Tam bir hafta önce
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yasadim-pismanmiyim-aslaaaaaaaaaaaaaaa.html böyle bir konu açmıştım ! Bir sosyal sorumluluk projemize destek almak için. O zaman bu konuya bile hadi canım sende derken aradan daha 1 hafta geçmeden gerçek olduğunu görüyoruz. Oldukça üzücü bir durum.
Öncelikle sakın bu neden benim başıma geldi ? Neden ben ? Nerede hata yaptım soru cümleleri ile kendinize zarar vermeyin. Suçu asla kendinizde aramayın. Krizlerde hemen parlamamla ünlü ben bu konuda size diyorum ki çok çok akıllıca düşünün her ne olursa olsun önünüzde bir oğlunuz var şu anda 6-7 yaşında o hiçbirşeyi hissetmemeli, yaşamamalı, bilmemeli ! Size ne kadar çok yük yükledim değil mi ? Lakin oğlunuz için bunu yapmalısınız.
Eşiniz ve kardeşiniz hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum ama bu krizi babanız yönetememiş. Yaklaşımı bu şekilde olmamalıydı bence.... Düşünün konuda en suçsuz kişi en büyük acıyı çekiyor !
bence başınıza yastığa koyun gözünüzden geçmiş söyle bir geçsin uyandığınızda herşeyi silmiş olun. Söylemesi kolay yapması zor ama yapmak zorunda olduğunu bir hareket bu. Bir diğer konu sizin mutlaka uzman biri ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Burada bizimkiler sadece temenni mutlaka profesyonel bir destek almalısınız. Bunun yeride burası değil amaç rahatlamaksa yazın siz bizde yazalım küfürler edelim ama çözemeyiz.....
ve son kez yeniden söylüyorum sakın NEDEN BEN demeyim ! Bu sizi yıkacaktır
saygılar ....