Keşke mesaj atmasaydım

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
O kadar kötü hissediyorum ki dün konu açmıştım ya.

Arkadaşım baya bi gaz verdi mesaj at diye. Atmayı yine düşünmüyordum instagramda bir post gördüm önceden konuştuğumuz bi şeyle ilgili ona gönderdim. Gülerek cevap yazdı üstüne biraz konuştuk. Nasılsın dedim sonra benim şube değişikliğim olacaktı onu söyledim bu hafta belli olacak diye. Umarım güzel olur senin için dedi. Umarım dedim. Normalde sadece emoji bile koysam konu açan adam mesajı beğendi. Kendimi o kadar gurursuz, salak, hissediyorum ki aynı iş yerinde pazartesi yan yana gelince bu durum daha da artacak

Sorun konuyu uzatmaması değil zorla konuşturmuş, ezik gibi hissediyorum kendimi Red edilmişim gibi.

Hicbisey olmamış gibi davran sen elinden geleni yapmışsin sonuçta sonra yapmama pişmanlığı değilde elinden geleni yapıp olmayışını kabullenmek olsun pişmanlığınnabza göre şerbet ver pzt.

Hicbisey olmamış gibi davran sen elinden geleni yapmışsin sonuçta sonra yapmama pişmanlığı değilde elinden geleni yapıp olmayışını kabullenmek olsun pişmanlığınnabza göre şerbet ver pzt.

Çok moralim bozuldu ya sürekli hoşlandığını, beğendiğimi söyleyen adam 2 haftada değişti

Sanki hiç mesaj atmamissin gibi davran kendi konu açsın acmiyorsa sende açma zor biri gibi görsün seni kendini alcatma

Sende değiş o zaman. Duygularına karşılık alamıyorsan kalbin kırılıyorsa kimin tavrı sana nasılsa aynısı oll. Kacan balık büyük olur her zaman unutma :)

İnanın sevmesi sevmemesi umrumda değil, kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum

önceki konunuzu okudum. arapsaçına dönmüş sizin muhabbetiniz. bir o mesafeli davranmış bir siz.
biraz da fazla ince düşünüyor gibi geldiniz bana. yani o an uzatmak istememiş olabilir, keyfi yoktur.. işi vardır.
illa her girişilen konu uzamak zorunda değil. belki yarın başka bişi bahane edip o yazar.

Önceden o adım atmadı aslında ben şöyle yorumladım. İlk 5 gün kadar konuşmadık sonra doğum günüm diye yazdı. (hiç umursamayan birisi bence bunun için de yazmazdı.) sonra ben o günün akşamına yazdım, sonra diğer gün yine yazdım. İsteksiz konuştu. Diğer gün ben müdürle tartışınca görüp yazdı (acımış bile olabilir offf (()

Aradan zaman geçince ben de bugun yazdım ve böyle oldu

Bu kadar küçük şeylere takılmayın. Sanki evlenme teklifi etmişsiniz ve adam da kabul etmemiş gibi tepki veriyorsunuz. Sonuçta siz adama ilanı aşk etmemişsiniz, sadece onunla bir şey paylaşmışsınız. Rahatlayın ve dünyanın sonu değil diye düşünün. Hayatta her şeyi böyle kafaya takıyorsanız işiniz var demektir.

Şu insanları bu kadar önemsemeyin yaaİyi ki de mesaj atmışsınız.. İçinizde kalmadı en azından.. Red edilmiş olmanız için bir teklif sunmanız gerekir yani reddedilme falan olmamış ama reddedilmiş de olabilirdiniz bu dünyanın en normal şeyi hiç de kafaya takılacak bşr mevzu değil inanın o arkadaşın umrunda bile değil şuan.. Yani sandığınız gibi anaaa kıza bak benle konuşmaya çalıştı diye sizi düşünmüyor o yüzden sizde hiç düşünmeyin.. Hem zaten ortada birşey de yok belki o an işi vardı ya da yazacak mantıklı brşkey bulamadı yazdığınız mesajı karşı cevap yazmaya mevzunun uzamasına gidecek bir mesaj olarak görmedi belli ki beğendi sadece.. Okuduğunu anlamanız için yaptı bunu ben bunda anormal bir durum görmedim..

Reelde olmayan bir ilişkinin, yine reelde olmayan sanal iletişimi üzerinden bu kadar beyninizde fırtınalar döndüyse,
Sizin sevgiliden önce bir özbakıma ihtiyacınız var demektir.
Duygusal bir özbakıma.

Erkekler bizim kadar ince dusunmuyor suan kafanda kurduklarinin hicbiri onun aklina gelmiyordur merak etme. Hic dusunmuyorlar duz dusunuyorlar genelde bos kafalilar.

Yazışmalarınız da hiçbir şey yok. Çok normal yazışmışsınız.
Sizin beğenme tık'ına yüklediğiniz anlamla karşı tarafın yüklediği anlam farklı olabilir bunu unutmayın. Mesela bana göre beğenme tık'ı söylediğim sözün karşı tarafın da onaylaması anlamına gelir. Üzerine söyleyecek bir sözüm yoksa ekstra yorum yapmam. Ama siz konunun kesilmesi, muhabbetin bitirilmek istenmesine kullanılan bir araç gibi farklı bir anlam, yorum yüklemişsiniz. Bu durumda demekki biz seninle yazışsak iletişim kazasına kurban gideriz.
Ayrıca ondan hoşlanmış ve bunu farkettirmek için böyle birşeyi yapmış da olabilirsiniz. Bundan rahatsız olmayın. Hatta açılabilirsinizde. Kadın tezgahta seçilmeyi bekleyen elma mı ki hep seçilmeyi beklesin dimi ama :)
43 yaşında yaşı kemale ermiş biri olarak çıkardığım bir hayat dersi var. Bu konuya cuk diye oturan... "İNSAN HAYATTA YAPTIKLARINDAN DEĞİL; YAPMADIKLARINDAN PİŞMANLIK DUYUYOR. YAPAMADIKLARINIZ BELİRLİ BİR YAŞTAN SONRA HAYATTA BAŞARISIZ OLDUĞUNUZ KEŞKELERİNİZE DÖNÜYOR."

Böyle şeyleri neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Yazmak istemişsin yazmışsın. Bunun adı salaklık değil. O da kibarca cevap vermiş. Konu kapanmış
İnsan sevebilir, direkt olarak teklif edip Red de edilebilir. İçinde mi kalsaydı? Ortada rezillik bir durum yok.

Boşverrr
Hiç rezil oldum diye düşünme
Olmamış gibi davran
Kapısına gidip yalvarmadın sonuçta

Önceden istekli konuşup, konuyu uzatmaya çalışırdı. Şimdi ezilip büzülüp mesaj attım diye kendimden utanıyorum.

Önceki konunu bilmiyorum ama sadece şu mesajlamaya baktığımda ortada kafaya takılacak hiçbirşey göremedim açıkçası. Gayet iki medeni insan gibi konuşmuşsunuz.
Adama çıkma teklifi edipte olumsuz cevap almadın sonuçta.

Biliyorum, kabalık etmedi. Red edilecek bi durum gibi de görünmüyor. Bu adamla öncesinde gece gündüz sürekli konuşuyorduk aramızda bi tartışma oldu ve konuşmayı bıraktık. 5-6 gün sonra doğum günüm için mesaj attı sonrasında ben 2 kez mesaj attım konuşmayı uzatmadı. Sonra ben müdürle tartışmıştım onda ağlamayacak gibi oldum görmüş mesaj attı. Şimdi de ben mesaj attım ama konuşmayı beğendi geçti, kendimi sülük gibi hissettim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…