Keşke mesaj atmasaydım

Biliyorum, kabalık etmedi. Red edilecek bi durum gibi de görünmüyor. Bu adamla öncesinde gece gündüz sürekli konuşuyorduk aramızda bi tartışma oldu ve konuşmayı bıraktık. 5-6 gün sonra doğum günüm için mesaj attı sonrasında ben 2 kez mesaj attım konuşmayı uzatmadı. Sonra ben müdürle tartışmıştım onda ağlamayacak gibi oldum görmüş mesaj attı. Şimdi de ben mesaj attım ama konuşmayı beğendi geçti, kendimi sülük gibi hissettim sanırım.
Ama sadece sen yazmamışsın ki, o da yazmış. Aynı işyerindeyseniz onu görünce gülümse, ya da molalarınızda kahve içmeye davet et. Onu çok istiyorsan çaba göster. Sıfır ilgisiz değil sana karşı bence.

Ama sadece sen yazmamışsın ki, o da yazmış. Aynı işyerindeyseniz onu görünce gülümse, ya da molalarınızda kahve içmeye davet et. Onu çok istiyorsan çaba göster. Sıfır ilgisiz değil sana karşı bence.

Ya başlarda çok ilgi gösterdi ki ben de ilgimi belli ettim. Doğum günümde yazdı, muhtemelen ayıp olmasın diye?? Bi de müdürle tartışınca acıdığı için yazmıştır :(

Ya başlarda çok ilgi gösterdi ki ben de ilgimi belli ettim. Doğum günümde yazdı, muhtemelen ayıp olmasın diye?? Bi de müdürle tartışınca acıdığı için yazmıştır :KK43:
Arkadaşça yürü sen şimdilik. İrtibatı koparma onunla. Emek olmadan yemek olmuyor bu işlerde:)

Bunda rezil olacak bir şey görmedim? Bende sevdiğim adam atıyorum oda görüldü atıyor bazen daha sonra bende atıyorum. Alınmıyoruz

Biliyorum, kabalık etmedi. Red edilecek bi durum gibi de görünmüyor. Bu adamla öncesinde gece gündüz sürekli konuşuyorduk aramızda bi tartışma oldu ve konuşmayı bıraktık. 5-6 gün sonra doğum günüm için mesaj attı sonrasında ben 2 kez mesaj attım konuşmayı uzatmadı. Sonra ben müdürle tartışmıştım onda ağlamayacak gibi oldum görmüş mesaj attı. Şimdi de ben mesaj attım ama konuşmayı beğendi geçti, kendimi sülük gibi hissettim sanırım.
Çok tatlısın.İş ortamında o yokken nasılsan o varken de öyle ol.Hiç farklı davranma rahat ol.Zamanla daha iyi hissedeceksin

Çok tatlısın.İş ortamında o yokken nasılsan o varken de öyle ol.Hiç farklı davranma rahat ol.Zamanla daha iyi hissedeceksin
Normalde işyerinde güler yüzlüyüm o varken de mi güleyim. Ortak işimiz olunca nasıl davranayım :( hiçbir şey olmamış gibi muhabbet mi edeyim onla ykksa günaydın iyi akşam dışında muhatap olmayım mı

Normalde işyerinde güler yüzlüyüm o varken de mi güleyim. Ortak işimiz olunca nasıl davranayım :KK43: hiçbir şey olmamış gibi muhabbet mi edeyim onla ykksa günaydın iyi akşam dışında muhatap olmayım mı
Yani güler yüzlüysen kasma.Ama dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi abartı tepkiler de verme.
Onunla muhatap olunca da herhangi bir iş arkadaşınla nasılsanız ona da aynı davran.Yani ona özel hiç bir çaban olmasın kendini de kısıtlanmış hissetmeden.

Niyeti varsa kısa bir zamanda dökülür zaten. Yoksa da herkes yoluna bakar sen de ekstra çaba harcayıp kendini kötü hissetmezsin.

Back
X