keske kafamdaki bazi dertleri sile bilsem

madmadmadmad

yalan dünya
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
34
8
86
35
Bazen yataga girdigimde zoruma giden ve yasadigim kotu seyler aklima geliyor takmak istemiyorum kafama keske unuta bilsem ama ister istemez dusunduruyor insani yataga girmekden korkuyom artik

Çünkü insan yatağa girince düşünme fırsatı buluyor.
Bende öyleyim
Ama yapcak bişey yok dusunmemeye çalışmaktan başka
Hayal kurun ben öyle unutuyorum başka türlü silemeyiz makine değiliz biz.

Bana da oluyor. Baktım uykum kaçıyor. Kendime kötülük ediyorum. Aaaayy senden kıymetli mi canım sağolsun diyip atiyorum aklimdan uyuyorum valla.

Bazen yataga girdigimde zoruma giden ve yasadigim kotu seyler aklima geliyor takmak istemiyorum kafama keske unuta bilsem ama ister istemez dusunduruyor insani yataga girmekden korkuyom artik
Ne yaparsın düşünme desek de düşünüyor insan.Düşün,düşün hiçbir yere varılmıyor.Şahsen ben her şeyi düşünmekten sinir hastası oldum neredeyse,fakat dua edip uyumaya çalışmaktan başka çare yok.

Ben de kötü düşüncelerden kötü durumlardan uzaklaşmak için uyuyorum.. Moralim bozuksa canım sıkkınsa uyuyup uzaklaşıyorum.

yatmadan önce kitap okusan? Bende öyle hemen uykuya dalabilen bir insan degilim. Ama gercekten uykum gelip gözlerim kapanana kadar kitap okuyorum. Sonra basimi yastiga koydugum an uyurum. O kötü düsüncelere firsat verme.

Hemen hemen buna benzer bi konudan bende yazmıştım Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz sıkıntılarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…