keşke hiç mesaj atmasaydım.

valla kendinizi değil iletişimi kesin. kapı duvar olun. yazsın yazsın dursun.
yazıp yazıp duracak bir tip değil öyle yapışmaz yani . Paşam özürler bekler şimdi.
Böyle de havada kaldı. Bir açıklama yapıp görüşmek istemediği söylemeli miyim ? Yoksa hiç bir şey yapmadan sessizce bitirmeli miyim ?

Belirli bir süre geçince sosyal medyadan da silerim.

Yani goruyorsunuz zaten. Boyle birisi degişmez yuz yuze geldiniz diye.
Bunun sizinle veya eski kötü ilişkileriyle hiç alakasi yok. Kotu ilişki deneyimi hiç yaşamayan kaç kişi vardir? Kotu ilişki yaşayan herkes ruh hastasi olmuyor.
Ben bikaç kere sağlam boynuzlar yemistim ilişkilerimde, hepsi de farkli sevgilimdendi. Ama kalkip kimseye boyle hasta hasta davranmadim.

O yuzden "ben güvendiririm, bana guvenir" diyerek vakit harcamayin bununla sizinle ilgili bir durum degil cunku. İlişkiniz ilerledikçe bu adam daha beter olacak.

en azından bilincindesiniz, sakın evlenince değişir gibi bir yalana kendinizi inandırmayın. Erkeksiz de oluyor hayat, ama ömür törpüsü, enerji vampiri insanlarla olmaz.

heh bu tam da oldu. Bir kaç kez haksız olmadığımı düşündüğüm. Yani haklı haksız muhabbeti yapmaya değmez konular için. Kusura bakma diyip adım attığım oldu sırf uzamasın diye ama görüyorum ki taviz tavizi doğuruyor.

ahh hiç sormayın. En istemediğim şey babam gibi biriyle evlenmek . Baba olarak muhteşem ama eş olarak değil maalesef çok zor bir adam.

Bu kişi de biraz biliyor babamla olan durumumu aslında.
Bir kaç kez bu konuda uyardım da ama adam asla bir kere bile evet haklısın abarttım demedi.
Hep senin yanlış tavırların, senin yanlış konuşman hep beni ileri sürdü. Bir süre sonra ikna oluyor insan aaa ben haksızım doğru dediğim bile oluyordu. Psikolojik olarak inanıyorsunuz.

Burnunu yerden alıcak başka birini bulsun.. boşverin.. pohpohlanmak istiyor galiba hep.. böyleleri insanı dert sahibi yapar
Kesinlikle . Hayatın merkezinde o var. Paşamı pohpohlayın.

Hayır yani kendisi de çok aşırı dikkat etse tamam diyeceğim. Dikkat ediyorum bazen bana alındığı şeyleri o da yapıyor ama ben hep gülüp geçiyorum çünkü çok önemsizler benim için.

yüz yüze görüşmenize gerek bile yok bence. sonuçta huyu bu belli..
hani 1 kere yapsa ters bir anına denk gelmiş derim ama sürekli sürekli çekilir dert değil.
Yani 1.5 aydır konuşuyoruz. en az 3 defa bu duruma geldik öyle diyeyim.
Sinirlenip bağırıp çağırma huyu yok. Direkt kendini çekiyor, kısa kısa cevaplar.Ben yazmazsam yazmıyor vs vs.

Telefonla konuşursak ancak düzeliyor. Mesajla mümkünü yok.

Öyle insanla ömür geçmez insan kendini suçluluk psikolojisinden çıkaramaz ki boşverin elbet size uygun biri çıkar milleti adam edicez derken ömrümüz bitiyor

Fazla sahiplenmiş seni yapısı gereği de kontrol istiyor.Yapamayacaksan bastan noktala yaşa başa bakmaz bu huy iste

OYYYYYYYYYYYYY bacim bu ne? Adam iyice cozutmus kiskancligin kuruntunun saykolugun suyunu cikarmis. Arkadasim bu erkeklerin ortasi yok mu ya? Kimi inanilmaz ilgisiz olur, capkin olur. Ay ne guzel ilgileniyor seviyor dedigin adam psikomanyak cikar...

