keşke hiç mesaj atmasaydım.

en azından bilincindesiniz, sakın evlenince değişir gibi bir yalana kendinizi inandırmayın. Erkeksiz de oluyor hayat, ama ömür törpüsü, enerji vampiri insanlarla olmaz.
Benim evlenme kaygım yok hiç olmadı da. Güzel bir şeyler yaşayabiliriz sanmıştım çokta istedim aslında bir çok konuda fikirlerimiz uyuyor gibi ama bu kıskançlık mı güvensizlik mi adı her neyse beni yıpratacak gibi görünüyor.

Kaç kaç kaaaaaççç
Ayaklarında totona değsin o kadar hızlı giittt
Aman diyeyim kaptırma kendini

Bende aldatıldım kötü şeyler yaşadım ama kimseye dediğiniz gibi potansiyel suçlu gibi davranmıyorum.

Zaten o ne yaparsa yapsın ben onu aldatacaksam yaparım onun ruhu duymaz. Ben şuradayım derim ama başka bir yerde olurum nereden bilecek ki

sanırım çok doğru bir tespit çünkü gün gün dozu artıyor. Bir süre sonra kabalık durumuna dönüşecek çünkü aşırı baskın asırı kontrolcü ve dünya tadilat işleri var şuan tüm bu karmaşanın içinde bunu düşünüp üzerine kurup bana tavır yapıyor. Hadi hoşuna gitmedi iki sitem yap devam et değil mi? yokkkk paşam özür dileyene kadar haftalarca surat yapacak.
Asla alttan almaz zaten

Vallahi rapor olayına nasıl dönüştüğünü kendim bile anlayamadım.

Foto olayı tamamen özledim göreyim tarzında öyle neredesin yanında kim var tarzında değil onu söyleyebilirim .
Öyle bir saygısızlık zaten yaptırmam.

Bu rapor olayı da nasıl oldu hala anlayamıyorum.

Ay Allah korusun böyle ınsanlardan, ömür törpüsü gibi ,bu ne böyle ! Ben yerinizde olsam bu durumda ,bu daha aslaa yazmam,aramam ,sormam .Eger cook merakli ise kendi yazar ,arar ,sorar ve siz de bu durumdan sonn derece rahatsiz oldugunuzu böyle devam edemeyeceginizi söylersiniz.Ergenler davranmiyor böyle yaa,direk sorunlu kisilik yapisi algisi uyandiriyor maalesef..

Teklif gbi değilde bu konuyu konuştuk diyelim. Kartlarımız açık bir ilişki düşünüyoruz ama zaman verdik tanımak için. Henüz yüz yüze görüşemedik zaten pandemi sebebiyle . Başka bir şehirde bayramda gelecekti ama sanırım artık gerek kalmadı.

Başta ne yapıyorsun dediğinde iyidir ne olsun evdeyım yürüyüşe gideceğim birazdan şeklinde başladı sonra olay rapor haline evrildi.

Haklısınuz ben de bunaltıyorum sanırım. Hani diyosunuzya hiç haber vermese ne olacak diye. Bende haber vermeyince çok kızıyorum nereye gittiyse haberim olacak modundayım umarım kurtulurum bu durumdan

haber verdim düzelteyim. Denize gideceğiz bizde bizimkilerle serinlemeye dedim . Sonra 10 dk sonra ne yapıyorsun bakalım falan yazmış denizdeydim görmedim çıkınca direkt güneşlenirken foto attım. Neymiş neden yola çıktık, şuradayız, şuraya geldik dememişim.

Ya ne fark eder ister şile olsun ister ağva olsun bundan sanane yani. İki sitem ettin tamam anladım ee günlerce surat yapmak ne sanki adam öldürdüm

Yani mesela şimdi pat arasam ya canım ne yapıyorsun niye böyle yapıyorsun desem . Sonra ya haklısın benim aklıma gelmedi düşünemedim bir daha dikkat ederim desem anında düzelir ama neden yani suçlu değilim ki

Fazla sahiplenmiş seni yapısı gereği de kontrol istiyor.Yapamayacaksan bastan noktala yaşa başa bakmaz bu huy iste
Yani öyle sitem etse sonra düzelse bir dahakine dikkat ederim belki ama bu kadar tavır , küsmek ,soğukluk bunlara artık sabrım kalmadı. Düzgün sakin bir ilişki istiyorum.

Bu tipler ufak ufak başlar sonra komple manipüle ederler hayatınızı malesef. Allahtan ki iyice bağlanmadan farketmişsiniz. Emin olun o fotoğraf olayı da sizin için özledim göreyim ama onun için kontrol maksatlı. Allah korumuş sizi şanslı kadınsınız :)

Kesinlikle tehlikeli . Birde böyle pısırık değil inanılmaz baskın karakter yani laf anlatamam çekip çeviremem.
Asla alttan almaz .
Asla aramaz sormaz. Benim hayatıma girecek kişi mücadele edecek ben zamanında çok ettim modunda.
Burnu çokkkk yukarılarda yani.

Çocuk bayağı sahiplenmiş baya baya hemde.. sevgili değildiniz halbuki değil mi ?
Flört diyelim yani tanıyoruz birbirimizi sevgili gibi değil tam çünkü henüz yüz yüze görüşmedik belki de o çekim aramızda hiç olmayacak bilmiyorum ama şuan için güzel şeyler hissediyorduk karşılıklı

Kaç kaç kaaaaaççç
Ayaklarında totona değsin o kadar hızlı giittt
Aman diyeyim kaptırma kendini
Valla alışmıştım aslında. Böyle aklına gelince yüzünde tebessüm olur ya o aşamaya geliyordum :)
İyiyken çok tatlı çünkü. Tabi sonuçta daha 1.5 aylık bir şey.
Baştan bitirmek en hayırlısı olacak yoksa aşık olursam feci şeyler olabilir.

Evet bende kendim düşünmüştüm ama size yazınca kafamda iyice netleşti. Yazmayacağım.

Hatasını anlarsa yazar anlamazsa zaten bu şekilde ilişki yürütemem. Normlde işten eve gidince yazarım hep eve geldim işte sen ne yapıyorsun tarzında bugun yazmayacagım ve bundan sonra da tabii ki

Bakın bir insan bir ilişkide her zaman özür diliyorsa (haksız haklı fark etmeden) o zaman o insanın karşı taraftan manipüle edilip bastirildigindan emin olabilirsiniz. Ilgi göstermemek, aramamak sormamak, sevgisini geri cekmek cezalandırma mekanizmaları o zaman. Sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişkide öyle veya böyle iletişim koparilmaz. Yani bu adam sindirmeye çalışıyor sadece

Haklısınuz ben de bunaltıyorum sanırım. Hani diyosunuzya hiç haber vermese ne olacak diye. Bende haber vermeyince çok kızıyorum nereye gittiyse haberim olacak modundayım umarım kurtulurum bu durumdan
Ya öyle ilişki mi olur ama. Ben babam bile dk dk sorsa sinirleniyorum ki o kadar sormazlar yani.

Karşınızdaki kocaman adam. Size şuradayım dese orada olmasa nereden bileceksiniz ki ?

Kendi kendinizi yiyip ve karşınızdakine hayatı zehir etmenin hiç bir faydası yok. Bakın bu sebepten bitiriyorum ben.

ah keşke şanslı olsaydım ya :)

Hep bir şey çıkıyor. Bu kıskançlık mı hastalık mı adı her neyse bu olmasa her şey tamam yani.
Resmen psikolojik baskı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…