O zaman adami oyalama. Baska korpecik kizlara yelken acsin. AhlaksizlarNe deli gbi aşıgım dedim ne evlenicez dedim nede başka bişey ne kadar bunaldım bu hakaretlerden
İşten ayrılamam devlet dairesinde çalışıyoruz çünkü..bunların farkındayim en kötüsüde farkında olarak hata yapmak ama uzak duramıyorum
Aaa doğruNe deli gbi aşıgım dedim ne evlenicez dedim nede başka bişey ne kadar bunaldım bu hakaretlerden
Benim cahillik dediğim konu bu değil anlayıo dinlemeden yok fake yok şu bu yok metres
Bak canım burası ciddi bir forum öyle aslı astarı olmayan konular açarsan burda kafana göre ona buna sataşırsan mune gelir ıp adresinden internet baglantının kimin adına oldugunu ve adresini bulur bizde o adrese ve isime dava açarız kaç üye varsa burda hiç çekinmez bir avukata bir vekalete bakar kamu kurumunda evli adam ile ilişki yaşamak sicilinizi bozar paşa gönlüm bilirNe deli gbi aşıgım dedim ne evlenicez dedim nede başka bişey ne kadar bunaldım bu hakaretlerden
Benmi aptalim yoksa kizlar durummu farkli neden hep erkekler esleriyle gecinemedigini soyler anlayamiyorum ve yalan konustuguda kesin sizde de var galiba madem evli ne diye yaklasiyorsunuz burda kac sey okudum bunun gibi yok karisini sevmiyor yok aralari iyi degil bilmem neler palavra hepsi duzmece sizin ona olan ilginizi anlamis olmali sana diyeyim basina gelmesini istemegin bi durumu baska bi kadina yasatma ve eminimki o adam karisiyla mutludur ....23 yaşındayım iş arkadaşıma galiba aşık oluyorum :-( yüzümü asıyorum çünkü önümüzde engeller var ilgi duydugum adam 40 yaşında evli ve 2 tanede cocugu var :-( aramızdaki şey başlayalı 3 ay oluyor kendimi ondan bi türlü alamıyorum hep onunla konusmak vakit geçirmek istiyorum beni cok iyi anlıyor çok kibar çok tatlı bi adam..eşiyle hiç anlaşamadıgını hatta beraber bile uyumadıklarını söyledi sadece cocuklar için kaatlanıyoruz birbirimize diyor..vicdanım sızlıyor ama dizginleyemiyorum duygularımı..beni cok mutlu ediyor güzel özel hissettiriyor yaarınlara güzel bakmamı sağlıyor ama birlikte bi yarınımız yok bununda farkındayım :-( ne yapıcam ben bi tarafta vicdanım bi tarafta aramızdaki engelleyemediğimiz çekim....uufff :-(
Annene sor bakalım 2.kadınlara ne deniyomuş lütfen şimdi ara ve sor anneyin cevabını bekliyorumBenim cahillik dediğim konu bu değil anlayıo dinlemeden yok fake yok şu bu yok metres
Bu güzel kafayla, konu sahibinden bi dal alan çok olur.
aklımız ermez çünkü öyle katakulli işlere ondandırSormayın o alma verme olayı hala net değil,kim kimden ne aldı kim kime ne verdi bilemedik biz onu
Ayyy bende çok sinir oldum kadın kadının düşmanı yaaa şu arsıza bakYazık şimdi adamın karısı da kocam beni aldatıyo mu diye düşünüyodur uyyamıyodur geceleri
Kocasına olan kinini yavrularından çıkarıyodur
Ağlıyodur her gece
Ama seni buluuurr dur sen iki daha eğlen çok sinir oldum kızım sana
Bekarlara kıran mı girdi
Annenin yüzüne nası bakıyon merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?