Keske konuşmasaydim

sizin yaptığınızda da bir iyiniyet göremediğimden siz de buz gibi dedikodu yapmışsınız işte
şimdi de çekiyorsunuz
valla haketmişsiniz ne diyeyim
bundan sonra aklınızda olsun böyle kalabalık gruplarda kimsenin dedikodusunu kimseye yapmayın aksine, aksini düşünüyor olsanız dahi, dedikodu yapılan için aslında öyle değildir şunu düşünerek yapmıştır tarzında dedikodusu yapılan kişi leyhine konuşun.
çünkü o kavgalılar yarın bir gün can ciğer kuzu sarması olur siz dedikodu yapan olan arada kaynarsınız

1.kadın 2. Kadın 3. Kadın matematik problemleri azmış gibi.. Kendimi okulda sandım

aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa.. olmuş sanki

Evet keske konusmasaydiniz. Birinin size anlattigi seyi baskasina tasiyinca aferin mi almayi bekliyordunuz?

Seninde hayatin pek vizyonlu sayilmaz hani sabah sabah is yok güc yokki kk da dert dinleyip yorum yaziyorsun mesela ev hanimiysan temizlik yap is kadiniysan pazartesi sabahi işler yogundur isine bak[/QUOTE]

Büyükşehir Trafiğinde kırmızı ışık mağduru iken yazdım be kuzum
Hatta bi de kıskandım ne güzel kafalar ne basit düşünceler ve ne basit hayatlar dedim

Seninde hayatin pek vizyonlu sayilmaz hani sabah sabah is yok güc yokki kk da dert dinleyip yorum yaziyorsun mesela ev hanimiysan temizlik yap is kadiniysan pazartesi sabahi işler yogundur isine bak

Büyükşehir Trafiğinde kırmızı ışık mağduru iken yazdım be kuzum
Hatta bi de kıskandım ne güzel kafalar ne basit düşünceler ve ne basit hayatlar dedim[/QUOTE]
Eminim oyledim tatlim gözünü kk ile actin ne guzel ben olsam senin yerin yerinde pazartesi sendromuna girmis olurdum ve hic kimsenin derdiyle mesgul olmazdim hadi bay

Birsey anlamadim
Neyse dedikodu donmus siz de laf tasimissiniz.

Hic karismayacaktiniz
Hepsiyle esit mesafede olacaktiniz

Ben oyle yapiyorum

Üf ne çirkin şeyler ya
O ona konusuyo o ona konusuyo
Diğeri ay bu sizin hakkınızda dedikodu yapıyo diyip ispiyonculuk yaparken kendide dedikodu yapmıs oluyo
Ucuz ucuz şeyler

birinin dediğini gidip yetiştirmişsiniz
iyi niyetimden söyledim diyorsun
sizene
neyse farketmişsiniz boşboğazlılığınızı
sessizliğinizi koruyun
özür dileyip selam verene selam verin

Sevmiyorum boyle seyleri o yuzden agzimi acmam karismam hic alakan yokken suclu ilan edilirsin falan aman aman olaylara karismadan merhaba merhaba tarzi konusun

senin apartmanda işler birbiri arkasından konuşarak yürüyor ama açığa çıkmadan. sen açığa çıkarmışsın ama olmamış. niye karışıyorsunki uzak dur dertsiz başına dert almışsın

Cevap D ... D) Hepsini hayatımdan sonsuza kadar çıkartırdım....

Yapmanız gereken böyle boş beleş şeylerle ve insanlarla uğraşmaktansa daha faydalı işler yapıp, bunlar hakkında kafa yormanızdır.
30 yaş üstü iş hayatı olması konuyla ne alaka ki. Çalışan, çalışmayan, eğitimli, eğitimsiz birçok insan da böyle boş işlerle uğraşabiliyor.

Ben bu cevabı bahane olarak görüyorum.. Ben kimseyi çekiştirmiyorum kimseye mesela. Bakın dedikodu yapmadan da oluyormuş...Müdür yardımcısıyım , hiç bir çalışma arkadaşımın dedikodusunu yapmadım ,yapmam, özeline girmem, kendi özelime de girdirmem.

Çok muhabbet zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…