş) biraz obsesif ve panik birisi. Panik atak tanısı alacak kadar yoğun değil belki ama bayağı bi korkuları var. mesela beni aradığında ve ulaşamadığında hemen gerilir, bir şey mi oldu diye korkar, soğuk soğuk terler. Annesi için de aynı durum geçerli. Mesela kadıncağız bir işi için dışarı çıkar, 1 saate gelirim der, eğer 1 saati geçip de gelmezse erkek arkadaşım dışarıda başına bir hal geldi diye (65 yaşında tansiyon hastası bir kadın) korkar, arar, onu camda bekler, haber alamadan pek sakinleşemez. Ben normalde asla birisinin bana hesap sormasına katlanamam. Ailemden ayrı yaşıyorum onlar dahi bana hesap sormaz. Konuşuruz, haber veririm o kadar. Her gün konuşmayız bile bazen. Benim erkek arjadaşımınki normal bir durum değil, ikimiz de farkındayız, ancak kontrolcülük hissi ile davranmıyor, psikolojik sorunları nedeniyle korku hissiyle yapıyor, bunu bildiğim ve düzelmeye çalıştığı için idare ediyorum. Ve o da gün geçtikçe ilerleme kaydediyor. Çünkü terapi alıyor psikiyatra vs gidiyor. Konuyu nereye bağlayacağım? bu kadar uzun uzun anlattığım erkek arkadaşım bile sizin söylediklerinizi yapmıyor. Üstelik henüz doğru düzgün bir ilişki dahi değil, flört. Boyun eymeyin, izin vermeyin, kontrolcü insan cidden çok zor. Merak, ilgi, endişe gibi hislerle değil sırf size hükmetmek, üzerinizde sözü olmak, her şeyden haberdar olmak için yapıyor.

Merak falan degil asla zaten. Adam resmen hastalikli. Doktorun erkek olmasinin altinda bile bir sey arayabilecek zihniyette hasta hemde.

Kaygilari , korkulari olsa bunu anlayabilirdim ama onun ki boyle bir şey degil.
Ailesiyle hayati hep kotu gecmis dayak yemis , sevilmemis vs. Ama bunun bu yaptiklariyla ilgisi yok. Resmen isim bulamıyorum yaptiklarina ya inanilir gibi degil.

Neyseki erken anladınız çok geçmiş olsun.
Ne kadar türlü türlü sıkıntıları olan erkek var yahu işimiz ne zor
Allah iyisiyle karşılaştırsın normaliyle karşılaştırsın bundan sonrakinde.

Anladım, doktoru dahi sorun etmek asla mantıklı açıklaması olmayan bir durum.

Ne diyeyim belki sorunlu çocukluğu nedeniyle, belki mizacı nedeniyle, belki ikisinin de etkisiyle gelişen sorunlu bir karakter örüntüsü. Sizin erkenden görüp yolunuzu ona göre çizmeniz en doğru hareket olmuş. Bu yaşta bir insanı kendisi istemediği sürece değiştirmek hem çok zordur hem de sizin göreviniz değil. Size başarı ve mutluluklar dilerim :)

Sizi manipüle ederek sindirmeye, kontrol altına almaya çalışıyor. "Senin hatalı davranışların yüzünden oluyor." Cümlesinde açıkça belirtmiş bunu. İlişkiye devam ederseniz bu cümleyi zamanla kabulleneceksiniz, kabullendirecek.
Karısını dövüp de "bak bana ne yaptırdın" diyen erkekle aynı kafada kendisi. Lütfen uzak durun, yazmayın, cizmeyin, bir şey de söylemeyin. Sebebini sorarsa "Senin hatalı davranışların yüzünden oldu." dersiniz.

İyisini gectim artik normalini bulamıyoruz resmen ya :) olsun birini eledik ama degil mi:)

Bir de diyor ki ohooo biz ne doktorlar gorduk . Ruh hastasi ya.
Aynen erkenden kurtuldum teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.. ben de size ayni guzel dilekleri yolluyorum:)

Ben anlamiyorum bunu nasil yapabiliyorlar. Cunku gerçekten kendinin hatali olduğunu saniyorsun zamanla. Nasil buna inanıyorum bazen simdi dusununce kendim inanamıyorum kendime. Hipnoz ediliyor gibi sanki

İyisini gectim artik normalini bulamıyoruz resmen ya :) olsun birini eledik ama degil mi:)

O kadar haklısın ki kendi yaşadıklarım artı burada gördüklerimden sonra çok hak verdim bu söylediğine.
Yine de evrene olumlu mesajlar gönderelim umutsuz olmayalım

Sen yine de sosyal medyada paylaştıklarını kısıtlı bir liste ile paylaş. Bunun arkadaş çevresini vs de sınırla derim. Kolay kolay bu tiplerin peşini bırakması genelde az gördüğümüz bir durum.

Hemen sil. Ne bekliyorsun? Ona bir şey yazma delirsin manyak

Aslan burcu mu?

O kadar haklısın ki kendi yaşadıklarım artı burada gördüklerimden sonra çok hak verdim bu söylediğine.
Yine de evrene olumlu mesajlar gönderelim umutsuz olmayalım
Olumlu msjlar hep geri dönüyor ama nedense:) yine de gonderelim tabi guzel enerjiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…