Bu arada bosver, mesaj attin ogrenmis oldun atmasan aklinda kalirdi, ama bence buna daha fazla yazma yazarsa "senin huylarin bana uymuyor cok kiskancsin, gelecek gormuyorum" yaz, israr da ederse tamamen engelle.

Cunku adam bende tehlike canlari caldirmaya basladi cidden, hani buraya "kocam cok kisitliyor?" "kocam kusuyor" "kocam hakli oldugumu asla kabul etmiyor" "kocam narsist mi?" "kocam hayatimi mahvetti, intihari dusunuyorum" vb konular aciyorlar ya, aklima direkt onlar geldi konu sahibi... Tehlikeli bir insan bu, simdiden tanistigina pisman olmussun...

İki senemi bu tarz birine harcadım. Hep ben hatalı oldum ben düşüncesiz oldum ben alttan aldım. Üzerine terk edilen ben oldum. Fazla taviz vermemek sınırları baştan çizmek gerekiyor.
Ben aslında geçmişten bu konuda tecrübeliyim. Yani çok baskın karakter olmayı sevmem ilişkide ama hep bir çizgim olur.
Bazı şeylere hiç müdahale edilmesine izin vermem ama bu arkadaş çok çok aşırı baskın çıktı. Hiç anlamadan böyle bir durumun içinde buldum kendimi inanamıyorum.

1.5 ayda 3 kere bunu yaşamak çok değil mi ?
hani atıyorum anası babası hastadır, bu gibi ciddi dertleri vardır gene anlarım. ama rutin bir hayatı var ve böyle davranıyorsa bence fazla.

Çocuk bayağı sahiplenmiş baya baya hemde.. sevgili değildiniz halbuki değil mi ?

Kendisi de şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyor ama ben pek peşine düşmem sevmiyorum yani kocaman adam gider de gelirde.
Uzak oldugu için her an söylüyor mu bilmiyorum.
Geçen gün foto atıp kahvaltıya geldik dedi mesela. Ben aa niye önceden söylemedin gittikten sonra söylemişsin diye tavır yapmadım. Hiç söylemeyebilirde ben onun velisi değilim ki ama kendisi biraz değişik bu konularda.

Bazen bi yere gidiyorum dönüyorum çokk sonradan görüyor mesajı ama yinede illa söyleyeceksın.

Bence siz de böyleyseniz yapmayın çünkü insan gerçekten bunalıyor bir süre sonra.

Psikoloji bitirebilecek cinsten biri bu. Her adiminizi rapor mu edeceksiniz? Kendini ilah falan sandı herhalde
yani başta tatlı bir şekilde bilgi vermek gibiydi sonra saçmalama boyutuna geçti. Haber verdim birde yani neymiş yoldayım 5 dk kaldı şimdi duracağız şeklinde anlık bildirim yapmamışım tövbe ya

1.5 ayda 3 kere bunu yaşamak çok değil mi ?
hani atıyorum anası babası hastadır, bu gibi ciddi dertleri vardır gene anlarım. ama rutin bir hayatı var ve böyle davranıyorsa bence fazla.
Aslında hayatı biraz karışık hatta bayağı.

Annesiyle babası ayrı . Erkek kardeşiyle görüşmüyor. Bireysel kendi hayatını kurmuş yalnız yaşıyor aslında güçlü biri. Zamanında bir kaç kez aldatılmış sanırım güven problemi var bunu söylemişti. Bunu anlayabilirim ama bu kadarı fazla bana. Yani ben yapacak olsam yaparım onun ruhu duymaz . Şurdayım derim orada olmam nereden bilecekki

Yol yakınken dön. Evlenirsen ilerde iliğin kanın sömürelecek özgüven diye bişey kalmayacak ve sonunda haklı da olsan özür dileyen ve kendini değersiz hisseden bir kadın olacaksın.
Kesinlikle şimdiden kendimi değersiz hissetmeye başladım . Ya özür dileyeceksin haklı olduğunu düşünsende ya da günlerce surat çekeceksin ki bende hiç dayanamam küs olmaya . Bunu fark etmiş olacakki asla adım atmıyor hatta benim attığım adımlara bile çok sıcak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…