keşke hiç mesaj atmasaydım.

Hic oyle rahatsiz edecek biri gibi değil etmedi de . Ben de zaten surekli bir seyler paylasan bir tip degilim o zaten hic paylaşmıyor. Şuan her sey olagan. Onemsedigimi dusunmesin diye hemen silmedim o da silmedi kaldi.

Kesinlikle konuşmayı bitirin bence evlenseniz aşırı baskı altına alıp size hayatı dar edecek belli

Ben anlamiyorum bunu nasil yapabiliyorlar. Cunku gerçekten kendinin hatali olduğunu saniyorsun zamanla. Nasil buna inanıyorum bazen simdi dusununce kendim inanamıyorum kendime. Hipnoz ediliyor gibi sanki

Manipülasyon üzerine epey bişeyler okumuştum bir dönem sadece ilişkilerde değil iş ortamında arkadaşlık ilişkilerinde filan da böyle oluyor bu insanlar. Allah her türlüsünden korusun.

Manipülasyon üzerine epey bişeyler okumuştum bir dönem sadece ilişkilerde değil iş ortamında arkadaşlık ilişkilerinde filan da böyle oluyor bu insanlar. Allah her türlüsünden korusun.
Bu konuyu gercekten araştıracağım aşırı derecede enteresan geliyor artik bana.

Cok degisiik bir his biri size bir şey yapiyor olmayan bir sey söylüyor ve siz ona bir sure sonra kendiniz bile inaniyorsunuz. Cok garip bir sey gerçekten

Ayy hiç gelemem böyle seylere 4 yillik erkek arkadaşımla bir kere bile bunlar sorun olmamıştır. Geldigimizi gittiğimizi haber veririz. Unutulursa da trip atmayız ne kadar saçma. Bu yarin bir gün sizi kisitlamaya çalışır yol yakınken postalayın.

AYRIL, ILERDE BOSAN KELIMESINI GORMEK ISTEMIYORSAN

Yani en son soyle olmuştu bir yere giderken 1 gun oncesinden stres yapıyordum. Cunku söylediğimde mutlaka tatsizlik cikiyordu. Kuafore gitmem bile sorun olmustu yani. Bunlarin hepsi bir yana inanilmaz da sinirli biri. Basit ufak bisey soyluyordum ve hakliyim mesela kiyametleri kopariyordu günlerce trip tavir bir bakiyordum ben ozur diliyordum hatali olmadigim halde

AYRIL, ILERDE BOSAN KELIMESINI GORMEK ISTEMIYORSAN
Bunu ilk gunden beri dusundum gerçekten. Aslinda cok düzgün, duzenli hic kıskanmasıni gerektirmeyecek bir hayatım var. Yani bnm kadar sakin bir hayat yaşayan bulamaz buyuk ihtimalle. Benimle bile bu sorunlari yasadiysa kesinlikle mutlu bir iliskisi olamaz. Sorun kendisinde ama fark etmiyor bunu. Hep karşısındaki haksiz ona gore

Devam edersen isin zor .zordan da öte

Devam edersen isin zor .zordan da öte
Enteresan bir sekilde devam ettim bi kac ay. Aslında baktığınızda cok zaman geçirmedik. Yuz yuze gorusmedik. Gun içinde cok konusmuyorduk da işlerin yogunlugundan. Yani ona bağlı olmam için hicbir sebep yoktu. Niye boyle bir sey yaptım anlayamiyorum.

Böyle bir insanla birliktelik yaşamış biri olarak diyorum ki bu huy asla düzelmez.Sakın ben düzeltirm diye bir düşünce içerisine girmeyin derim.Bu şekilde kabul ediyorsanız devam edin ama ne kadar sağlıklı bir ilişki olur orası meçhul

Ben asla yapamam böyle biriyle. Zaten hayatım öyle çok rahat değil gayet normal standartlarda yaşıyorum.
Bu kadar kısıtlama içinde bir hayat tercih etmem.
o sebeple görüşmeyi kestim.

Canım bu olayların tepkilerin dozajı gittikçe artacaktır Dediğin gibi anlık durum bildirimi istetecek 30 yaşında aklı başında bi kızsın gerek yok böylesine kaldıramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…