- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi Masal the end
Allah yardımcın olsun arkadaşım inan çok üzüldüm
baban en doğrusunu yapmış ve telefonu savcılığa vermiş.
Şimdi pislik adama cinsel saldırı nedeniyle dava açılacak sürünsün pislik adam.
Kardeşiniz 15 yaşında olduğu için mağdur konumunda hukuken. Bizim hukukumuza göre 18 yaşından küçüklerin böyle bir şeyde rızası olamaz şeklinde düzenlemeler. Arkadaşlar siz değil miydiniz yakınlardaki medyatik olayda 13 yaşındaki kızın rızası mı olurmuş diye ortalığı ayağa kaldıran ama şimdi 15 yaşında herşeyi bilir diyorsunuzBu ne yaman çelişki
O konuyu geçelim kardeşi kanun önünde suçsuz olsa da yaptığı kabul edilir değil, bu yaşta böyle şeylere yatkınlığı olsa da arada ablası var ki bu affedilemez. Eşi de kardeşi de ne hali varsa görsünler.
Konu sahibi arkadaşım onları sallayın siz biricik çocuğunuza odaklanın onların hayatı kararsın siz daha genç güzelsiniz önünüze ne insanlar çıkar bu olanları unutursunuz gider belki gülüp geçersiniz. Ama o iki adinin hayatında bu leke hep var olacak bu ceza onlara yeter.
Bir an önce çocuğunuz için toparlanın geleceğiniz daha çok uzun güzel günler yaşarsınız daha inşallah
Canım bence o olayla bunu bir tutmamak lazım, burada söz konusu olan kardeşin ablanın eşiyle, eniştesiyle birlikte olması... Enişte kardeşe tecavüz etse dediğini anlayabilirim ama ortada birbirlerine çekilmiş mesajlar var, konu sahibi içeriğini üzüntü verici olduğu için yazmıyor ama belli ki karşılıklı aşk mesajları bunlar... Ben kardeşin abla tarafından sahip çıkılacak bir yanını görmüyorum burada açıkçası