venussel Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 489 266 103 izmir 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecem93 #241 Ecem93 .!.: Ben umutlu değilim zaten ortada bi gelecek olmaadıgını kabul ettim Genişletmek için tıkla... herseymibosgelir .!.: evli falan değilim hatta yaşıtız da sen ne dediğinin farkında mısın ?? sen aklını yedin heralde. yarabbim şöyle akılsız mantıksız insanlar bile devlet dairesinde çalışıyo ben işsiz dolaşıyorum ya... zor sabrediyorum Genişletmek için tıkla... ahahaha çok iyi ya şu bakış açısını bekliyordum bir işsiz mezun olarak
Ecem93 .!.: Ben umutlu değilim zaten ortada bi gelecek olmaadıgını kabul ettim Genişletmek için tıkla... herseymibosgelir .!.: evli falan değilim hatta yaşıtız da sen ne dediğinin farkında mısın ?? sen aklını yedin heralde. yarabbim şöyle akılsız mantıksız insanlar bile devlet dairesinde çalışıyo ben işsiz dolaşıyorum ya... zor sabrediyorum Genişletmek için tıkla... ahahaha çok iyi ya şu bakış açısını bekliyordum bir işsiz mezun olarak
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.906 225.048 1.223 53 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecem93 #242 Çekirdeğini el işini kapan gelmiş, konu değil açık hava sineması mübarek, dağılın hanımlar...