eşiniz de kardeşiniz de yarı yarıya suçlu ..
kardeşiniz bu tip yakınlaşmaları hissedebilecek hormonlara sahipse ,bunu yapmaması gerektiği bilincine de sahiptir..
kaldıki bir de onu siz büyütmüşsünüz ,pes doğrusu ..
eşiniz kadar kardeşiniz de suçlu ..
eskiden olsa 15 yaş küçük diyebilirdik ama artık 15 yaşında bir genç kız herşeyin farkında oluyor ,tv,internet ,teknoloji artık insanları daha çabuk büyütüyor...
yaşı küçük ama aklı büyük ne liseli kızlarımız var ,nasıl onlar büyük ise kardeşiniz de büyük demektir ,15 yaşında insanalr çocuk doğurup evleniyor ..
kardeşinizin yaptığı yediği ekmeğe tükürmektir ,siz bakıp büyüteceksiniz ,o kocanızla fingirdeşecek..
yuh yani bunun hiçbir açıklaması olamaz..
kardeş atılmaz diye birşey de yok ,ne olacak peki ,ay kardeşim tamam affettim denilip de başka hatalar yapmasına gözmü yumulmalı..
ona ii bir ders vermeliki yaptığının farkına varsın bir daha bu hataya düşmesin,yoksa insanları affetmek bazen onlara kötülük etmek de olabiliyor..
eşinize gelince tecavüz ve bu tip olaylara karışan erkeklerin hadım edilmesinden yanayım ,yoksa ne idüğü belirsiz hayatlar her tarafımızı saracak..
böyle bir ceza verilsin bakalım bulaşabiliyorlarmı böyle işlere ,bulaşsalar da ilk ve son bulaşmaları olur bi daha da birşey yapamaz ,oturup kalırlar o halleriyle ...
kardeşin hadi hayatı bilmiyor diyelim,ya eşiniz?
boyunca çocuk sahibi ol ve bu işlere kalkış ,pes ,yuh..
ben olsam ikisini de silip atar yoluma devam ederdim ..
sonuçta kağıtta kardeş olmak var ,gerçekten kardeş olmak var ..
kardeşiniz kağıtta kardeş olduğunu göstermiş daha ne kardeşliği yapacak ,ondan ne kardeşliği besleyeceksiniz...
çok zor bir durum ALLAH YARDIMCINIZ olsun ..ama ortaya çıkması çok ii olmuş ,en azından herşeyine destek olduğunuz kocanızın gerçek yüzünü erkenden görüp ,enayi yerine konulmaktan kurtuldunuz..
öğrenmeseniz belk de bu iş ilerleyecek yarın birgün kardeşiniz eşinizin çocuğunu doğuracaktı ,olmuyor demeyin hayatta herşey oluyor malesef..
Dışardan söylemek çok zor ama hayatta bazen sıfırdan başlamak gerekir ,en azından oğlunuz ve sizin için en doğru olanı bu..
ALLAH yardımcınız olsun