Hicbisey olmamış gibi davran sen elinden geleni yapmışsin sonuçta sonra yapmama pişmanlığı değilde elinden geleni yapıp olmayışını kabullenmek olsun pişmanlığınO kadar kötü hissediyorum kidün konu açmıştım ya.
Arkadaşım baya bi gaz verdi mesaj at diye. Atmayı yine düşünmüyordum instagramda bir post gördüm önceden konuştuğumuz bi şeyle ilgili ona gönderdim. Gülerek cevap yazdı üstüne biraz konuştuk. Nasılsın dedim sonra benim şube değişikliğim olacaktı onu söyledim bu hafta belli olacak diye. Umarım güzel olur senin için dedi. Umarım dedim. Normalde sadece emoji bile koysam konu açan adam mesajı beğendi. Kendimi o kadar gurursuz, salak, hissediyorum ki aynı iş yerinde pazartesi yan yana gelince bu durum daha da artacak
Sorun konuyu uzatmaması değil zorla konuşturmuş, ezik gibi hissediyorum kendimi Red edilmişim gibi.
Hicbisey olmamış gibi davran sen elinden geleni yapmışsin sonuçta sonra yapmama pişmanlığı değilde elinden geleni yapıp olmayışını kabullenmek olsun pişmanlığınnabza göre şerbet ver pzt.
Sanki hiç mesaj atmamissin gibi davran kendi konu açsın acmiyorsa sende açma zor biri gibi görsün seni kendini alcatmaO kadar kötü hissediyorum kidün konu açmıştım ya.
Arkadaşım baya bi gaz verdi mesaj at diye. Atmayı yine düşünmüyordum instagramda bir post gördüm önceden konuştuğumuz bi şeyle ilgili ona gönderdim. Gülerek cevap yazdı üstüne biraz konuştuk. Nasılsın dedim sonra benim şube değişikliğim olacaktı onu söyledim bu hafta belli olacak diye. Umarım güzel olur senin için dedi. Umarım dedim. Normalde sadece emoji bile koysam konu açan adam mesajı beğendi. Kendimi o kadar gurursuz, salak, hissediyorum ki aynı iş yerinde pazartesi yan yana gelince bu durum daha da artacak
Sorun konuyu uzatmaması değil zorla konuşturmuş, ezik gibi hissediyorum kendimi Red edilmişim gibi.
Sende değiş o zaman. Duygularına karşılık alamıyorsan kalbin kırılıyorsa kimin tavrı sana nasılsa aynısı oll. Kacan balık büyük olur her zaman unutma :)Çok moralim bozuldu ya sürekli hoşlandığını, beğendiğimi söyleyen adam 2 haftada değişti
Sende değiş o zaman. Duygularına karşılık alamıyorsan kalbin kırılıyorsa kimin tavrı sana nasılsa aynısı oll. Kacan balık büyük olur her zaman unutma :)
önceki konunuzu okudum. arapsaçına dönmüş sizin muhabbetiniz. bir o mesafeli davranmış bir siz.
biraz da fazla ince düşünüyor gibi geldiniz bana. yani o an uzatmak istememiş olabilir, keyfi yoktur.. işi vardır.
illa her girişilen konu uzamak zorunda değil. belki yarın başka bişi bahane edip o yazar.
Şu insanları bu kadar önemsemeyin yaaO kadar kötü hissediyorum kidün konu açmıştım ya.
Böyle şeyleri neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Yazmak istemişsin yazmışsın. Bunun adı salaklık değil. O da kibarca cevap vermiş. Konu kapanmışO kadar kötü hissediyorum kidün konu açmıştım ya.
Böyle şeyleri neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki? Yazmak istemişsin yazmışsın. Bunun adı salaklık değil. O da kibarca cevap vermiş. Konu kapanmış
İnsan sevebilir, direkt olarak teklif edip Red de edilebilir. İçinde mi kalsaydı? Ortada rezillik bir durum yok.
Önceki konunu bilmiyorum ama sadece şu mesajlamaya baktığımda ortada kafaya takılacak hiçbirşey göremedim açıkçası. Gayet iki medeni insan gibi konuşmuşsunuz.
Adama çıkma teklifi edipte olumsuz cevap almadın sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?